Friday 22 July 2016

szarkupac

Csak úgy ömlesztve néhány dolog...
---
A függőlegesen zuhanó repülős dologra emlékszem, volt egy csávó aki részletesen kikérdezett hogy én hogyan csinálnám és hogyan készülnék fel. Azért mondtam neki hogy úgy lehet a leggyorsabban eltüntetni a bizonyítékokat, ha eltünteti a helyszínt is... persze csak így jelöltem meg, mert én ezt nem így csináltam volna. Maga a módszer igen komoly felkészülést igényelt, egy függőlegesen zuhanó gépből kiugrani nem olyan könnyű mint gondolá valaki főleg annál a sebességnél nem. De meg lehet csinálni. Ez még akorai 80-as években történt. Hazudtam a csávónak persze, mert én nem így csináltam volna, de ahhoz elég okos volt hogy muszály volt adni neki valamit. De így maradt utána bizonyíték. Meglett a fegyver.
---
Ezek a kis kuglik a hesna tanítványai, de most meg kell hogy tanulják mit is kaptak még abban a csomagban amit a hesnától tanultak... merthogy ott is van adalék és nekem olybá tűnik hogy a kis okostojások nem takarították ki a szemetet. Ha túlélik akkor majd visszatérhetünk rá és megbeszélhetjük mi is volt az... :-D akkor nem fogtok így vigyorogni...
---
Homlokzati elem... a homlokzati elem egészen a régi alapok meghagyásáig kiterjed... és ez már nem játék. Az idő fogytán.
---
Vizierőmű... Nos a zambezin épített erőmű katasztrófális következményeket produkál a környezetre nézve. De ez azért van mert szarházi ruszki kgb-s okostojások megalomán elmebetegjei építették és tervezték... Meg lehet azt úgy is építeni hogy beilleszkedjen a környezetbe és ne okozzon károkat benne.
Az atomerőmű meg egyértelműen káros... ezt azok a hullák tudják a legjobban illusztrálni akikkel radioaktív vizet itattunk, mert azt mondták hogy az tiszta. Végül is ha az a víz tényleg tiszta lenne, akkor élhetnének. De nem élnek. Én magam is terveztem mini vizierőművet és azt meg lehet úgy tervezni és be lehet illeszteni a környezetbe úgy hogy nem elveszi a folyómedret - mint valahol spanyolországban láttam, teljesen kivették a folyót a medréből elpusztítva a teljes élővilágot benne - hanem életteret és lehetőséget teremt.
Az összes atomerőmű azért épül folyó vagy tenger partjára, mert rengeteg vizet használnak a rudak hűtésére. A víz olyan mint az emberi test - vagyis fordítva az emberi test olyan mint a víz hiszen 70%-a víz - elnyeli a radioaktív sugárzást, de csak egy bizonyos adag, egy bizonyos korlát erejéig. Ezért van az hogy aki nagy dózisú sugárzást kapott hosszú időn kersztül annak a holttestét ólomkoorsóban temetik el, mert a test is sugárzóvá válik. Egy idő után a víz nem képes többé elnyelni a sugárzást. Ezért van szüksége az összes atomerőműnek iszonyatos mennyiségű nemradioaktív vízre. Ha nem cserélnék a vizet még az előtt mielőtt eléri a radioaktív telítettségét, és nem lenne képes több elnyelni a sugárzást, akkor először azok halnának meg akik az atomerőműben dolgoznak, majd azok akik a közelében laknak. Azzal hogy állandóan cserélik a vizet a még nem sugárzó, de már radioaktív vizet tüntetik el szem elől - azaz a károkozás miatti felelősséget hárítják el és egyben védik önmagukat azok akik működtetik és hasznot húznak ezekből az öngyilkos szerkezetekből.
A többi adat hogy hőcserélő, meg elválasztás - mind csak porhintés, kamu, hazugság a massza, a lakosság és a naivak altatására. Az atomerőművek az emberi faj és a földi életközösség lassú gyilkosai. Önmagában egy olyan dolog ami hosszú távon ugyan de az emberi faj pusztulását okozzák. Önmagában ez mondjuk a föld vízkészletéhez viszonyítva sokáig eltarthatna, de az eredményük abszolút biztos: pusztulás és halál. Egyébként pontosan ezzel is szoktak takarózni, hogy "ó hát az lesz még vagy 100 ezer év mire a teljes vízkészlet radioaktívvá válik" "hát nézd már meg mennyi víz van az óceánban meg a tengerben..." meg ilyesmi... viszont a TEK, a terror elhárítási kommandó - igen érdekes átértelmezésben a félelem elhárítási kommandó szedi le a netről a gemencben véletlenül felnőtt daganatos szarvasokról készült fotókat a netről - nehogy az emberek félni kezdjenek a szaros atomerőmű tényleges helyi káros hatásától, ami nagyon is valós és nem 100 ezer év múlva hanem itt és most rezteti a hatását - apropó a gemencbe pont ezért nem is hagynak felnőni emlőspopulációt, hanem máshol tenyésztik mind a vaddisznókat mind a szarvasokat, mert itt daganatos torzszülemények nőnének a radioaktív víz miatt...
E mellett ott az olajipar ami égéstermékei révén a föld körüli légkör olyan mértékű elváltozását okozza ami többféleképpen a földi élet középtávú pusztulását eredményezi plusz a föld geológiai folyamatait is végzetesen felborítja - és ez utóbbi jelenségről még csak beszéd és valós tudományos párbeszéd sincsen.
---
Amikor elkezdtem a régi rendszer változtatását, meg kellet ismernem minden szintjét és minden szint sajátosságait ahhoz hogy fel tudjak építeni egy mentális stratégiát azok számára akik látták ennek a rendszernek a mocskát és látták az önpusztító tendentciáit.
Anno a kiváltságosok köre nagyon szűk volt, ők gyakorlatilag bármit megtehettek. Ez a mai napon is így van, azaz van egy kör akik gyakorlatilag bármit megtehetnek - persze ma már a legtöbb esetben rájuk van kényszerítve a tetteik következménye még akkor is ha ezt a felelősséget nem akarják vállalni.
E kiváltságos réteg sokféle jelzőt kapott a susmusolók között terjedve: ők voltak a halhatatlanok (mert nehéz volt őket elpusztítani és ha valakinek sikerült is, újrateremtették a régi rendszer szolgái azaz fogtak egy másik embert és csináltak neki egy új maszkot, pótolták az elhunytat - és mivel ez a techika, maszkolás, csak nagyon kevesek számára volt nyilvánvaló sokan elhitték hogy tényleg nem lehet megölni őket), vagy érinthetetlenek.
De ez a nimbusz is kezdett rogyadozni ahogy a maszkolás (teljes test elváltoztatása, arcforma, szemszín, haj, testalkat, bőrszín, hangszín, hangutánzás) módszere terjedni kezdett - az általam tudatosan a lebuktatás szándékával terjesztett 'titok' révén. Amit túlhasználnak, vagy sokat használnak az egy idő után lebukik a a kémvilág intelligenciája előtt.
A kiváltságos réteg szabadon ölthetett magára bármilyen karakter, szinte bármilyen maszkban. Lehetett nő, férfi, szőke, barna, fekete, fehér, ügyvéd, bíró, újságíró, bankár, szakember, gyilkos és bármi. Mindeközben a nép - a tudatlan és valljuk be ostoba massza számára olyan korlátokat épített fel mint az országhatárok, foglalkozás beli határok, és jövedelemhez való hozzáférés módszeres kontrollálásával megakadályozta a szabad tehetség szerinti mozgásokat. Rögzítették saját helyzetüket és kiváltságaikat miközben felépítettek egy nemzetközi rabszolgatartó rendszert amit viccesen demokráciának neveztek.
A fejlesztési projektek amikben részt vettem a személyes fejlesztés amit a kiképzések révén adtam át ugyanakkor felemelte a rendszer átlagos tudását és tudat szintjét a problémákal és a lehetőségekkel kapcsolatban. Nyitva hagytam a választás jogát, mert már elegem volt abból hogy diktátor módjára próbáljam megállítani a rombolást. Az első időszakban erre szükség volt ahhoz hogy legyen egy kis csapat akik megcsinálják amit meg kellett tenni. Ez után egy réteget szabadon engedtem. Ők azok akik ma - most már nem mernek annyira, de gúnyolódva próbáltak minden lehetőséget kihasználni arra hogy belém rúgjanak és elpusztítsanak, ha tudnak. MA is ugyanazt a programot folytatják mint annakelőtte, csak ma már sokan meghaltak közülük és azok akik hosszú ideje élnek azok meg kezdik pontosan látni hogy minden tételben igazam van, amit nekik elmondtam.
Szóval mára az történt hogy lett egy állandóan cserélődő réteg, akik korán halnak és mocsok módon léteznek egyetlen céljuk a rabszolgarendszer megtartása, és a saját szabadságuk megőrzése úgy hogy semmiért ne kelljen felelősséget vállalniuk. Ez pénzt és hatalmat igényel.
Van azonban egy másik csoport akik a felelősséget rájuk tudják kényszeríteni. És mivel a rendszer minden szinjén tevékenykedtem és fejlesztettem, vannak a saját neveltjeik, akik csak úgy tudnak a szabadok közé kerülni ha mindent a lehető legjobban megértenek és megölik őket, vagy besimulnak közéjük. Ezek a szabadok - pontosabban felelőtlenek és szabadon garázdálkodók - önmaguk közé csak olyanokat engednek akiket képesek irányítani, hogy meg tudják őrizni a saját kis létszámú uralmi körüket.
Ezért ők úgy gondolták hogy amikor a középszint elég tudatossá válik a tekintetben hogy hogyan és miként is zajlik a társadalmi struktúra irányító pozícióinak uralma, készen álljon egy még sokkal rejtettebb irányítási rendszer amivel ezeket a félig tudatos, magukat tudatosnak gondoló irányítók mégis irányíthatóak mardnak.
Kialakult egy kissebb fajta káosz, amit mégis egy dolog szervezett irányban tart: a régi rendszer irányítói direktívái. Ezeket az Öreg úgy határozta meg, hogy a legfontosabb mérföldkövekhez és változtatásokhoz, előre megírt karaktereket rendelt, amiket játsszhat szinte bárki, mert gondoskodott arról is hogy a karakter tudása máshol legyen tárolva, és mindig legyen új kugli akit bele tudnak húzni. Ezért lehetséges az hogy little gerogy elsorolta nekem több állam leendő elnökeinek nevét, olyanokét is akik még csak meg sem "születtek". Mert mindegy szinte hogy kik játtszák ezeket a figurákat. Van egy vizuális megjelenés egy jól megírt élettörténet, amikor itt az idő létrehozzák a megfelelő papírokat, elmegy óvodába, iskolába, lesz munkája, karrierje és végül megérkeztetik a megfelelő pozícióba. A teljesítendő feladatokat valamilyen szinten nyitva hagyják hogy rugalmasan lehessen frissíteni az adott külső körülményekhez képest.
A memória bankok - akiknek az elméjében a karakterek vizuális, élettörténeti adatait tárolják, szintén hasonló módon folyamatosan kiképzésre kerülnek és mindig be van készítve az utánpótlás. Memória bank szinte bárki lehet, akár egy WC-s néni is hiszen meg lehet oldani hogy a tudatát meghasítsák és a saját életét élő alany ne emlékezzen egy másik énjére amelyben kitágított agyi funkciókkal bír és időnként telepatikusan, vagy közvetlenül valaki lekéri az adatokat az emlékezetéből. Pontosan úgy működik ez mint egy számítógép esetében csak nem merevlemezen tárolódik az adat hanem emberi szövetben.
Ez a módszer nem új, csek bonyolultabbá vált. Már az írott emberi történelem legkorábbi szakaszában is így működött egy közösség emlékezete. A zsidók állandóan memorizálták a felmenőik neveit, mindegy milyen sok adatot kellett megjegyezni megoldották. A módszer csak annyival lett bonyolultabb hogy az alanyok nem is tudnak arról mire emlékeznek, és nem ők irányítják többnyire az információhoz való hozzáférést.
De nem csak a zsidó népcsoport használta ezeket az emlékezet fejlesztő és tágító módszereket.
Közben a sokféle fejlesztés miatt, a forgatag egyre összetettebbé vált. Mára kialakult egy olyan kör, akik tisztában vannak a rendszer módszereivel, a trükkökkel, el tudják változtatni a külsejüket, fel tudnak építeni olyan karaktereket amiket semelyik nyomozati szervezet nem tud lebuktatni, tudnak közledni a határok között észrevétlenül, ismerik a banki titkos bankszámlák trükkjeit, tehetséges gyilkosok, és egyéb szakértelemmel is rendelkeznek, de mégis annyira magabiztosak hogy nem veszik észre amikor a közösségük egyik tagja - a közösségük ami abban megegyezik hogy: a titkok nem kerülhetnek ki, mindenkit támadnak aki nyíltan beszél, és a rendszer alapjai nem változtathatók hogy a kiváltságaik megmaradhassanak - meghal és kicserélésre kerül.
Egy olyan forgatag alakult így ki akik boldogan röhögnek egymáson amikor észlelik hogy "már ez sem a régi" és carpe diem hedonista módon nagykanállal eszik az elérhető javakat: kéj, utazás, pénz, területi mozgásszabadság, hatalom, gyilkolás stb... Viszont ez a forgatag iszonyú veszélyeket rejt magában hiszen egyetlen dolog állandó benne: a régi rendszer az Öreg által lefektetett szabályai.
A pénz és a hatalom a legfőbb célja a csoport mindegyikének.
A többi még nemtudó előtt el kell titkolni mindent, azért hogy a pénz és a hatalom csak egy szűk kör rendelkezésére álljon.
Minden más csak eszköz ezen célok elérésére.
A rendszer hibáit el kell rejteni, ezért hogy a rendszer tetején álló csoport hite nehogy meginogjon a rendszer erejében.
A nép azaz a nem tudók tudatát irányítani kell, kontrollálni minden lehető módon hogy nehogy bármilyen információ bekerüljön a tudatukba, mert az veszélyezteti a kiváltságosok kiváltságait.
Ezért titkolóznak, de ez nem megy úgy ha nem tesznek valami mást a valós tudás helyére - ennek okán több évszázados erőfeszítés keretében "oktatni" kezdték a népet, azaz hamis tudást adtak nekik némi igazságtartalommal fűszerezve hogy hihető legyen. A legtöbb bonyolult fizikai tétel és elmélet mind prohintés, és a valós törvényszerűségek sokkal egyszerűbben megfogalmazhatók és átláthatóbbak a ravasz tolvajnyelv nélkül is. A tolvajnyelvek használata is azért terjedt el hogy csak egy beavatott szűk kör legyen képes érteni, hogy ki mit is mond, s a többi ne.
Ez a jelenség azt eredményezi hogy az állandóan egymást gyilkoló és cserélő 'elit' megmarad abban a hitben hogy minden rendben van és minden frankó. Időnként be is tesznek önmaguk számára egy egy olyan megújított kuglit egy egy megölt karakterbe, akik terjesztik ezt a vidám, önfeledt boldogságot sugalló, megnyugató üzenetet - nehogy a félelem a lét elvesztésétől való félelem felüsse a fejét közöttük és valami változást eszközöljön ki valamelyikük ami veszélyeztetné a kiváltságaikat.
Ez tulajdonképpen a középkori és az újkori arisztokrácia egyik legfőbb jellemzője volt ami ilyen módon tovább él: kiváltság csak nekem, a többi haszonállat szintjén kell hogy maradjon.
Sajnos azok akik az elején érdeklődtek a meghirdetett programom iránt, azoknak a nagy többsége mind az  Öreg embere volt, akiket az Öreg fel is készített arra, hogy szedjenek össze minden fejlesztést és módszert amit kitaláltam és akadályozzák meg a változtatásokat amiket szeretnék hogy megtörténjenek.
Ezért már kisgyerekkoromtól körbevett a megfelelően felkészített embereivel...
Páran ezek közül - akik komolyabb intelligenciával rendelkeztek - megértették hogy amit csinálok az jó, de a legtöbben csak részleteket értettek meg és mint például a női szabadkőműves ág legjobbjai sem értették meg például hogy miért fejlesztek mini atombombát vagy, hidrogénbombát és miért fejlesztek még brutálisabb pusztító eszközöket mint ezek.
Azt hitték az a célom hogy elpusztítsam a földet, és nem akarták felfogni se hogy nem lehetséges megállítani ezt a körben forgó egymást gyilkoló és behelyettesítő "elit" masszát pontosan ezért, mert ők már túlléptek a társadalom bigottságán, "meghaladták" az erkölcsi korlátokat és ők már "szabadok"... ÚGy gondolkodnak mint a csirkék, a közös tudat vezérli őket egy elbukik a több imegy tovább, mindegy ha van elhullás... Ezért mindent elfogadhatónak tekintettek. Elfogadhatóvá vált a számukra a gyilkolás, a kínzás, a különböző perverziók, a homoszexualitás, mindenféle tevékenység amivel pénzt lehetett nyerni, mindegy milyen rombolást vittek végbe. Ezt nevezték ők fejlettségnek és szabadságnak. Közben a tevékenységük egyre komolyabb károkat okoz az élhető környezetben az emberi lét alapjaiban: a levegőben, a vízben, a föld geológiai rendszerében, és a pszichikai térben ami szintén egyik fontos dimenziója a létezésünknek.
Van egy pár ember akik valamit már megértettek, de sajnos a legtöbb már a szarházik rendszereiben nevelkedett és a rendszer hamis és helytelen alapjait felismerni sem képes, amellett hogy bizonyos részleteiben igen mély ismeretekre tett szert.
Ez az örvénylő massza hullámzik és cseréli önmagát miközben egy cél felé tör: a bolygó teljes kizsákmányolása felé és végül amit nem szándékoltan akar, de a bolygó teljes pusztulása felé.
Alattuk ugyanezek a folyamatok zajlanak egy alacsonyabb szellemi szinten, és az alsó rétegek még irányíthatóan is rendelkezésükre állnak ennek a változtatásra képtelen önmaga kiváltságait védő rothasztó hordának.
Ugyanakkor egyre több alkalommal szembesülnek saját létük sérülékeny voltával - amit azután gyorsan elfednek és elviccelnek valami jó poénnal, nehogy eluralkodjon a félelem önmagukon. Mert akkor oda a boldog létezés, oda a hedonista öröm, a habzsolás orgazmusa.
---
Alul nem látom mi történik. Nem látom hová tűntek el azok akik megérteték hogy ez az egész forgatag hová vezet és mi történik amikor kikerülnek a különböző fejlesztések.
A nemrég felrobbant kgb irányító nem is azért ijesztette meg őket mert jajj egyikük meghalt... nem. Erre magasról szarnak. Az ijesztette meg őket hogy ennyire gyorsan kikerült az információ arról hogyan lehet nagyon nehezen hatástalanítható autóbombát készítei ami csak akkor robban amikor potosan a célszemély vezet vagy ül az autóban, mindegy milyen maszkban van. Az infó kikerülésének sebessége és maga a tény hogy kikerült és ellenük fordítota valaki - ez ijesztette meg őket.
Arra ugyanis nagyon büszkék hogy tőlük nem kerülhet ki információ a modern technológiákról és fejlesztésekről és módszerekről; csak ez egyáltalán nincs így. minden ki fog kerülni amikor itt az ideje.
Ezt rajtam igyekeztek tesztelni. Ha én nem találom ki akkor senki se tudja... Nos tévedés.
Engem nem érdekel a sok szaruk, mert a legtöbbet én magam fejlesztettem. Sokminden nem ut eszembe nagyon jó okból... sokminden pontos időzítésre épülve kerül napvilágra és azért nem emlékszem.
Az információk kikerülését úgy akadályozzák ma a legfőképpen, hogy befogadják maguk közé azokat akik rájönnek valamire és eladnák expozálnák, lelepleznék azt, vagy ha tudják akkor a régi klasszikus módszerrel megölik őket. Akit nem tudnak megölni azt megkörnyékezik és úgy csőbe húzzák valahogy...megveszik valami kényelmes pozícióval, házzal, munkahellyel...
De a lényeg az hogy egymást nyugtatgatják és közben mint a kacsa a víz alatt midnent megtesznek hogy meg tudják ölni a többit, és csak páran maradhassanak a nyeregben.
Kénytelenek is ezt tenni, mert az alsó rétegek egyre többet értenek abból hogy mit és hogyan csinálnak és e miatt egyre szélesedik az a kör akiknek csorgatni kell a lóvét. Ehhez viszont egyre több pénz kell, amit egyre nehezebben tudnak előteremteni, mert a bankrendszereknek vannak azért korlátai a csalást sem lehet folyamatosan nagyobbra és nagyobbra fújni mint a lufit... Egy idő múltán elkövetkezik a pillanat amikor eljön a háború a nyílt háború sürgető igénye, hogy az adósságspirálokat le tudják nullázni vagy a tulajdonviszonyokat meg tudják változtatni és az emberek tudatát le tudják nullázni.
Ezt viszont világháborúval lehetne csak megoldani, mert ha kis helyi háborúkat csinálnak akkor a kis helyi közösségek irányítói és bankjai meghalnak, sérülnek és kénytelenek lennének a nagyok kölcsöneire támaszkodni újra adóssá álva. Ezt egyik kis közösség sem akarja és egyre többen látják hogy egyszerre kell mindenhol ezt megtenni, vagy különben az ellenfeleik - és egyben barátaik - elmenekülnek más területre és visszajőve kiforgatják őket a kényelmes pozícióikból.
Jelen pillanatban a régi rendszer őrült forgataga dominálja az egész képet, míg a háttérben azért zajlik egyfajta tisztogatás is, sajnos a régi rendszer alapjait ez még nem érte el aminek végzetes következményei lesznek.
---
Tulajdonképen van egy olyan érzésem hogy még a viszonylag jók is szarok azok közül akikkel dolgoztam a pozitív irány felé. A legtöbb csak odatette magát egy akció erejéig és utána, azóta meg rohaszt és rombol - éli a konzumidióta életét. Azt hiszi ezzel vége is a dolognak. Zsoldosok végül is a mi oldalunkon, de csak zsoldosok semmi több és miután belesimulnak a régi rendszer gépezetébe úgy részei és működtetői is annak. Egy időben ezeket is megjelöltem. Hogy tudjam ki kicsoda. Ezek vannak most a tetején, de most ezeket kell eltakarítani, vagy felelőssé tenni.
És most már hullanak ők is. Kezdik észrevenni, hogy nem elég az hogy egyszer odatetted magad az nem elég. A probléma most is fennáll és a harc élethosszig tart. Aki lazít az elhullik, megfizeti az árát kicsit később...
Vegyük pl a kurvaképzős hullahoppos csajt. Jó abból a szempontból hogy tényleg vállalta és meg is tanította a kurváknak hogyan tudják túlélni ezeket a patkányokat és még a valódi szeretet morzsáit is tovább tudta adni, mert tényleg volt és van is benne ilyen. Ezért olyan jó. Ezért választottam őt. Ő tényleg szreti mind a női testet, mind a férfi testet és a fizikai, nemi érintkezés mestere lett. De nézzük a teljes képet: s látható hogy mégis szar. Egy dologhoz ért a baszáshoz, a picsanyaláshoz faszszopáshoz, de van benne szeretet, no jó talán még megtanult hullahoppozni is. Ezen kívül terjeszti a konzumidiotizmust és nem látja át a rendszer egészét. És ez a lényeg. A régi rendszer továbbvivői pontosan ezért engedik a tv képernyőjére. Mert beleilik a terveikbe, mert nem akar változtatni az egész rendszeren. A kurválkodásnak csinál remek reklámot. Még akkor is ha nem is erről beszél. Ezért lehet média szereplő. A régi rendszer mocskát hígítja tulajdonképpen egy kis valós szeretettel a kurválkodás terén.
Ezeket sorolhatnám... van belőlük. Szóval jelen pillanatban ilyenek kerülnek előtérbe a rendszer minden szintjén, akik valamit hígítanak de nem változtatnak semmi lényegeset. Ezért tovább megy a daráló, mert mennie kell. A jelenlegi 7-8 éves nemzedéknek már nem lesz levegő... Bár ahogy elnézem nem is fogják megérni a 60 éves kort egyébként sem.
---
kikaparja nekünk a gesztenyét... hahaha csak te még nem látod mivel is jár ez neked... hahaha
---
Egyébként most kezdem csak megérteni hogy miért kaptam annyiszor olyan üzeneteket a rendszerből, hogy 'győztünk' meg ilyesmit, mert az üzenők tulajdonképpen azt hiszik hogy ők velem vannak, azaz ők 'jók' és tényleg őszintén azt gondolták hogy megváltozott az egész rendszer... Holott semmi sem változott. Az öldöklés folyik tovább csak ők már nem képesek észrevenni amikor lecserélik egyik másik haverjukat, plusz nekik fenntartanak egy állandó ellenőrző - támogató közösséget akik a brutális kényszer helyett áttértek a szeretetteli megközelítés felé... 'szinte sugároznak', szinte 'érezni lehet' ... közben orruknál fogva vezetik őket és a mocsok meg kicsit eltávolították tőlük.
De mocsok még van és egyre inkább jön vissza a régi brutalitás ahogyan fogynak a valódi erővel bíró, valódi szeretetre építő kuglik. És ők fogynak, két okból. Az egyik ok, hogy észreveszik a régi rendszer képviselőinek álnokságát és a hazugságokat - ezáltal képtelenek lesznek továbbra is olyan erőt belevinni abba amit csinálnak hiszen a hazugság az hazugság sérül az alapállásuk; a másik ok pedig hogy ellene fordulnak és ilyen módon azonnal megmutatja nekik a régi rendzser a valódi arcát... ilyenből persze kevesebb van.
Nos ez az első (?) körös nemzedék akik valamennyit változtatni voltak hajlandóak, tulajdonképpen egy zsoldos horda a mi oldalunkon. Ugyanolyan zsoldosként kell őket kezelni mint az összes többit, mert azok. kocsmadani, hirt, rubenék, a női ág rothadt része, a kurvák nagy része, mindenki aki valamilyen anyagi előnyért csinálta (ki lettek fizetve, kaptak pénzt, felépítettem nekik üzleti ötleteket, megtanítottam hogyan tudják fenntartani stb) azok most próbálnak továbbra is nyeregben maradni - és most kezdik felfogni hogy semmi jóra sem számíthatnak a régi rendszer képviselőitől viszont azok akik komolyan követik az én programomat szintén nem kérnek belőlük, mert átlátnak rajtuk. Persze van egy nagy ostoba és félrevezetett massza akik között az elhullási arány hatalmas és ezek sajna még mindig a régi rendszer oldalára hajtják a tömeg erejét.
Az ukrajnába visszatelepült kgb szarházi horda, akit a magyarországon letelepült kgb bérenc médiakurvák nyugati szemétnek tituláltak( lásd szeszák), mind a kgb kiképzettjei és rombolói - mindössze segítettem nekik fejlődni legalább addig a pontig hogy a régi kgb horda akik őket nyugatra (és keletre, és mindenhova) telepítették fosztogatni és lopni csalni hazudni, rombolni, azok ne tudják őket elintézni. Így most visszakapják őket. Ki is nyírják szépen az összes fejet hiszen most már képesek megtalálni ők is hogy kik az irányítók. A szar visszaszáll a kgb saját fejére...
Én mondtam hogy a saját embereitekkel foglak benneteket kinyíratni. S úgy nézem kell még jó pár hulla mire megértitek hogy valóban végetek van, és vagy letérdeltek vagy meghaltok mind. Ha nem engedtek akkor kénytelen leszek végezni veletek. És mint tudjátok épp most pusztult el a következő - még akkor is ha nem teszitek be a híradóba, sikerül elhallgatni, ti érezni fogjátok a halált ahogy egyre közelebb kerül hozzátok. Nem az a célom hogy féljetek. Az a célom hogy a régi rendszer alapjai megdőljenek. Ha élni akartok a változás irányába mozdultok és kaptok segítséget tőlünk. Ha nem akkor a saját legmocskosabb vérebeitekkel fogtok életetek utolsó perceiben hadakozni vagy inkább kínlódni.
---
Az egész tetején ot ül ugyanakkor még mindig egy réteg akik a nevető harmadik szerepét játsszák... azok akik mér túlléptek a kgb-cia nemzeti vagy csoportérdekeken, és ezeket csak ruháknak tekintik: mikor kivel beszélnek olyan köntöst öltenek. Rengeteg ilyen  van, hiszen ezen csoportok házassága már a legtetején az első világháború előtt létrejött, másképp nem jöhetett volna létre egyik világháború sem.
Ezeket sajnos módszeresen irtani kell. Azokat meghagyva akik hajlandóak valamiféle változtatásra. Ők irtják egymást is természetesen, hiszen kénytelenek az újabb és újabb banki területek és valódi javakat előállító cégóriások létrehozására, felettük való uralom megszerzésére ahhoz hogy életben tudjanak maradni. De kiemelkedik egy kis számú egyén, és csoport ebből az állandóan kopó és elhaló vetélkedő csoportokból: néhány akik valamivel többet szolgálnak mint pusztán önmaguk élvezetét és hatalomigényét. Sajnos ők sem érik el az a szintet hogy képesek legyenek hosszú távon a földi életközöség közös érdekeit szem előtt tartani. Ezért mi kénytelenek vagyunk őket is ledarálni idővel, amikor a feladatukat elvégezték.
---
Nos a mi az nagyon kevés számú embert jelent. De mi szem előtt tartjuk a hosszú távú célokat, amik az élhető életfeltételek biztosítását jelentik. És ebbe nem fér bele az olajipar szemete és rombolása, sem az atomerőművek rombolása, sem az emberek rabszolgaként való tartása és tudatos tervezett butítása, hogy engedelmes fogyasztók és rendszer-fogaskerekek legyenek a pénzforgatag fenntartásában.
Lassan majd egyre többen meg fogják mutatni magukat, ahogy kezd kiderülni, hogy tényleg nem képesek a régi rendszer öklei arra hogy elpusztítsanak bennünket. Persze e folyamatot is igyekszik a régi rendszer eltéríteni azzal hogy ál-felépülőket hoz a nyilvánosság fókuszába, persze mindegyik valami félreirányító, kitérítő szándékkal kerül előtérbe, hogy kifogja a szelet a bizonytalanok és ostobák vitorlájából.
Nos mi nem jelentünk nagy létszámú közösséget sajnos egyenlőre és a kezdet kezdetén még kevesebben voltunk mint most. Sokkal kevesebben voltunk. És mégis ha arra gondolok hogy egymagam mekkora erőt képviselek ami ellen a régi rendszer képviselői iszonyú energiákat mozgósítnatak 24 órában, mert félnek tőlem és attól amit meg tudok változtatni... akkor azért eltölt a kellemes jó érzés. Igazam van. Az univerzumban vannak szabályok és aki ezek szerint éli az életét azt az univerzumban lévő erők támogatják.
Még akkor is ha teljesen egyedül maradok, akkor is az lesz amit én annak idején elterveztem. Akkor bevégződik ennek a foshordának a pályafutása. Ki lesz radirozva ez a hiba a tejútrendszerből.
A sok fiatal meg csak elveszik a rengeteg sok részterület és 'csoda' vagy csodás, meglepő, a hétköznapitól jelentősen eltérő jelenség és azok irányíthatóságának bűvöletében... közben persze a legtöbbnek azt tanítják hogy ők istenek (kiválasztottak... ismerős nem?) de legalábbis félistenek, s amikor egy egy elhullik igyekeznek őket gyorsan pótolni. De ez azért egy bizonyos minőségi szint felett nem megy olyan könnyen. A szarházik ott buknak el ebben a kérdésben hogy a zseniképzőkből kikerülő jól irányítható, zsenik is észreveszik amikor egy egy társuk elhullik és valaki más próbálja pótolni. Ugyanis azok a feladatok amiket végeznek olyan képessségeket igényelnek amiket nem lehet akárkivel pótolni, s a helyettesítő kuglik sokszor nem képesek olyan gyorsan, minőségben megoldani ugyanazokat a feladatokat amiket az eredeti meg tudott oldani. Tehát az intelligencia legtetején - még akkor sem sikerült átvinniük ugyanazt a stratégiát, ha a legtöbb kis zseni gyermekkora óta erős kontroll alatt nőtt fel - amivel elhitetik a rendsezr egészével, még önmagukkal is, hogy sebezhetetlenek és megállíthatatlanok.
E miatt még a zsenijeik közül is sokan kételkedni kezdtek, viszont azok akik ezt szóvá is tették, hamar megtapasztalták hogy a rendszer amit szolgálnak, amely olyan mézesmázosan ajnározta őket, kinyalta a picsájukat és egyszerre szopta a golyóikat és a farkukat hirtelen kegyetlen és véres ököllé változik. Ez sokkoló, viszont csak azoknak marad ideje a sokkra, akik a kiképzés során össze tudták szedni az eredeti, az általam oktatott irányelveket és alapállást, akik eljutottak hozzám vagy valakihez, aki maradék nélkül hajlandó volt képviselni mindazt amiért én kiálltam. A többi szomorúan levonja a következtetést: nem csinálhatnak azt amit akarnak... egy mocskos rendszer szolgái és ha eltérnek egyszer is a régi rendszer  által megjelölt iránytól: a halál fiai, vagy ami még rosszabb kegyetlenül megkínozzák őket. Sokukat kínozták már meg kegyetlenül, és csináltak belőlük ugyanolyan vérebet mint amilyenek önmaguk. Ma én holnap te... Minden játszik, aki keményebb az marad felül.
Szóval most még mindig csak azokat veszik előre, akik a rendszer alapjait nem akarják megbontani, a népet ostoba butaságában akarják megőrizni, nem neveznek semmit a nevén, és csak morzsákban mutatnak valami jót amivel eladhatóvá válik amit csinálnak, de mindent nyitva hagynak a későbbi eltérítés felé, sőt beültetik a triggereket is.
---
Közben mégis vannak a háttérben páran akik megértették és tényleg dolgoznak is. Érzékelem, de nem látom őket sehol. Áldja és táplálja őket az erő!
---
Közben pl tegnap 24/07/2016 megszólított a legerősebb hipnotizőrük, hahaha ideküldték hátha valamit elér... hogy mit is akart majd meglátjuk... egy támadást akart előkészíteni, hogy mit is csinálnék ha nekem jönnének... hogyan védekeznék... ezen ügyködnek. Próbálnak megölni még mindig ez a feladatuk.
Az egészet úgy képzelték mint amikor egy házat lebontanak de a homlokzat megmarad közben. A többieket altatják akik nem annyira okosak, de nem értenek egyet a régi rendszer mocskával. Azt hazudják nekik, hogy belül ők bontják a régi rendszert, csak kívül meghajgyják taktikai okokból a homlokzatot. Ezt a hasonlatot használják arra hogy elfedjék a tényt: semmit sem bontanak le, hiszen az ilyen építkezésen is az alapok mindig ott maradnak hiszen azon áll a régi homlokzat... Sőt az alapokkal együtt az alagsori pincék és a kínzókamrák is maradnak... S akit oda levisznek általában nem jön fel mesélni... ha mégis feljön élve akkor megtört és hallgat, vagy ha netán eléggé odafigyelt arra amit tanítottam akkor a rendszer kiveti magából, többi a sorsa olyan lesz mint az enyém: állandó támadások célpontja, és az anyagi ellehetetlenítés célpontja.
Igazi változást nem akarnak, csak felületit, ezért a felületi design cserélődik, tesznek bele kicsit több kreativitást, kicsit több szeretetet... oszt annyi. A háttérben marad minden ugyanúgy. A legjobbakat eltapossák, és a szart meg előre tolják. Ezért támadnak ma is akkor a elámmal... megint előszedték a rákot okozó hullámfegyvereiket... már egy párszor felsültek vele, azaz mi levadásztuk egy jó pár ilyen  csapatukat... mégis újra és újra próbálkoznak és a fiatalok közül újabbakat és újabbakat tudnak toborozni erre. Elképesztő. Az idő pedig megy és fogy.

No comments: