Friday 6 May 2016

barka, barkó, most vízben vagy nem vízben - ki is kavarja akkor a szart, de úgyis büdös...

"Tényleg! Csináljunk egy ilyen projektet is!" kiáltott fel a lány.
"Milyet?" kérdezte a gyerek rosszat sejtve.
"Hát hogy egy leszbikus nő és egy homoszexuális férfinak lesz gyereke és úgy nevelik."
A gyerek elkeseredetten nézett le a földre egy pillanat alatt átértékelődött benne a helyzet. Ezekre az emberekre is elfecsérelt az életéből sok drága évet, reményeket fűzött hozzájuk, ez most itt ebben a rövid kis mondatban világossá vált a számára: ellenségeket képzett ki magának, saját céljai ellen fognak ezek mind dolgozni méghozzá igan magas szinten, mivel ő képezte ki őket. De nem aggódott. Keserűen vette tudomásul és csinálta tovább.
Sajnos ez kényszerűség volt. A legtöbb helyen az egészséges társadalom nem volt hajlandó megmozdulni és nem volt képes megérteni sem, a telepátiára épülő rejtőzködő rendszer működését és szerkezeti felépítését, céljait. Ezért azokon a területeken a rongálókat kellett kiképeznie, hogy katonai előnyre szert téve elpusztítsanak mindenki mást aki nem úgy gondolkodik mint ők. Ezt azért vállalta a gyerek, mert csak így provokálhatta ki az egészséges társadalomból a túléléshez szükséges hajlandóságot. Kénytelen volt rákényszeríteni őket arra hogy igenis foglalkozzanak a témával és étsék meg: vagy pusztuljanak el.
Sajnos viszont azt is tudta: ez sok értékes ember megkínzásával és gondolkodásának eltorzításával fog járni ezek oldaláról, de nem tudott mit tenni. Fejlesztenie kellett mindenhol. Ahol a "jók" kinevették ott a rosszakat fejlesztette odáig hogy átvegyék az uralmat a jók felett és öljék, kínozzák őket halálra... ezzel kényszerítette őket arra hogy igenis vagy meghalnak vagy hajlandóvá válnak részt venni a felépülési programban és iszonyú erőfeszítéseket tenni a saját és gyermekeik túlélésének érdekében.
---
Elvirágzott a barkavirág... foszlott és szórja a magját mindenfele... a hazudozás és rejtőzködés világát örökíti tovább... a régi redzser maradéke ez is, mint az összes többi akik még mindig használják és nem teszik nyílttá a tetteiket. Hazudnak és hazudnak és kettős hármas világban élnek. Elrejtik a nemi irányultságukat és titokban leszbikusok és homoszexuálisak - ezáltal lehetőséget teremtenek és fenntartják a rendszer elmeháborodott és szadista, perverz elemei számára ezt a lehetőséget:  a titokban kialakított légyottok és álarcban felvett pornóvideók, teljes test maszkban bevállalt szexpatik világát. Vér és erőszak. Egyre több kell belőle.
---
Játéknak fogták fel az egészet. Minha ez egy jó játék lenne: az emberek pszichéjének alakítása, olyanra amilyenre ők szeretnék. Készséges leszbikus nő az ágyban, osztott tudatú kurva, gyilkos, adattár, elemző... Akinek titokban megengednek mindent de a "valódi" életében frusztrációban tartják, hogy csak a titkos életében tudjon kielégülni... ott viszont minden kéjt és mámort megadnak neki...
Az Öreg ugyanzet csinálta. "De te is ezt csináltad!" mondják. Hát nem. Én mindig egy irányba próbáltam terelni és irányítani őket és az nem arra van amerre ti csináljátok. Én mindenkit a személyes felelősségvállalás felé toltam el. Kit erőszakkal, kit szeretettel - akinek ami hatott. És volt akire rákényszerítettem a felelősség vállalását ha tudtam.
Elfogadtuk hogy a nemiség a nemi öröm igenis elérhető a természet törvényei szerint azonos nemű emberi lények között. Viszont ezt is elmondtam hogy nekik ha a nemi kapcsolat továbbfejlődik, és megjelenik az utódnemzés vágya - ami egy hosszabb távú nemi jellegű kapcsolat és barátság és partneri viszonyban mindig megjelenik - akkor az azonos neműeknek NEM LEHET GYEREKE a természet törvényei szerint.
Persze az ember és mások számára is ott a lehetőség hogy felrúgja a teremtés törvényeit és ellene cselekedjen. Megvan ez a szabadságunk viszont megvan mindig az ára is. Ugyanakkor vannak olyan törvényszegések amikkel hosszabb távon jelenik csak meg a felelősség vagy a következmények kényszerítő ereje: mint a környezeti flóra és fauna rogálásánál, a levegő rongálásánál: későbbi nemzedékek isszák meg a levét a rongálásnak így a károkozó nemzedék felnő és felnevel egy következő nemzedéket akik ugyanezt a viselkedést tanulják és viszik tovább. Ez öngyilkos folyamat.
...
"De hát ő s ugyanúgy nyomja a gázpedált..."
No nem. Hogyan hasonlítod magadat hozzám? Én megépítettem azt az elektromos autót amibe egyáltalán nem kell feltöltés. Önmaga visszagenerálja a szükséges áramot menet közben. Ti még mindig hallgattok erről. De semmi gond, megépítem még egyszer. És közzéteszem. Ugyan már megint leírtam hogyan kell megcsinálni ti még mindig hallgattok róla, sőt... Belekényszerítettetek egy olyan helyzetbe ahol a megélhetésem biztosítása végett autóznom kell és mivel nincs elég pénzem hogy elektromos autóval járjak... kénytelen vagyok azzal menni amit ti engedtek. Kényszerhelyzet.... Mutatja hogy a szarházik még mindig többbségben vannak az irányítói székekben. De ez meg fog változni. Köztem és közöttetek ott van a különbség hogy én váltani fogok amikor lehetőségem lesz rá. Azonnal. Ti meg azon dolgoztok hogy ez a lépés minnél később következzen be: hogy a belső égésű motor eltűnjön a világunkból. Az olajégetés megszűnjön. A légrongálás befejeződjön.
---
Utálom ezt a fostengert. Vigyorgó fejek és önelégült férgek... Hallgatnak és titkolóznak tovább, mert titokban nem kell vállalniuk semmiért sem a felelősséget. Nem kell kiállni a véleményükkel, nem kell szembesülni a többi agylúgozott zombi ellenállásával, rohadt és rohasztó támadásaival, mert te bátor vagy és vállalod a nemi irányultságod, a világnézeted. Ezt a régi rendzser tagjai egyébként sem szeretik, hiszen ha beindul egy ilyen folyamat az magával rántja több más területen is az őszinteséget: ez jó és ragadós. És az őszinte beszéd az amit minden áron igyekszik elkerülni a sok féreg... hiszen akkor az információk és a valóságról való tudás gyorsabban kezd el terjedni, mint ahogy ők azt szeretnék... és ez az uralmuk megrogyását és szertefoszlását jelenti.
Folytatják tovább a rothasztó tevékenyséküket titokban: emelt szinten távirányítják a többit.
De a szint emelkedik, és van vége. Van egy határ ami fölé nem tudnak menni. Az emberi pszichének is megvannak a határai. A tudás pedig ki fog szivárogni. És a legtetején csak a jók lehetnek. A folyamat addig forog és örvénylik amíg vagy mind elpusztulunk vagy a jók (akik betartják és betartatják a természet törvényeit) maradnak a legtetején. Addig megy tovább a daráló. Jók és rosszak hullanak el naponta és percenként. A jók közül azok akik nem értették meg teljesen, nem akarták megérteni, egyedül maradtak, mert a környezetük nem értette meg, a rosszak meg... nos hát ők meg hullanak még fokozottabb tempóban mai nem baj egyáltalán. Én üdvözlöm.
---
Ezt a krumpli üzletet én építettem JF Cooper-nek - nem hívom többé úgy ahogy, mert már nem vagyok ebben annyira biztos...  Végül is ideengedett, ezt is megbeszéltük, viszont az én hipnózisom alól sem tudják kivonni magukat nem csak az Öregé alól. Megcsinálják amit elrendeltem nekik akkor is ha minden ellen megy amit akarnak. Mert nem sikerült kiszabadulniuk. ? ... Folyamatosan elbuknak a többi szarházi nyomására - ismétlők, megerősítők, újak akik ugyanazt csinálják amit az Öreg régen. A régi rendszer utánpótlása.
Csináltam a krumplis üzlet utánra is menekülőútvonalat neki, ha úgy alakul hogy szétverem, akkor az is mehet. Az Andi féle vonallal együtt... Hortistól... Valaki viszont még mindig csinál valami pozitívat. De így hogy mindenki olyan síri csendben van mintha kivágták volna a nyelvét így csak vaktában lövök... És megisszátok a levét. Nem érdekel az sem ha tévedek. Végül is mi különbség van a régiek és közöttetek? Érzékelhetően semmi... Csak finomodott a módszer - "csak beljebb tolod a zsírt..." mondta Max Kaiser úr... és lehet hogy tényleg igaza is van. Bár valami leheletnyi változást érzékelek.
Egy biztos: azok szervezték a támadást akik a védelmet is. Ugyanazok. Tudták hol vannak a vakfoltok, méghozzá egészen pontosan. Tudták ki és hol fog ellentámadni (védekezni) tudták - sejtették hogy ők fognak felülmaradni a kézitusában. Bekalkulálták a veszteséget, bekészítették a cserekuglikat. ? De ez mind kérdőjeles. A pszichikai hatás elérése volt a cél? Akkor még lehet hogy az őreg Cooper nem vétkes csak jobban terveztek ők. Hogy az én percepciómat kontrollálják és elhitessék hogy ő is mocskos... ez is egy verzió. Mert akkor meg minek hívott volna ide? Vagy nem ő hívott hanem a többiek irányítottak ide? De akkor meg ki nyomta el a többi támadót? pl parkolós ügy - igen direkt csináltam hogy tudjam ezek hová tartoznak... Akkor meg lehet hogy a hortis oldal is oké? Na látjátok ide lyukadunk ki ha nincsenek személyes megbeszélések.
De egyébként szarok bele. Pusztuljon mind. Nem ltom amúgy se ennek a végét sehol.
---
Mégis segítek bár megfogadtam hogy többé senkinek sem aki nem mutatja meg a valódi arcát.
---
Szóval valaki olyasvalaki volt aki pontosan - mégegyszer: pontosan - ismerte a védelem felépítését, minden szereplőjét az összes pozíciót és a védők képességeit. Pontosan tudta hogy a támadók hogyan állnak és ők mire képesek. Tudta hogy a vakfoltok miatt sokan nem lesznek képesek átlátni mi is történt pontosan. megint: PONTOSAN. VOLTAK vakfoltok. A kamerák sokat segítenek, nekem is sokat segítettek - nem csak azoknak akik már látnak, azoknak meg főleg akik még nem látnak úgy. Hagytatok vakfoltot. A jó bűvész mindig gondoskodik figyelemelterelésről is. tudja hol fog a védleem beavatkozni, és hol lesz a támadás. Van célja annak aki ezt szervezte: azok átverése akik még nem látnak, a tömeg, akik már valamit sejtenek de még semmit sem látnak, csak ámulnak a trükkmester mutatványai láttán és nem tudják elképzelni hogy mi történt és hogyan történhetett meg. Sokkolva vannak. Ez a tudatállapot sokmindenre használható: például kiválóan használható subliminális suggesztiók beultetésére, de a ravaszdi nyilván nem megy ennyira átlátszó terepre: trigereket ültet csak, majd később építi fel a feladatokat. Így a bekerülők, akik elkezdik a tudatos alapos és PONTOS munkát, azok folyamatosan kapnak valami segítséget, mankót amit MEGSZOKNAK és arra támaszkodva mennek tovább... a megfeelő pillanatban pedig el lehet venni a mankót vagy elgörbíteni...
Valaki olyasvalaki volt akinek volt elég pénze. Wandecasteel itt besegített ezek szerint buktak egy hatalmas szállítmányt -aminek örülök, mert ez viszont azt jelenti hogy van tényleg aki figyel és AZONNAL CSELEKSZIK is.
Szóval sokminden lehet. A távolságtartás miatt bármelyik tényezőt figyelembe kell vennem.
Végül is JFC engedte be Arankát a szobámba ahol csinált valamit az ágyammal, amitől szexuálisan majd megőrültem... El kellett égetni azt az ágyat hogy lássam. A nemi vonal - frusztráció... hmm. "Ja tényleg a Kalocsa IS ott nyúzta a békákat." Szeretett vezetni holott tudta hogy ez rongálja a levegőt. "Mit szeretsz ezen? Én 60-100 km után elfáradok benne." "Hát at fiam hogy nyomom a pedált és haladok. Nem kell tekerni." A Bőrharisnyában eltért a régi karaktertől és sok unalmas hülyét vett bele. Csingacsgukból részeges hülyét csinált aki alig várja hogy verekedhessen ha bebaszik. Az öreg Sólyomszemnek meg megvillantott egy fiatal nőt, akibe beleszerelmesítette, majd ostoba helyzetbe hozta ahol totál félreértelmezte a nő vágyait és indokait. Hmmm. "Miért csináltad?" "Mert már untam ezt a bölcs erdőjáró figurát." valami ilyesmit válaszolt.
"Próbáljatok minden karakterben fejlődni." Mondtam én. Én meg is próbáltam. Ahol nagyon félrevittek - és volt ilyen igen sajnos amire nem vagyok büszke, de mivel én úttörö voltam ezen a téren ezt senki nem vetheti a szememre, hiszen aki ma kezdi ezt az utat járni annak már van kidolgozott tudásanyag, ami a rendelkezésére állhat - ha van aki figyel és észreveszi ha valaki segítségért nyújtja a kezét persze és segít is.
Szóval volt ott sokféle karakter amibe belementem, sokszor elő is készítettek nekem csapdákat, de ez volt a feladat: ki kellett dolgoznom a legbrutálisabb legravaszabb szarkavarók technikái és módszerei ellen a megoldásokat. Ez meg is történt. Viszont voltak olyan karaktereim amiket fel kellett számolnom, mert nem voltam képes megfelelő segítség hiányában változtatni annyira félrecsúszott. Így a homoszexuális oldalam, az agresszív oldalam, amiket nagyon fel tudtak erősíteni bizonyos körülmények között. Amiket ki kellett vágnom.
Gyanítom hogy olyasvalaki volt a szervező aki egy hamis karakterben jutott be a védelembe, ahol nem emlékszik a többi karakterére és erős inteles csapatban dolgozik egyébként. A beépülő karaktere kiváló és átment a szűrőkön. Meg lehet csinálni, mindenkit át lehet verni rövid távon... És nem először történik meg és nem is utoljára. Ez része a történetnek és amíg szar marad addig része is lesz. Ki kell dolgozni a protokollokat ilyen helyzetekre, bár van is már valami de úgy tűnik most elbizonytalanodtatok. Ezért kellenek az újak, a friss szemek, érzékek. Fontos a folyamatos megújulás és ugyanakkor meg ez ad lehetőséget a beszivárgásra is. A régiek hátrébb lépnek de nem lépnek le hanem még fokozottabban figyelnek ki mit csinál akkor amikor épp nincs szem előtt...
Van olyan időszak maikor senkiben nem tudsz megbízni. ismerem ezt az érzést gyakorlatilag ebben nőttem fel. Ilyenkor kell ahhoz az erőhöz imádkozni amelyik MINDEN EMBERI ERŐNÉL HATALMASSABB és okosabb is, amelyik megteremtette ezt a világot. És ilyenkor is lehet akár vaktában lőni, tombolni, tévedni, pusztítnai, és gondolkodni, imádkozni meditálni, nem csinálni semmit se...
Előbb utóbb felmerül valami ami utat mutat, jön egy újabb esemény ami választ kiván. Lehet hogy annyira körbe tudták venni az érzékelőidet hogy már nem látod a valós tényeket... ilyenkor a lapító többiek kell hogy átvegyék a szerepedet és a feladatodat, azok akik neked adták anno, akiktől tanultál... Az új rendszerben is megvannak a sokszoros biztosítékok: a területi elv a tetőcserép mintájára hármas fedéssel, plusz az utazók s a mozgó vadászok, a nemzedékek közötti átfedés és sokszoros lefedés... tanuló, tanár, aktív felügyelő, biztosító, a biztosító biztosítója stb... Azért tanultam tőlük is.
Nem szabad vakfoltokat hagyni. Most kezd felértékelődni a kamerás felvételek értéke. Egyre több aki már sejti hogy tényleg megölik és kicserélik az embereket, de a maszkok és a karakterépítés hihetetlen fejlettsége miatt nehéz elhinni (hogy vaaki ugyanolyan hangszínnek beszéljen, hogy ugyanúgy nézzen ki ... még nekem is aki látom a különbséget nekem is nehéz... pedig még hallom is a hangján a változást s mégis nehéz mert elaltat a karakter jellemének folytonossága és töretlensége.... hát még egy kevésbé tapasztalt belépőnél).
A fő szervező olyasvalaki aki egy erős csapatban dolgozik akikben megbízik és akik segítenek is neki. A kerektere azért olyan erős és "megbízható" teli valódi szeretettel... De szarházi és kegyetlen, céljai csak egy szűk csoporthoz kötik és sátánista a leglényegét tekintve.
Pontosan tudta hogy ti mikor fogtok kétségbe esni és kénytelenek lesztek vlakit kiküldeni a nyílt színre hogy a segítségemet kérje. Végül is ezzel az én malmomra hajtja a vizet hiszen az a személy célponttá vál(t)ik és onnantól folyamatosan támadás és főleg manipuláció célpontja lesz. Először nem megölni hanem irányítani fogják próbálni hogy át tudják venni a hálózat ezen része felett a hatalmat és a kontrollt. Ez volt a támadás fő célja. Amellett hogy ha sikerül megölni az még jobb... Szóval ha nem léptek ki tervezetten akkor ki lesztek kényszerítve a nyílt színre... hahaha nagy a teremtő hatalma és igazsága...
---
Egyébként egészséges helyzetben ez úgy működne, hogy amikor ennyi kétség és álság vesz körül valakit akkor keresi a közösség segítségét, megtalálja azt (elmegy egy gyűlésre) és ott a közösség tudatára bízza a terhét, beszél róla és még ha mind aki ott van éppen mind manipulált féltudatos vagy épp tudatos ellenséges valaki, akkor is kani fog segítséget a közös tudaton kerseztül mert a mi céljaink felette állnak az övéknek és mi még őket is képviseljük valahol, hiszen olyan értékekre építünk amik az ő életfeltételeiket is biztosítják és lehetővé teszik, amik nélkül ők sem tudnak hosszú távon létezni. Ezért még ilyenkor is az ő tudatalattijuk, vagy inkább a tudatfelettiük segít. Sokszor kicsit később nem pont ott de ad linkeket, vagy ők maguk adnak linkeket tudat alatt felett, "véletlenül".
De ugye ilyen fórumok már nem léteznek. Legalábbis ma már nekem nem mutatják magukat.
---
Valakit felhívtak szerdán. Az a valaki leállította őket, akkor. Nem tudom ki volt az. Az első heti mozgást a munkavédelmisek a tervezők és a többi látványelemi ellenőrző és feszültségkeltő megmozdulásokkal szintén el lett simítva valaki által. Ez a látható struktúrából érkezett. Nem tudom jfc mivel vett részt ebben. Innen nem tudom megmondani. Figyelmetlen volt? Nem hitte el amit a női erő hatalmáról neki elmondtam? Ezért engedte volna arankát is be és ezért futott bele a csapat abba hogy a női vonal (idézem évit: "Én nem akarom az egész rendszert megváltoztatni, csak azt akarom hogy legyen elég hatalmunk elérni amit akarunk." S mi kell ehhez? Pénz és hatalom.) átvette az elméjük felett az irányítást bizonyos szinten? Nem tudom. Alaposan felkészültetek, de ők még alaposabban készültek. Tudtak mindent hogy mit hogyan fogtok csinálni és átvették az irányítást. Pszichikailag elérték hogy kétségbe essetek. A kemény munka a feszültség, a kockázat és mindez eredmény nélkül... igen elkeserítő tud lenni. Volt egy csomó hely ahol cserekuglit tudtak elrejteni. A karakterek erősek és egyrészt ők is cserélgették őket hogy a többi lássa, másrészt hogy ezáltal a valós veszteségeket el tudják rejteni. Valaki sok pénzt fektetett ebbe a setupba. Regeteget. Kiválóan elrejeteték a kuglikat, és kiválóan fel voltak készítve. Nos ilyen az amikor a női ág a nemi kéj által veszi át az uralmat a többi elméje felett... persze ez megy visszafelé is... Nem csak ők tudják ezt a mutatványt- én is hagytam nekik meglepit ami lassan beérik. El fognak szigetelődni ők is hiába szopják nyalják be magukat a legvastagabb pénztárcákba...

No comments: