Tuesday 26 July 2016

zsoldosok

Végül is visszatekintve ezeknek a zsoldosoknak a használtata rossz ötlet volt, akkor gyorsított a dolgon, de most meg lassít kétszer annyit. Tulajdonképpen jobb csak azokkal dolgozni akik tényleg megértették mi van és mit miért csinálnak és kezdet kezdetétől elkötelezettek. Bár pont az ő életük és erőik kíméletéért kezdtem zsoldosokat használni részfeladatok elvégzésére... hát nem tudom. Most nagyon rossz ötletnek tűnik, mivel ők a lassító tényezők... mindenki maga kell eldöntse. Most úgy látom jobb ha kevesebb van belőlük. Bár ők is emelték valamennyire a szintet, csak most meg ők akadályozzák a továbblépést. A legnagyobb gond az hogy ők olyan se nem jók se nem rosszak... és e miatt nehéz lépni velük kapcsolatban... Sokuk csak ül a neki felépített üzletben és éli világát, beilleszkedve ebbe a mocsokba szarva mindenkire. Igaz ezt sokáig nem tudják játszani mert egy idő után megtalálják őket az erősebbek... Ja igen van náluk erősebb...
---
"Csiszi csiszi köszörű.... Ez az élet gyönyörű... Ahová lépünk nem nő fű..."
"Mi vagyunk a zsoldosok... kezünk sose dolgozott... kardot lándzsát hordozott..."
és akkor jön a:
"ssss ssss ssss ssss ssssárkány..."
---
ez a harcsa már nem az a harcsa...
---
A zsoldosok arra is jók voltak hogy amíg velük voltak elfoglalva a beszűrődni, felforgatni és lopni szándékozók addig mi szépen fejlődtünk ahogy kell rejtve a kíváncsi és rongálni szándékozó szemek és fülek elől... A sok szarházi meg azt hiszi még ma is hogy már mindent tudnak... Ne mvéletlen hogy a NAttila is kapott egy mosszados feleséget maga mellé... és nem csak ő... végül is összenő ami összetartozik.
---
Biokémiai modul
"Figyelj Melinda ezek kinyalják a picsádat és olyan orgazmushoz juttatnak amit nem is tudtál hogy van, miközben amint megkapják amit akartak elvágják a torkodat."
"De figyelj ha engem felállítasz ebből a székből és úgy van ahogy mondod, hogy újra járni fogok tudni, én bármire hajlandó vagyok. Egy napig fogom szopni a farkadat ha ez megtörténik, azért mert tudom hogy szereted."
"Hahaha most lebuktál - mondta a Gábor nevetve miközben a többiek is nevettek - szereted szopatni a csajokat mi!... Na most lebuktál..."
A gyerek kicsit elszégyellte magát és zavarba jött.
"Ugyan már Peti csak nem szégyeled - nevetett a Zsuzsi - én is szeretem ha egy férfi kinyal. Nincs ebben semmi rossz ha két ember szereti egymást akkor minden mehet."
"De te mit szeretsz benne?" - kérdi a gyerek
"Hát pontosan azt amit te is, hogy eltudok lazulni nem kell félni attól hogy gyerek lesz belőle és mégis át tudom adni magam teljesen."
...
"De Melinda ha ilyet mondasz akkor semmit sem értettél meg abból amit a nemiségről mondtam neked és az egészséges nemi együttlétről meg az emeri kapcsolatokról, főleg a férfi nő viszonyról - és van egy olyan érzésem hogy azok akikkel egy társaságba keveretél szontén nem az én embereim hanem valami felforgató kémkedő, lopkodó csoport."
"A csajok mondták akikkel voltál együtt. És hidd el, hogy ők jók. Nem értettek meg mindent sokszor csak utólag szedjük össze hogy mit is csinálsz és mivel mit akarsz elérni, de ők jók."
"Hát úgy legyen." A gyerek elkomorodott és a gondolataiba mélyedt a maga gondolatnélküli módján.
"Viszont ha vállalod hogy tovább viszed a biokémiai modult akkor 100%-osan fel kell épülnöd és végig kell csinálnod az alapkiképzést, mert lehet hogy te bízol bennük, de én nem."
---
Kicsit később már kettesben a biokémiai modul alapjainál.
"A lényeg tulajdonképpen az hogy az egész tudományos gondolkodás úgy lett meghatározva hogy az alapvető tekintélyelv uralkodjon benne. Az összes elmélet úgy lett meghatározva hogy a tekintélyelv uralja elsősorban és a jelenlegi hierarchikus berendezkedést támogassa abból még csak a gondolat szintjén se lépjen ki senki sem még egy kutató sem. Én másképp közelítettem meg ezt az egész dolgot. A mai akadémiai kutatók mind elkülönítik az anyagot és a nem anyagi létezőket. Én az anyagi megközelítést is csak egy használható modellnek tekintem ami egyáltalán nem írja le a valóságot 100%-ban csak valamilyen %-os arányban ad jó, vagy kevsébé jó kiindulási pontot. Az anyagról meg bebizonyosodott már hogy többféleképpen lehet rá tekinteni és mindegyik megközelítésben van valami használható.
Amikor egy ilyen betegségnek nevezett jelenségre keresem a választ - azaz jelen esetben azt a célt hogy hogyan lehetne az egészséges működést helyreállítani - akkor e cél alá rendelem az egész gondolkodásmódomat és nem törődök azzal hogy ki milyen és mennyire megalapozott állítást tesz a témával kapcsolatban. Persze én is átnézem az összes rendelkezésre álló kutatási anyagot, de ne mkezelem ezeket szetírásként - sőt a legtöbb esetben inkább a valódi tényeket félremagyarázó fedőtörténeteket látok bennük.
Merthogy mi az anyag? Részecske? Mi a sejt? Létezik-e egyáltalán sejt? A sejt tulajdonképpen egy emberek által alkotott fogalom egy vonal a homokban, eddig van a sejt innen kezdődik a sejten kívüli rész... Közben pedig különböző anyagi részek egymásba kapcsolódó részek mozognak ki be a sejten belül is, kívül is. Ezért sokszor az ilyen mesterséges határvonalakat lebontom tudatosan és úgy nézem meg újra az egész jelenségvilágot. Megpróbálom az egészet egy egységnek látni, egy egymással köcsönhatásban, kommuniációban lévő univerzumként - amiben a határvonalak nem léteznek csak láthatatlan erők, vonzások egyben tartanak bizonyos összetevőket, vegyületeknek nevezett csoportokat amik így és úgy viselkednek.
A te betegséged tulajdonképpen nem betegség hanem egy egyszeri vagy többszöri nagy dózisú mérgezés következménye ami a tested dns változásait befolyásolja úgy hogy az izmaid elsorvadnak tőle. Ez a mérgezés ma még nincs meghatározva a tudoményos kör akik kitalálták titkolják és ha elolvastad az irodalmakat akkor tudod hogy valami nagyon sántít bennük."
"Péter én mindent elolvastam erről. Össze vissza beszélnek és egy idő után az volt az érzésem hogy egész egyszerűen fogalmuk sincs hogy mi ez és csak találgatnak."
"Nos van egy részük akiknek fogalmuk sincs mi ez, de én tudom - mert már foglalkoztunk ezzel - hogy ez mérgezés következménye, egy olyan méreg hatása ami nem öl meg csak átalakítja a DNS láncod egy részét, aminek a következménye az izomsorvadás. Ezt a DNS változtatást gyakorlatilag ugyanúgy csinálják mint amikor növényeket nemesítenek, vagy manipulálnak ma már. Ezt ugyanígy emberekkel is megcsinálják a GMO kezdeteitől. Genetically Modoficated Organisation és itt nincs meghatározva hogy milyen orgánumról van szó. Te egy GMO vagy gyakorlatilag, ha innen nézzük." Nevettek. Kicsit szomorúan de a lány izgalommal és érdeklődéssel, reménnyel telve.
"Ezt a változtatást sikerült behatárolnunk és ma már tudjuk azt is hogy hogyan tudjuk visszafordítani. Ugyanolyan mérgezéssel - gyakorlatilag csak épp másik irányba. Gyakorlatilag vissza kell állítani az eredeti állapotot és a másik oldalán egy nagyon kemény diétát és mentális erőpróbát kell alkalmazni - azaz neked maganak is iszonyú keményen meg kell dolgoznod a felépülésedért. Eltarthat egy jó pár évig de megéri."
"Végül is ki taníthatná hitelesebben az én biokémiai megközelítésemet ha nem egy olyasvalaki aki hosszú évek tolószékes életéből épült fel úgy hogy futni és harcolni is tud?"
---
"Te Gyuri biztos vagy benne hogy ez a gyerek a tiéd?" nevetett a gyerek... "Hiszen ez fehér bőrű mint a hó..."
"Igen..."
...
Ja persze mert a Gyuri egyébként is fehér bőrű európai ember volt... kiváló álcázásban...
"Csinálhatnánk majd egy jazz-zenekart később ha ennek vége lesz." - mondta a Gábor "Mér mindenki játszik valami hangszeren, a Gyuri basszusgitározik sőt hát mindenki játszik több hangszeren is."
...
"És te emlékszel is az összes karakteredre?" kérdezte a gyerek a Gyurit
"Igen."
"Az hogy lehet?"
"Hát én nem jutottam olyan magas szintre a rendszerben, csak nagyon jó vagyok álcázásban, beépülésben. Az emlékezet törléséről csak a legmagasabb szinteken lévőktől hallottam, meg mindenféle szóbeszédből... ami kering a rendszerben..."
...
"Vannak más ilyen gyerekek is akiket tolószékbe kényszerítettek hogy felhasználhassák az intelligenciájukat és kényszeríteni tudják őket amire akarják ilyen módon?"
"Vannak bizony. Elég sok ilyen van."
"És itt nálunk a többi gyerek ilyen?"
"Azt hiszem itt is van ilyen." a gyerek egy kicsit elmerengett majd elborult a tekintete... "De nem mindegyiket ők lökték tolószékbe."
"Mit akarsz ezzel mondani Péter?"
"Azt hogy van amelyiket én juttattam oda." Nézett sötéten a Jani szemébe. Csend lett mindenki gondolkodott.
"De miért csináltad? Fakadt ki Melinda. Péter ez borzalmas!"
"Amint tudjátok alapos felkészülés és körültekintés előzi meg minden egyes akciómat amit végrehajtok. Senkit nem ölök meg anélkül hogy meg ne vizsgálnám mire lehet felhasználni, ha fel lehet még életében - akármilyen és akeármekkora szarházi. Azok akiket megnyomorítottam, szintén nem véletlenül lettek megnyomorítva." Csend volt megint. Mindenki a gondolataiba mélyedt. Elemezték a gyerekeket, ki mit csinált és milyen a jelleme, a mozgása, a szülei, mi történhetett és miért tette a gyerek azt amit tett.
Egyszer csak a Gábor megszólalt.
"Szerintem a Balu ilyen. Nekem van vele kapcsolatban néha olyan érzésem mintha legszivesebben letépné a fejemet vagy a nyakamat akarná eltörni..."
"Igen. - mondta a gyerek halkan - ő az egyik."
"De mit csinált?"
"Nem emlékszem most. Nem tudom." Mondta a gyerek.
"De ezt fontos lenne tudni, mert ha eljutunk majd oda hogy segíteni tudunk ezeknek a gyerekeknek is, nehogy valami vadállatot szabadítsunk ki a tolószékből..." A levegő kicsit felélénkült és egyszerre nagyon komollyá is vált. A legtöbben most kezdték megérteni, hogy micsoda veszélyeket rejthet ez a most még eufórát jelentő csoda hogy ezekből a rejtélyes betegségekből fel tudnak épülni és másoknak is segyteni tudnak majd a gyerek kutatásai jóvoltából. Most meglátták az árnyoldalát is.
"Hát ha odamennék ahol él vagy kicsit több időt tudnék eltölteni velük akkor lehet hogy eszembe jutna, de nem biztos, mert lehet hogy van valami távlati tervem velük és azért töröltem az emlékezetemből miért juttattam oda őket."
...
igen a Balu egy megveszekedett szadista, élvezte egészen kiskorától mások - főleg kiszolgáltatott helyzetben lévők - kínzását... ezért és még másért is... tudtam hogy előbb utóbb a gyógyítási módszerem is ki fog szivárogni és elkezdik meggyógyítani az öszes gyereket, akik 'megbetegedtek'... És akkor visszakapják az összes szarházi mocskot akiket ők gyártottak le csak megfeledkeztek róluk... és elvágtam őket, kivágtam őket a rendszerből ezekkel az általuk legyártott -ál-betegségekkel. Ha elkezdik őket felépíteni meggyógyítani, visszakapják őket, viszont úgy időzítettem a kiszivárgást, hogy addigra mi készen legyünk a védelemmel. Ezért kizárólag saját mocskos patkány közösségüket tudják madj bántani, mi megvédjük egymást. Ők meg birkózhatnak majd ezekkel a szintén update-elt általuk legyártott szörnyetegekkel, azon felül hogy idnőnként mi is tizedelni fogjuk őket.
---
tegnap 2016-07-26 álmomba beszüremkedett valami pancser banda... sss sss sárkány, volt bennük gyűlöet nem is kevés, benne volt az egyik csaj legalább a buszosok közül a hesna, egy kislány aki tanuló a hesna valamelyik tanítványa lehetett de a fő szervező tervező mr fenyőtűlevél... mr kgb... nem tetszik neki hogy írok a paksi erőmű rombolásáról, meg hogy a víz bizony radioaktív, hiszen az ő pénze pont a turizmusban állna... csakhogy ott a szar ami pont a turizmus fő alapja lehetne a tiszta élvezhető viziváros... így sajét szara akadályozza abban hogy nagy pénzeket akasszon baja város vizikapujával meg a többi befektetésével itt ak örnyéken... jaja hát a szar az szar akárhogy is kavarjátok büdös marad és bűzlik átizzad akárhány rétegen át.
Kis okostojás már kimaradt ebből a bullyból - nemtudom meghalt-e vagy túlélte és megértette milyen szemetet hagyott a nagyratisztelt hesna a pszichéjében és ettől bölcsebbé vált? Ki tudja ma. Már semmiben sem vagyok biztos csak abban amit megcsináltam. A többi az mind olyan vagy vagy.
---
Nos ahogy mi elengedjük a gyeplőt látható hogy azonnal aktivizálódnak a területi szarkavarók által tervezett automatizmusok amit pedig arra használnak fel hogy a lakosság többi részére még erősebb kontrollt és szabályrendszert erőltessenek rá. Ugyanakkor annyit azért mégis változott a helyzet hogy a valódi szervezői ennek a terrorizmusnak hívott szeméthegynek kik. Németországban pl bizonyos területek - akik legutóbb beszóltak - megmutatták kik szervezik ezt a gyilkolási hadjáratot: micsoda véletlen hogy a szószólójuk épp egy zsidó... Semmi antiszemitizmus pusztán tények. A többiek is látják már a dolgot és a meg nem nevezett szervezők is buktak. Egyre nehezebb eltitkolniuk hogy kik ők és hogyan irányítanak - nyomtalanul - merthogy nem is annyira nyomtalanok mint gondolnák... Meglesznek ők csak idő kérdése - de mennyi...?
---
Szókratész, igen. Ő még nem látta át annyira ezt a láthatatlan kommunikációs hálót daimón-nak nevezte a fejében kommunikáló tanácsadót, vitapartnert. Nem tett különbséget hogy ez emberhez tartozik-e vagy tényleg valami bölcsebb és nagyobb intelligenciához. S igen. A Hesnával azért építettem azokat a karaktereket, mert a velük felvett történeti kutatásaimra gyártottam emlékeztetőt. S valóban. Az alapkérdések amik a legfontosabbak és a leggyakrabban kell őket használni: Mit csinálsz? Miért? És Hogyan? Egy középkori írásból származnak. Ez egy nagyon is fontos dolog volt, hogy hogyan döntöd el hogy Isten küldött-e látomást, álmot, jelet vagy a sátán - nem a katolicizmus fogalomrendszerében gondolkodva pedig annak eldöntése hogy az adott sugallat, álom, látomás, hangok, érzetek, jelek, üzenetek kitől jönnek - nos ennek eldöntése szintén egy egyszerű vizsgálattal eldönthető. Egyezik-e az univerzum törényeivel amit ezek sugallnak vagy sem. Melyik szinten milyen hatással jár ha véghezvinnéd amit sugallnak? Egyéni szinten, kis életközösségi, emberi életközösségi, a bolygó egésze szempontjából, vagy még nagyobb léptékekben -attól függően kinek kinek mire van rálátása és beavatkozási lehetősége.
Ha a sugallat csak egy bizonyos érdekcsoportot juttat előnyhöz hatalomhoz és pénzhez, akkor nyilvánvalóan ember gyártotta sugallatról, jelről, hallucinációról, látomásról van szó. Annak a csoportnak a manipulációja. Persze a különböző egyéni keretrendszerekben sokféleképpen meg lehet vezetni egy egyént. aki pl nincs tisztában azzal hogy van telepátia, van mesterségesen technikai alapon működtethető telepátia és van természetes alapú; vagy aki nem tudja hogy lehet az álmokat is manipulálni más emberek képesek erre - azokat elég könnyen bele lehet szivatni valami elmebeteg rombolásba. Főleg ha a tudatát olyan keretrendszerben formálták mint a katólius vagy zsidó, vagy muszlim (wahabhita irány), vagy budhista ezeket könnyű becsapni azzal hogy pl a haláluk csak illúzió és majd a túlvilágon, a nirvánában, meg a paradicsomban vagy itt meg ott, de elpbb halj meg és rombolj... és akkor eléred a mindent amit akarsz amire titkon vágysz... Nos ezért érdemes kicsit fiatalon is akár belemerülni a szabadosság kilengéseibe, hogy lásd mivel jár, hogy tudd vannak hátrányai és van előnytelen oldala is a nemi szabadosságnak, van hátulütője annak ha nem ragaszkodsz valakihez aki valóságosan selekvő módon szeret. És ez még erősebben érvényes ha egy közösséggel kapcsolatban merül fel. Sajnos persze vannak kamu, hazug szeretetet mutató közösségek is - ezek képesek főleg ilyen mérvű elhajlásra bírni egy egyént, hiszen a szeretet amit adnak valóságosnak tűnik miközben csak eszközként használják az egyén irányításához. Ezek a közösségek a legmélyebb szintjükön üresek. És most kezd a föld lakóközössége számára nyilvánvalóan megmutatkozni hogy mennyire azok, sőt nem csak azok hanem az is megmutatkozik hogy mennyivel gyengébbek azokhoz képest akik - még ha vannak is közöttük valós viták és problémák - valóságosan közös alapértékek mentén hozzák a döntéseiket és nem saját kis csoportjaik anyagi érdekeit tartják szem előtt, s főleg nem az egyéni érdekeiket, hanem a legfőbb közös nevező által meghatározó irányt tartják szem előtt.
Az élet alapfeltételeinek tisztelete és védelme (víz, föld, levegő, pszichikai tér avagy a szeretet közössége) és a romboló viselkedésformákkal való folyamatos leszámolás, azokal való felhagyás. Azok a csoportok akik ettől eltérnek azok mind el kell hogy pusztuljanak, ha a többi élni akar. Ennek az iránynak a kikényszerítése elsősorban a gyerekek érdeke, hiszen az idősebbek magasról szarnak rá többségében. De nem mind persze vannak felelősen gondolkodó és cselekvő emberek az idősebbek között is.
Tudom hogy nehéz, mert amikor rájönnek a gyerekek hogy apu és anyu az akik ezt csinálják és az vi két nyaralás, a sítábor, a vizisízés és a heti komoly zsebpénz mind abból van hogy közben mérgezik a vizet az atomerőművel és onnan jön a lé... olyankor a kényelem szeretete sokszor elhomályosítja a szemeket, főleg ha arra gondol a fiatal, hogy ha mindezt feladják akkor ez a sok kénylem mind eltűnik és ráadásként még a hálózat többi szarházi tagja is nekik esik... Nos ilyenkor szoktak a fiatalok meghasonlani. Olyan ez mint a drogos aki már tudja hogy az anyag fogja kinyírni, mert látta, a haverja is ebbe döglött bele, de mégis tovább csinálja mert nincs ereje kiszállni. Nos ez szomorú. sajnálom őket, de mi akik vállaltuk a felelősséget kénytelenek vagyunk cselekedni.
---
Mellesleg, megjegyzem hogy most még a saját embereitek gyilkolnak - persze tudom ti szerettek megegyezni, nagy kiegyezők vagytok és a szarházikkal kiválóan szót értetek... de nemsokára amikor a gyerekeitek - a saját gyerekitek megértik hogy én vagyok az aki nem hazudik és ti vagytok azok akik magasról leszarjátok mi lesz velük... nos akkor a saját gyerekeitek fognak benneteket kinyírni...
Édes a bosszú. Szeretem az aikido-t. Persze az sem tökéletes keret, de igen értelmes, hozzám közel áll.
---
Ja a banki oldalon fokozódni fog az elhullási arány... egyre durvább lesz ahogy egyre többen értik a pénz keletkezésének a hogyanját és a minkéntjét. És semmilyen valóságos változás nem fog bekövetkezni ennek a szférának a kitakarítása nélkül. Ott látványos és nyilvános tettekre van szükség. Mint a régi szép időkben...
---
Sokan eljáttszák hogy eltűnnek betesznek egy látványosan rossz helyettesítőt, majd újra viszajönnek - mintha kinyírták volna őket. Nos ez kiváló alkalom hogy tényleg ki legyenek nyírva... :-D Mondtam is a többieknek anno. Főleg az erősen védett karakterekből kimozdulókat érdemes máshol elkapni...
Hesna már csak emlék... fenyőtűlevél is búcsúzik a pályáról... tapsvihar, virágeső... gyorsabban ütnek vissza a gyerekek mint gondoltam... mondjuk nem is volt neki más választása, nem hiszem hogy így tervezte volna... csak humorizálni akart miközben besegít a gyilkolásba, de a humor - ugye mondtam - hogy elrontja a gyűlöletet... A vér ereje egyre gyengül. Ami a miatt van hogy egyre többen kiszabadulnak a szorításából. Persze ehhez kell elhatározás, eltökéltség, hajlandóság... és rengeteg gyakorlás. Alapgyakorlatok. Mit csinálsz és miért. Egyedül nagyon nehéz, de nem lehetetlen.
Az alapgyakorlatoknál egy konkrét kérdés vagy tevékenység vizsgálatakor - amikor elérsz oda hogy hogyan illik bele ez a földi életközösségbe, a bolygó szintjén - ide mindenkinek el kell jutnia - ott igen erősen érezető a föld ereje. Időnként régen még a holdat is éreztem, érzékeltem annyit gyakoroltam. A fák, a víz, a föld, a levegő - a föld főleg nekem az adja az erőt és ezzel nem nagyon tudnak mit kezdeni. Ettől nem tudnak elvágni, hiszen a föld ereje egészen konkrétan megnyilvánul szinte mindenhol: gravitációnak nevezi a nagy átlag. Vonz és véd bennünket. A keletkező gázokat itt tartja. De a földnél is erősebb a Nap. Nem véletlen hogy a napkultusz sok helyen felütötte a fejét. Sokan tisztelték a földhöz fiziailag és szellemileg is közelebb élő középkori ember és előtte hajlott tisztelni a Napot. A nap még erősebb mint a föld, de kettejük viszonyát - pontosabban hármójuk viszonyát Nap, Föld, Hold együtt értékelhetjük a legerősebb viszonyrendszernek.
Amikor valaki ennyire magányossá válik mint én, ilyenkor is lehet valamihez menekülni. Sokszor a rossz megoldásokat választom: túleszem magam, édességet zabálok, cigizek - régen ittam, drogoztam, kurváztam - ma maszturbálással is szoktam némi örömöt begyűjteni... Szóval ezek mind túlélési eszközökként funkcionálnak, mert ilyen fokú izolációt és elhanyagoltságot csak ilyesmikkel lehet túlélni, vagy intellektuális erőfeszítésekkel - csak nekem ez utúbbi azért nem működik jól, mert bármilyen témába kezdenék mindig jutnak eszembe a különböző emlékek a fegyverfejlesztésekkel, a többi szarral ami érzelmileg megvisel és elegem van már csak abból is hogy erre a hazug és a megtévesztésre hazudozásra alapulú világra egyáltalán gondoljak. Szarházik és a farkadat leszopó kurvák akik alig várják hogy orgazmus közben elvághassák a torkodat... Ki vágyik erre? Senki. Ezért ez a fajta intelekktuell téma-kivesézés ellenállásba ütközik bennem. Főleg mert amik érdekelnek az most sem más, mint a valóság, az igazság. A mi történt, hogyan és miért. Rengeteg területtel foglalkoztam szinte minden lényeges tudománnyal: fizika, biológia, biokémia, anyagismeret, elektronika, mágnesesség, pszichológia, plazma - gyakorlatilag mindennel egészen az akadémiai szint felett. És e miatt nehéz ezek után nehéz bármit elolvasnom, mert eszembe jut hogy hány ezer órát töltöttem gyorsolvasással, és hány százezer oldalt olvastam el úgy hogy mindössze egy két bekezdés volt használható valós tudás és lényeges megállapítás és a többi mellébeszélés, tolvajnyelvi lepedőakrobatika, szellemi szarrágás, és tudatos hókuszpókusz, hazugság amivel meg akarták vezetni, az olvasót és a tudni vágyót. A történelem meg végképp egy hatalmas hazugságtenger. Talán a dátumok stimmelnek a legtöbben de sokszor még azok sem, hogy eltakarjanak bizonyos összefüggéseket a gondolkodó ember előtt (before the fact, after the fact).
Szóval nehéz. Ilyen fokú izoláció, magamramaradottság - miközben támadnak, ugyan most már egyre rosszabb minőségű a támadásaik szervezettsége, de még mindig lapít egy nagyon is erős és intelligens csoport és ők a banki területen lapítanak, ők nem támadnak, mert tudják hogy be tudjuk mérni a technikai jellegű támadásaikat és el tudjuk kapni az embereiket, ellopva a felszerelést... természetes alapú támadások meg szintén bemérhetőek csoportos elemzés által, ezt is tanítottam. A figyelők összeülnek és kielemzik a megsejtéseiket s ha még technikai csoport is segíti őket vagy nekik maguknak rendelkezésre áll a technikai megfigyelés és ellenőrzés, akkor nagyon pontos munkát lehet végezni.
Szóval ezért lapítanak, még anyagilag is igyekeznek nem annyira lehetetlen helyzetbe hozni - mert ha valakik hát ők tudják hogy egyetlen támadást sem hagyok válasz nélkül. És a válasz ma már egyértelmű: halál. Persze azért régen is mindig megnéztem mire tudom még felhasználni halála előtt a támadót... és a legjobb tanítványaim szintén ezt teszik.
Szóval nehéz. Nehéz meditálni ha közben plazma vagy egyéb részecske és hullám eszközökkel köhögtetnek, vagy az izmaidat baszogatják, begörcsöltetik meg ilyesmi... De nem lehetetlen. Nehéz okot találni hogy milrt is csináljam tovább, és mit is csináljak tovább.
Sokféle akadályt gördítenek elém, és igyekeznek az anyagi forrásoktól elvágni, azért hogy ne legyen anyagi keretem és maradjak ilyen túlélő üzemmódban. És lehetőleg ne csináljak semmit se... bár arra már kezdenek rádöbbenni hogy ha nem hagynak mozogni akkor annak megint csak ők isszák meg a levét... és soha sem járnak jól vele - azaz pont most kezdik megérteni, főleg a németek és a franciák - bocs az ezeken a területeken élő irányítók, akik igyekeztek elvágni az utamat arrafelé. Sikerült nekik - viszont most egyre többet buknak pont e miatt. Már próbáltak üzengetni hogy tanuljak németül, meg franciául - újra - hogy tudjak munkát vállalni arrafelé... csakhogy ez nem így megy. Most amikor kezdik érezni a tettük súlyát oda akarnak kényszeríteni... nem megy. Annak idején amikor a villám nyelvoktatós csomagot csináltuk ők úgy döntöttek hogy már ott elvágják ezt a lehetőséget. És végül is így van jól. Ők arra mennek. Volt egy okos réteg náluk egyébiránt, akik megértettek egy csomó mindent... csak mégse mindent. Ezért sokáig nem érezték az ellenem irányuló burkolt támadás ellenlépését, de most már kezdik érezni és egyre inkább érezni fogják ahogy a nemzetközi szinten egyre többen felzárkóznak... most fog kibukni hogy végül is nem ők basztak ki velem, hanem ők saját magukkal... a fordítók ugyanis férefordítanak a legtöbb esetben... de ez a kisebb gond, a triggerek nem érnek vissza, és ők le fognak maradni azokhoz a területekhez akik még most is hajlandóak együttműködni.
De már ez se érdekel. Magány van és a szarházik egyre gyengülő próbálkozásai. A saját vér szerinti családom dolgozik ellenem. Ők uralják a banki szféra bástyáit és ők lapítanak a háttérben. Már elhullott közülük pár, azért mert nem értették meg vagy nem akarták elfogadni inkább amit mondtam és ami az egész célja volt. Ezek akiket megöltem, megölettem - ezek hajtották az Öreget hogy támadjon és öljön meg ha tud. Mert ők is parancsoltak neki. Miután meghaltak és az Öreg is jobblétre szenderült - azóta lapítanak. tudják hogy hatalmas hálózat áll a céljaim mögött és hogy ha ujjat húznak velem nyomon követhetően, akkor ott véget ér a létük, földi kéj és fájdalom. Hatalmas hálózat dolgozik a célom mögé állva. Én meg magányos vagyok egyedül. Hazugokkal és szarhzikkal körülvéve. Végül is az Öreg emberei szarházik gyakorlatilag szinte mind, de mégis megbízhatóak. Jelenleg ők jelentik a biztos pontokat az életemben. Mint a lelencgyerek akit a börtönőr rugdos, már a rugdosást is törődésnek véli...
---
Igen tudjuk módosítani a DNS mintát is meg a DNS-t is... méghozzá úgy hogy igazolni lehessen egy származást vagy cáfolni. Gondolj bele hogyan működi a DNS test. Gondold végig mi az a DNS. Egy anyagcsoport speciálisan kötődve egymáshoz... egy statikus szerkezet, vagy statikus hullámtér? mit teszünk hogy összehasonlítsuk, milyen elveken működik a szerkezet ami megállapítja...
Hát persze. Nem akartam hogy legyen bármilyen bizonyíték. És nincs is. De egyvalaki találhat, kettő. De csak ők. Senki más.
---
Szóval a banki réteg. Mára bizonyítva lett - törökországon kersztül - hogy tényleg ők állnak a dolgok kormánykereke mögött... Hisz minden pénz a bankokon keresztül megy valamilyen módon ha másként nem akkor ők nyomtatják őket vagy ők hozzák létre a file-okat.
...
"I will prove for everybody that the banking groups are the main drivers in all areas as they can decide over which company and business gets promoted or helped if difficulties came as competition... And also it is going to be proved that the old system is going to take place by the guy eho belong to the Old man on those areas where people do not entered into my program."
"And what areas you want to make this happen?"
"I do not have to make that decition. It is going to happen anyway. Let's leave it for them to decide... there will be territories or even countries who will stick to the old shit ways because that is what they know even if it is bad. And the rest of it will be done by them. Because all the shitheads will gather in those areas and therefore they will accelerate the process of destruction."
---
Nos ormány nyilván oda tartozik... nem véletlen hogy lakitelken vagy hol az egyik szarláda kifejezte hogy "csak azért akarta látni előre ormány beszédét, nehogy azt találja mondani hogy Mo többé egyik nagyhatalomnak se fekszik le... " hahaha, dehogynem, lefeküdt azaz soha se feküdt le fekve született... ormány a csányi támogatta otp, hungária biztosító, aerocaritas és egyéb vonalakon az ittmaradt kgb ruszki és zsidó mosszad orosz nemzetközi támogatását élvezte, majd persze fejlesztettem egy csomót nekik hogy jól kicsinálják az összes többit, miközben beépítettem a biztosítékokat hogy biztosan el is legyenek utána takarítva. El is lesznek bár ahhoz a többinek kell felnőnie... S amíg nem hisznek addig szívnak...
Szóval ormány bizony bábu, felolvasóember... erős karizmatikus, van némi esze is de nem sok éppen elég hogy megoldja amit kiadnak neki feladatba... oszt ma már van cserekugli is szerintem kiválóak és váltogatják, a csányit valaki lecserélte már akkor próbáltak itt sberbankot is csinálni némelyek... de hát végül is semmi sem változott csak az egyik szarházi kiütötte a másikat majd beállt a helyére... Elég szomorú ez, de hát ilyen ez az ország és ilyenek a lakói is.
---
jaja a hullahopp karikás gyakorlat (a derekad körül kell pörgetni egy hullahopp karikát és közben dekázni egy pingpongütővel egy teniszlabdát vagy pingponglabdát) arra jó hogy a kétsíkú testi gondolkodást fejlessze. Erre azért van szükség hogy bizonyos feladatokat végre tudj hajtani akkor is amikor mondjuk egy másikat végzel közben. Pl vezetsz egy autót és közben pontosan kell célozni... na jó ilyen ma már nem kell, de van más pl kézitusát vívsz valami alacsonyrendű szutyokkal, könnyedén elbírsz vele és közben bele kell csempészni valamit a zsebébe... Vagy mászol éppen valahova fel és közben ki kell számolni a következő feladathoz szükséges valamit... nem jutnak jó példák az eszembe... Az egyszerre több testi (mozgásbeli) és szellemi feladat megoldását segíti, multitasking. A sok barom meg röhög rajta hogy ez az én kiképzésem... hahaha persze amikor ütközésre kerül a sor úgy járnak mint a hesna. Az is le akarta söpörni a kislányt oszt visszafele sült el... hahaha hát welcome baby a szarházik rendszerében. Oda kerültél be, nem tudjuk ezt kikerülni, náluk ez így működik. Minket arról ismersz meg hogy alaposan felkészülünk és pontosan fogod tudni hogy mit miért csinálunk, és hogyan. Meg arról hogy a céljaink tudatosan alá vannak rendelve a legszélesebb életközösség érdekeinek. A többi nem mi vagyunk. Persze lehet hogy ezt is megpróbálják leutánozni hogy valakit eltegyenek láb alól aki útba van nekik és közben felhasználjanak valakit aki nem elég körültekintő, de utolsó pillanatban is be lehet tenni egy egy jó viccet, ami keresztülhúzza a számításaikat... :-D
---
Megint felbukkant egy beugatós banda.
---
Azt hitték és még most is sokan azt hiszik hogy ők törölték az emlékezetemet és így tudják titokban tartani a technikai dolgaikat meg a kiképzésbeli stratégiákat. Hahaha... nos ez közel sincs így. Bele tudnak variálni, de amikor kell és fontos mindig minden az eszünkbe jut. Mert mi sem egy emberben tároljuk az emlékeket. Az egykerekű bringa is egy emlékeztető volt és egy kísérlet arra, hogy ha kimarad egy emlékeztető akkor is eszembe jut-e pl itt a futás formai ügye hogy forgatni kell a csípőt így nyújtva a lépéshosszt és tulajdonképpen spórolva az izmok erejével is csípőből indítva az elrúgást. Az egykerekű cangával meg pont úgy kell menni hogy forgatni kell a csípődet, mert egyébként az oldalirányú eldőlést másképpen nem tudod korrigálni. Az előre hátra eldőlést könnyű korrigálni az előre hátra pedálozással oldalra meg úgy megy ha oldalra forgatod a kereket, ezt pedig a csípő forgatásával tudod megoldani. Nos ezt az emlékeztetőt is én magam töröltem, hogy teszeljem nélküle eszembe jut-e a dolog. Végül is igen működött még ha nem is olyan hatékonysággal.
---
Azok akik részt vettek ugyan a kiképzésnek de ellenálltak az emlékezetvesztés hipnózisának, azok egyrészt nem juttatták a programot a legmélyebb szintre és ez már korábban említett következménnyel jár pl sebesség, pontosság vesztés - másrészt pedig a többi hipnózis ereje is csökkent náluk. Azaz minden ami a hipnózis erejére épül sokkal gyengébb náluk pl a mérgezések elleni védekezés, a tűz (plazma) alapú fegyverek elleni védekezés mind gyengébb ami azzal jár hogy az ilyen támadások ellen nincs védettségük. Szóval jól kibasztak magukkal...
---
Ja igen. A katólikusok... azt mondják egyesek, hogy "de hát mi vagyunk azok akik elhagyták a véráldozatot és nem csináljuk többet..." Persze. És miért hagytátok meg a sátánista véráldozati szertartásrendet? Merthogy a katolikus egyház áldozati műsora pontosan úgy épül fel mint a sátánisták szertartásrendje. Megölik az áldozatot és utána mindenki iszik a véréből eszik a húsából. Krisztus teste. Valóban. Miért is kellett meghagyni a sátánista szertartásrendet? Nos megmondom én! Azért hogy a népeket továbbra is ebben a gondolkodási keretrendszerben tudják tartani és ne veszítsék el az uralmat az elméjük felett, miközben egy rejtett szűk kis csoport másokkal gyakoroltatják a valódi véráldozatot miközben psychich figyelőkkel részt vesznek távolról a szertartásban. Mint szervezők és legfőbb profitálók. Ezért a sok kamera is szolgálja mindenfelé a véráldozati igényüket és ezért is csináltak, csinálnak annyi vérvideót - mert így is tudják gyakorolni a vér erejét, hatást tudnak kifejteni a saját elméjüket abba a speciális állapotba hozni amikor kinyílik a koronacsakra és át tudják vinni a közös tudat, tudatalattiba az igényeiket, kívánságaikat.
A másik csoport meg akik a vér helyett áttértek a szexuális áldozathozatalra... Ők a vért gyakorlatilag szexxel helyettesítették mert olyankor is kinyílik ez a csakra és megint hozzáférnek a közös pszichikai mezőhöz.
Szóval csak ne etessék nekem a süketelést. Ha nem vagytok sátánisták hagyjátok el a sátánista szertartásrendet. Persze akkor az urak elveszítenék a kontrollt az uralmukat az elmék felett... ja, hát igen. Akkor mégis csak a hatalom és az uralkodás a fő célotok...
---
Biokémiai modul
Szóval az én megközelítésemben az anyag az egy ember által kijelölt határt jelent. Hiszen gondold csak végig hol a határa az anyagnak? Ki jelöli azt ki? Mondjuk ha egy élő szervezetet nézek akkor az is anyagokból áll ugye? Akkor az élő szervezet anyag? És az anyag akkor élőlény? Ki az élőlény? Egy bizonyos anyagokból álló vegyületek és atomok összessége egy speciális formába rendeződve? Végül is mi az hogy atom? Ezek mind mind emberek által alkotott fogalmak, modellek amik bizonyos %-os arányban jól agy rosszul leírják a valóságról tett megfigyeléseinket.
Ez lényeges!
Ezért van az hogy a mai tudománynak nevezett tudományos oktatás is egy jól meghatározott struktúrát mindig magával visz: az autoriter kijelentések nehezen megkérdőjelezhetőek. Pedig a legalapvetőbb törvények is amiket eleddig leírtak mind csak részben írják le a valóságot csak szeleteiben és csak bizonyos feltételek megléte esetén bizonyos %-os arányban igazak. Ezt emberek szűk csoportja szervezi, pontosan azért hogy a népek az iskolarendszerben ne tanulják meg megkérdőjelezni az elődök kijelentéseit és meg próbálják ellenőrizni azok valóságtartalmát. Mert nehogy má a hallgatóból kérdező legyen, kérdésfeltevő és önállóan gondolkodó... mert az veszélyes... nem tűri az ostobák hatalmaskodását sokáig... hatalomra tesz szert hiszen aki jobban leírja a valóságot és pontosabb képet alkot róla azt követik az emberek, hiszen meggyőződnek róla hogy igaza van és ez által hatalomra tesz szert... ajajj ezt pedig az a bizonyos hazug szarházi réteg akik annyira féltik uralkodó pozíciójukat nem engedhetik meg maguknak, mert akkor oda a kiváltságos helyzetük... ajajj
Ugyanez a szemlélet érvényes minden tudományágra. És ezzel a szemlélettel olyan szabályszerűségek is felfedezhetők amiket nagyon nem akarnak hogy elterjedjenek az emberek általános tudásaként, mert akkor a tudásuk több lesz vagy ugyanolyan és akkor nem használhatják tovább az emberek tömegeit rabszolgaként a szaros rendszerükben...
Szóval az anyagi határokat rugalmasan kezelem. Érvényes megállapításokat lehet találni tehát nem eldobandó amit a biokémia eleddig összeszedett, de pusztán egy fajta megközelítési módként kell kezelni. Egy nézőpontként. Mert az is. A hullámformákban terjedő dolgok és az anyag például az elterjedt megközelítésben két külön dolog, az enyémben lehet egy jelenség a részek különböző válaszaival.
---
2016-08-02
Nos azok akiket én kényszerítettem még sokszor egészen fiatal korban kerekesszékbe, azok kapcsán sok kritikát kaptam hogy hogyan és mi alapján döntöttem így és honnan veszem hogy egy 3 éves vagy még fiatalabb gyerek ilyen vagy olyan és hogy túl van-e tolva a végső határon avagy még van remény arra hogy egészséges, felelős ember legyen belőle... Nos mivel a biokémiai modul anyaga is ki fog szivárogni és mivel a jelenlegi irányítók meghagytak egy nagy zombi hordát akik közül sokan valamennyit fejlődtek, de a lényeg tekintetében megmaradtak irányíthatónak - mert a fejek ezt akarták - nos ezek a jólelkű ostobák segíteni fognak ezek közül a kerekesszékbe kényszerített gyerekeknek is... aminek nagyon komoly következ ményei lesznek. Gyakorlatilag ők bizonyítani fogják azt hogy igenis pontosan mértem fel az állapotukat a valós karakterüket és azt hogy lehet-e belőlük egészséges, felelős ember. Vadállatokat fognak kiszabadítani a masszára. Azért önmaguknak okoznak ezzel kárt mert azok akik pontosan követték a felépülési programot amit én építettem fel és kiválogatták azt a szemetet amit a többi szarházi belecsempészett, azok meg fogják tudni védeni magukat. A többi meg úgyse érdeklődött és nem érdeklődik, magasról szarik rám - így nekem sincs semmi dolgom velük.
Az ember kísérletek ugyanígy: aki követi a programot azt nem fogják tuni élve elkapni, aki feltétel mélkül követi azt sehogy se fogják tudni elfogni se megölni... ÚGyhogy megint csak azok kerülnek terítékre akik egyébként is vagy csak úton vannak felénk, vagy egyáltalán nem érdekli őket a felelősség vállalása és a program. Ez utóbbi esetben végül is nekünk tisztogatnak, ha pedig közülünk céloznak meg valakit azzal meg a védőhálónak kell törődnie. Ha nem törődnek akkor az hamar kiderül és így mutatni fogja ki kicsoda a valóságban és mekkora szarházi.
Ezek miatt a dolgok miatt muszály kiszivárogtatni és minnél több emberrel megismertetni a felépülési programot a maga teljességében. A szarházi csak a verekedésre és a védekezésre önmaguk védelmére gondolnak és mindent kivesznek a programból ami felébresztené a többi embert... Az én felépülési és kiképzési programom mindent a felébredés és a felelősségvállalás köré szervez, a természet megismerésére a lényegre törő őszinteségre, a cselekvő tettekben megnyilvánuló szeretetre alapoz. Nem ön célú hacsak azt nem nézül öncélnak hogy mások oktatásával és fejlesztésével jobb környezetet teremtünk önmagunk számára is...
---

No comments: