Wednesday 2 May 2018

Van a szeretet út meg a tévút...

Mondta volt egy nagy mester annak idejében, sajna nem sokan vették komolyan. .. akkor. De most egy árnyalattal világosabb inget húzott.
Csak remélem, hogy ez mar előszele egy új korszaknak és tényleg elérkezik az amiről annyit álmodtam egyedül és apámmal is.
---
De még nem az új kor előszele ez hanem egy vér kor utolsó fingá sai. Sajnos.
Az alvó zsidók, akik harom nemzedéken át is játszották a nem zsidót, sikerült felderíteni. A negyedik nemzedékre már nem megy át úgy a kondicionalas ezért minden harmadik nemzedéket frissítenük kell. Kezdtük az összesből a behívó jeleket és aktivaltuk őket.  elmondtunk nekik mindent.
Ezek egyébként azt csinálták, hogy amikor behívták azokat az alvó zsidók at akik velünk tartottak - azokat előkondicionaltak es felkinaltak nekik egy fontos poszot, majd kemenyen meghajtottak őket és azt hazudtak nekik hogy mi ezt csinaljuk veluk es szetverunk mindent stb stb. Behulyitettek őket és ugyanolyan allatokat csináltak belőlük mint ezek, mondván hogy ellenünk csak úgy lehet harcolni. Hazugsaghegy.
De sikerült behivni minden alvozsidot. Onnan lett jo par aki kihullot és aki maradt velünk és csinálja velünk tovabb.
A ket nagy elköszönt a szinpadtol egy utolsó nagy alakitassal... meg zajlik a többivel valo harc és munka.
Lathato eredmeny meg mindig nincs ugyan, de a remeny meg eltet. egyre tisztabbak az emlekeim mert amikor ezeket allitottuk be es keszitettuk elo akkor mar rendszeresen alaaposan kitakaritottunk meg lassan mar nem kell minden utszeli kurva hajtasat megennem.
Hat remenykedem hogy tenyleg aki maradt velunk az mind szazas es igaz hogy elertuk az 50+1%-ot. Most megint a szuhay balint kutyai tamadnak meg a kis VG is meg rontja a levegot sajnos.
---
Megjott a Lena. Elvileg innen a kozepe is bekapcsolodik most mar komolyabb szinten.
A Balint csoportokat is sikerult felszamolni - ezek adtak a zsidosag igazi erejet, es ezek oltek meg az ukapamat is. Olyan csoportok ezek (olyanok voltak) akik megoriztek a szeretet torvenyenek legalabb nyomait es nem eltek olyan leha kicsapongo a nemiseget szabadon kezelo es kozottuk bevallottan fosztogato eletet mint a kakas taraja a teteje es nem tudtak pontosan mit miert csinalnak. kozben ok is reszt vettek a gyilkolasban felig tudatosan. ma mar semmi erejuk nem maradt. Pontosan tudjak hogy rohadt patkany szarhazik mint a tobbi. A szuhoj balintrol neveztuk el oket balint csoportoknak, o volt a felugyelojuk. Azt meg a balint gazdarol mert apu azt a karaktert neki csinalta, es mert gondosan ugyelt ra hogy senki se nevezze allando neven.
--
De ez mese volt. A valosag pedig az hogy alexander the great itt szenvedett ki pontosan ugyanaz a program szerint mint amit a kis csaladi korben o az evike kislanya a gyuriczanak alcazott fia meg anyuci es meg egy tesoval megterveztek apamnak. A sok barom szarhazi embere meg pluszban nyomattak neki a fajdalmat... De a modern es a legmodernebb azonositasi modszert nem lehet tovabb fokozni. Amikor rajottunk hogyan lehet visszairanyitani a tamadasaikat ellenuk mindjart apu jelezte hogy a sanyinak micsoda terve van a szamara. Utolag miutan kiszenvedett, volt egy kis sajnalat bennem. De mi semmit nem tettunk hozza a programhoz. O maga tervezte meg az egeszet. Csiga agyfuras ujjlevagas idegek harca egyeb finomsagok majd az agyhoz kotott maradek. es vegul oda is akarta adni valakiknek hogy azok fejezzek be a dolgot... Mi is hagytuk a musort nalunk jobb szakertokre. Addig apu pedig belebujt a sanyi szerepebe. Es elvarrta azokat a szalakat is amik meg rejtve ottmaradtak. Nem mondom hogy nem erzek oromot. Kettos orom ez. Karorom es boldog varakozas hatha megis megeri ennyit kinlodni a vegen...;-)
Volt egy fazon akit a sanyi csak apj hajtasara hasznalt. A passianszosok es mahjongoyok is mind. A csanyi irta a fogszuhasodoknak a fedogorteneteket... A panisz intezte el a pettkot a taxis feri meg az oreg gaallt. De van meg melo boven. ...
---

1 comment:

Unknown said...

Remélem írsz még.