Saturday 16 April 2016

Csajos buli, csajbuli

Szóval mint említettem találkoztam vele később pesten az egyik könyvtárban... "Te is nyomtatásra vársz?" kérdem miközben gyengéden megérintettem a vállát. Mint akit valami varázslat ért úgy fordult meg - volt egy olyan érzésem hogy mindjárt a nyakamba is fog ugrani vagy átölel mint rég látott kedvesét... megdobbant a szivem éreztem hogy van valami KÖZÖTTÜNK ami annyira jó és ismerős nekem, szeretet... vagy valami ilyesmi egy titkos, egy titkolt világból.
---
Csajbuli, csajos buli: ahol csak csajok, nők vannak és a pettingtől a mindent bele szexig, minden előfordulhat. Általában nagy többségében olyanok találkoztak itt akiket a rendszer férfitagjai brutalitásukkal megkínoztak és a leszbikus nemiségben találtak valamiféle kielégülést, de azok is ide jártak akik kalandorok voltak nőiségüket és férfiasságukat női létükre itt próbálták ki, de többen csak a határokat akarták átlépni, belekóstolni a gyönyörök tiltott vagy tabu, vagy szégyellnivalónak bélyegzett almájába, és igen ezek a bulik, találkozók mindig titokban zajlottak kivéve néhány kivételt amikor lehetett tudni. A résztvevők is többnyire maszkokban jelentek meg, átváltoztatva a külsejüket hogy a "civil" életükben ne ismerhessék fel egymást...
Engem sokszor és még most is meghívnak, meghívtak a lányok. Szerettek, mert jó velem lenni. Bennem valószínűleg megtalálták azt a "nőt" akit minden férfiban kerestek: az anyát jelentő gyengéd, védelmező, gondoskodó, de mégis férfi, erős, behatoló, borostásan szúró, lágyan simogató, masszírozó s sokszor lényeges dolgokra rávilágító, beavatót.
...
Vásárhelyi Pál utca még azelőtt hogy az agócs család létre lett hozva mesterségesen... safe house ... csajos buli...
A lányok már ott voltak a hangulat a belső szobában már több volt mint enyelgő, már néhányan túl voltak az első orgazmusukon és csendesen lvezték a többiek sóhajait, nyögdécselését, a csókok cuppanását. A hangok pornója ahogyan szeretkeztek. Beléptem a folyosón már szembe jött egy mezítelen csaj - mosolyogva köszöntött: "belépés csak ruhátlanul" s a ruhakupacokra mutatott. Ledobáltam amim volt, bőrkabát - mert hideg volt kint - nadrág pulcsi s ami volt s beléptem. Vártam egy picit hogy érzékeljem a hangultatot, a szemem megszokja a félhomályt, és felmérjem tartoagat e ajándékot nekem ez a buli vagy inkább előzzem meg a tragédiát és menjek még most el valami más örömforrás után nézve.
Mert csak egy program volt ez is a túlélőprogramom része. A vegyes bulikról már lemondtam, mert nem bírtam elviselni én sem a sok elmebeteg agresszív a rendszer által kizsigerelt és ezt az elnyomó, fosztogató szemléletet továbbvivő, továbbadó férfi trásaságot elviselni, sem amit a nőkkel csináltak ezért inkább csak a csajos bulikra mentem. A kéj volt az egyik amit rendszeresen használtam hogy az iszonyatos feszültésget ami a napi szintű támadások elhárátásával járt csökkentsem. A nemi kielégülés, a magömlés, a kéj, egy nő teste és odaadása (!!!) a nő alárendelődő és kiszolgáló felkínálozása és mindezek mellett én nagyon sőt hihetetlenül élveztem ha megadhattam ugyenezt visszafelé is a partneremnek és működött oda vissza adok és kapok szeretet, tornagyakorlat, baszás, spermafröccsenés, hüvelyizmok rángatózása, nedvek édes nedvek, csókok és cuppogás, nyogés és sikítás, vadság és gyöngéd cirgatás - mikor merre kívántuk egymást vinni és omlani - örvény - merre visz? Mindig arra ami az alapálásod alapján adott. Felfelé vagy lefelé.
Az egyik félreeső sarokban a fal felé fordulva egy lány összegömbölyödött egymagában. Átlépdeltem lassan óvatosan a testek között hozzá. Lefeküdtem a leterített szivacsra mellé és cirógatni kezdtem. Lassan felébredt, és a szivverése érezhetően felgyorsult. hozzábújtam hátulról - jól esett csak úgy hozzábújni, még nem szex, már nem csak ártatlan összebújás mindketten éreztük hogy valami van közöttünk, vonzás, reakció, a testünk válaszolt egymásra. Percek teltek el. Lassan megfordult. Megnézett. Megtapogatta az arcom. Nehezen szólalt meg: "Én már régóta nem voltam férfival...." kezdte volna de az ajkára tettem az ujjamat. Nem akartam hogy beszéljen. Nem akartam hogy szétrombolja az illúziómat ami a fejemben létrejött, amint elképzeltem hogy ez az érzés van csak és nincs semmi más a fejemben csak ez ami közöttünk van. Szeretet és szerelem és testi izgalom és csak a bőr és a levegő. Azután lassan közelebb húzódtunk egymáshoz. A farkam már majd szétrobbant a feszültségtől és az ő puncija is lében úszva várta a gyönyört. A behatolás mindkettőnknek egy katarzis volt. Mély és szívből feltörő sóhaj - na végre - otthon édes otthon, együtt lenni szeretetben és csak a ringás, az ősi ritmus ami a nemzedékeket életben tartja élteti, és ami az én személyes túlélőprogramom része volt: a nemi öröm, ami a lét és a túlélés egyik forrása. Pihenés, jó étel, tiszta víz, szeretetteli légkör, alkotó munka, nemi gyönyör, a természet gyönyörűségei, mozgás, mások pozitív teljesítményei, alkotásai, tettei. Ennyi volt a recept de egy idő után már ez is kevésnek bizonyult... De ott olyanokr nem volt más. kikapcsolt bennem az állandó készenlét hogy melyik saorkból ugrik majd rám valaki hogy megöljön.
Egy időben a sötét folyosón elbújtak a kökény utcai házunkban és onnan támadtak rám. Egyszer fent alépcsőfordulóban, egyszer a padlásajtó mögül, egyszer a kazánházban egyszer a műhelyben - csak amik eszembe jutottak. "Anyu rámtámad valaki a kazánházban." "Ne hülyéskedj fiam, nincs ott senki." "Ott a hulla lent nézd meg." Anyu lement. "TE Jana gyere le azonnal!" De apu részeg volt nem ment le. Anyu feljött én kimerülten ültem mint egy darab rongy a fotelban a lépcsőházban. "Jana gyere gyorsan itt egy hulla a kazánházban." No erre apu is összeszedte magát átkapcsolt a "civil" létéből az aktív szerepbe. Tényleg ott volt a hulla. Felnőtt hozzám képest 18-20 év körüli kól kidolgozott, izmos katona, halott. Egy a műhelyben támadt nekem kést dobott - persze ha eldobod a kést akkor nincs többé késed a kezdben, ezt ő kihagyta a számításból, hogy nem biztos hogy célba fog találni. De őt mire felértem eltakarították és anyu már nem talált ott semmit sem. Persze megkaptam hogy hülye vagyok.
Ezért egy időben féltem a sötétben, rettegtem hogy mikor honnan fognak megint lecsapni rám.
Szóval kellett a szex. Ezért. hogy levegyen arról az adrenalin pörgésről amivel járt ez az állandó fenyegetettség, mert féltem, félek. A félelem gyorsabbá tesz ha ismered és tudod kezelni. Jelzi a veszélyt. Aki nem fél az halott vagy pszichopata és a túlélési esélyei lecsökkennek. Nem érzékeli ha támadni akarják.
Kellett a ritmus, az ősi ritmus, a nő, a nő nyitott befogadása, a teste, a szóbeli és testi hatalmas IGEN, kellesz gyere befogadlak, kell a magod, kellesz bennem, csókolj dugj, basszál még, szeress nyalj ki, szopogasd a másik mellemet is, gyorsabban, lassabban, ahogy akarod, csak csináld, "valaki csináljon már velem valamit, mert megőrülök" és a kéj az orgazmus, a magömlés, az enyém vagy, megbaszlak, magamévá teszlek, szétkúrlak, ahhh de jó a pinád, de jó a melledet fogni és fogdosni simogatni, a bőröd olyan női, puha, szeretem a csiklódat nyalni érezni ahogy rángatózik a hasad és a hüvelyed, ahogy elveszi a gyönyör a józan eszed és felold, ellazulsz ás átadod magad és én is eloldódok és már nincs se én se te csak a ritmus, mint a zenében...
És akkor elélvezett. Szép volt. Teljesen kivirult, már régen nem szerette ilyen gyengéden férfi, igazi katarzis volt ez neki. Egy férfi aki gyöngéd és nem erőszakolja meg, aki megvárja amíg ő kezdeményez, aki érzi hogy milyen ritmust szeret és addig nyomja amíg ő élvezi. Jól esett rá figyelni, élveztem hogy kielégül, hogy teljesen elragadja a kéj mámora. Én magam tiszta tudatos fejjel "dolgoztam" rajta, mint ahogy a kiképzettjeimen szoktam, de mégis levett a feszültségeimről. Jólesett kielégíteni. Élveztem hogy nem megjátssza az orgazmust a pénzért hogy elhitesse velem hogy milyen jó pasi vagyok az ágyban - mint a legtöbb kurva szokta "a pénzért mindent" - hanem tényleg élvezte. Eragadott az őszinte öröme. Pihegve hanyatt feküdt és kicsit eltolt magától hogy pihenhessen és élvezhesse a tudatát. Közben egy másik lány a hátam mögül kicsit durvábban belenyúlt a kettőnk közötti térbe, a kettőnk között létrejött térbe.
"Leszoplak jó?" és már bólogatott is hozzá mintha ez teljesen természetes lenne - végül is ezeken a bulikon ez talán az is volt, bár amiket én szerveztem ott ez nem így működött, de ez most kivétel volt, már nem szerveztem ilyeneket régen csak beestem ide hogy kielégülést keressek. Szóval nem toltam el magamtól sőt végül is ezért jöttem valahol vagy mégsem? A lány mellettem kis helyet csinált félrehajtotta az egyik lábát széttárva a combjait... "Kicsit nyalsz engem is?" "Hogyne" mosolyodott el emez s már nyalta is miközben a farkamat masszírozta a kezével... "Azután mintha csak folytatná amit elkezdett mondani nekem: "Végül is azért jöttél ide hogy kiszopasd a farkadból a gecit velünk nem?" És szopta is a farkamat. Ez az őszinte brutalitása és az ütemes mozgás ahogyan a farkmat a szájba ki be tolta, szívta és ahogy a nyelvével közben időnként körbenyalta a makk érzékeny széleit - persze hogy felrobbant bennem a tűzhányó... a magömlés sóhajtva, hozott némi megkönnyebbülést. De csak egy pár másodpercig tartott ez az illúzió.
Szinte azonnal lehűlt bennem minden. Az orgazmus után pár másodperccel már teljesen tisztán láttam őket. Összetörtek, mekínzottak, kéjsóvár kalandorok alacsony intelligenciaszinttel, konzumidióták, elfojtott szexualitással, nagy étvággyal, a sznob átlag ítéletétől félve titokban dorbézoló és kéjelgő nők, zombik.
A kéjt ők célnak tekintették. Én túlélési eszköznek. Nem haragudtam. A magömlés hozott némi megkönnyebbülést. Lassan feltápászkodtam és kimentettem magam azzal hogy a wc-re kell mennem. "De gyere vissza...." "Rendben." hazudtam. Kifelé menet egy lány épp a kabátom zsebeit ürítette ki.
"Te mit csinálsz itt?" kérdem dühösen. Erre azonnal nekem rontott, valami volt a kezében talán penge, nem is láttam szinte olyan gyorsan csapott vele felém. Ütöttem ő meg repült neki az ajtófélfának s ott össze is rogyott mindjárt. Odamentem megnéztem él e még. Nem élt. A konyhában egy másik csaj ült meztelenül. Ő bujtotta fel- mint tudtam meg később, sokkal később. "Ha erről hazudni mersz akárkinek esküszöm hónapokig foglak kínozni mielőtt kibelezlek élve!" fenyegettem meg, majd a hullát a szekrénybe akasztottam hogy ne legyen útban. Előszedtem a ruháimat és a fürdőszobában gyorsan felöltöztem. Kifelé bementem megint a konyhába egy pohár vizet inni.
A lány bent megérzett valamit és kijött utánam. "Elmész?" "El." mondtam röviden... "Várj egy kicsit légyszives..." azzal visszaszaladt a szobába majd visszatért egy kis papírral amire felírta a telefonszámát és a nevét. "Szivesen találkoznék veled máskor is... Nem csak titokban." mondta majd hirtelen zavarában visszaszaladt a belső szobába. Randira hívott. később sokkal később így hogy emlékszem rá most jólesik, jólesett. Akkor a támadás és a szellemi kielégületlenség társtalanság nyomasztott és még a nemi kielégülés sem tudta ezt a frusztráltságot elfeledtetni.
Elővettem az öngyújtót és a mosogató felett elégettem a papírdarabot. Arra gondoltam hogy mi nem fogunk többé találkozni. Nem volt azon a szinten hogy bármit is megérthessen belőlem, abból amit csinálok és aki vagyok. Jólesett kielégíteni. És akkor úgy tűnt hogy közöttünk ennyi volt. 
Azután mint említettem találkoztam vele később pesten az egyik könyvtárban... "Te is nyomtatásra vársz?" kérdem miközben gyengéden megérintettem a vállát. Mint akit valami varázslat ért úgy fordult meg - volt egy olyan érzésem hogy mindjárt a nyakamba is fog ugrani vagy átölel mint rég látott kedvesét... megdobbant a szivem éreztem hogy van valami KÖZÖTTÜNK ami annyira jó és ismerős nekem, szeretet... vagy valami ilyesmi egy titkos, egy titkolt világból.
De elfordult. És elment.
...
"Azt hittem te leszbikus vagy."
"Az lettem de csak azért mert elegem lett a férfiak önző brutalitásából."
"Honnan tudod hogy ő az?"
"Nem vagyok biztos benne, de ha megérintene azonnal tudnám."
Ekkor a férfi gyengéden megérintette a lány vállát. Ő azonnal megpördült. "Ő az! 100 százalék. Megismerem az érintését ezer közül is!"
"Te is nyomtatásra vársz?" kérdi a férfi...
...
Az volt talán az utolsó csajbuli amire elmentem. Ezután még egy hasonló partira emlékszem amin részt vettem, de oda én válogattam a nőket. Idősebbek voltak mint én, és külön felkészítettem őket előtte. Megtanítottam nekik hogy hogyan viselkedjenek és mit csináljanak és mit ne, beállítottam a tudatukat olyanra amit a legjobban szeretek. Zombinők voltak ezek úgy kértem valakitől őket hogy megpróbáljam becsapni magam és így kielégülni. Négy nő. Utána elfelejtettem a felkészítést és úgy mentem bele a partiba. Nagyon jól éreztem magam egészen addig tartott az illúzió amíg el nem kezdtem emlékezni arra hogy őket én készítettem fel.
Akkora feszültség volt bennem hogy négy igen nagy étvágyú nőt elégítettem ki úgy hogy mind eltelt a szexxel - kicsit aggódtak is hogy mi lesz ha már nem kívánják és még mindig nem fogok tundi megelégedni - de elég lett. Nemrég ott ült közülük három az ejf könyvtárában mellettem a szomszéd asztalnál...
"Szivesen megismételnénk, de csak titokban úgy hogy ne derüljön ki, mert mindannyiunknak férje van, meg családja - ők semmit sem tudnak arról mit csinálunk titokban..." Zombinők, a titkos világ kurvái, vagy inkább kihasználtjai, bár ők legalább a jó ügy szolgálatába álltak, és tényleg segítettek. Kielégülést könnyebbséget hoztak az életembe és segítettek ténylegesen hogy kisimuljanak az idegeim, hogy tovább tudjam csinálni amit csinálok.
Testi, szellemi és érzelmi síkok, dimenziók amik szükségesek a teljességhez a beteljesüléshez - hogy társa leljek. A csajbulik nőivel a testi és az érzelmi síkon ki tudtam elégülni, de csak egy darabig. Ahogy múlt az idő és a nemi élmény megszokottá vált - több kellett. Kellett a szellemi sík is. Ezt a "több kell" érzést a z elmeháborodottak sokszor úgy érzékelik hogy több nő vagy több férfi, kell, vagy gyerek - tényleg - vagy ha már itt tartunk akkor esetleg drog és szex kombinációja, vagy esetleg drog és vér, vagy még tovább: drog és vér és szex, sőt a gyilkolás mámora a hatalmo a másik élete felett és szex és nemi kielégülés... és már ott is vannak a szarkupac élén, tetején... Félreértelmezik ezt a "több kell" érzést, mert maguk sem tudják mi az a több és merre lehetne az univerzum törvényei mentén, azzal harmóniában kiteljesedni - ehhez kell némi személyes erőfeszítés, gondolkodni kell, időt kell szánni arra hogy végiggondold a nemiséggel kapcsolatos hozzáállásod, mit tanítottak neked erről, mit gondolsz erről, mit változtattál, mire nyitottál és mit utasítasz el dogmaszerűen, miről van pozitív és miről negatív tapasztalatod. Mi a helyes és mi nem az. Érzések, visszajelzések, sérülések, örömök. Útjelzők.
Testi, érzelmi és szellemi dimenziókban mindben kell szükséges a harmónia a megértés, az összhang. Ehhez kell a figyelem, az idő amit belefektetsz a másikra való odafigyelésbe. Azért mentem a csajbulikba, mert így nem kellett az időt rászánnom arra hogy rádöbbenjek: magányos vagyok. A szellemi szintet szinte egyik sem érte el. Néha némelyik mintha megértett volna valamit s a következő mondata rádöbbentett hogy csak ügyes álca, maszk, ügyesen felépített karakter, nem valódi, valaki manipulálni akar rajta keresztül és azért hozta létre, sokszor megismertem saját magam kreálmányait amit részben én csináltam, s valaki belenyúlt hogy saját céljaira használhassa.
---
Krasznai G "De egész jók néha a történetei. És én beszélgettem annak idején az Annával és ő nekem bevallotta hogy lefeküdt a Fp-vel és hogy jó volt vele...."
X "Ne már? Mikor?"
KG "Hát még anno amikor az Írisszel együtt voltak. Az Anna megkért hogy ne beszéljek róla mert az Írisz akkor féltékeny lenne és nem akarja bántani, mert ez nem igazi félrelépés volt hanem inkább beavatás a nemiség misztériumába."
X "Micsoda?"
KG "Hát mert hogy Fp valami szabadkőműves és hogy ő tanít a nemiség misztériumáról és hogy nem csak úgy megdugta vagy csak úgy lefeküdtek egymással hanem beavatta őt.
X "De mikor beszélgettél erről az Annával?"
KG "Hát egyszer ilyen őszinteségi rohamunk volt és elmondtuk egymásnak hogy melyikünk kivel feküdt össze és őszintén beszélgettünk mindenféléről a szexxe lkapsolatban, akkor mondta el. Úgyhogy némelyik történetének van valóságalapja is. Csak innen mi nem tudjuk hogy mi valóságos és mi kitaláció."
---
Bonci, Fp valaki
Fp "És voltatok fent a MIR-en?"
Bonci "Igen. De Peti oda nem Fp van aláírva..."
Fp az aja elé téve a mutatóujját pisszentett egyet... "Psszt."
---
Harelbeke, Stasegemsesteenweg 169, Gavermeer, az egyetlen hely ahol zöld terület található némi erdővel, nem lesz nehéz megtalálnotok - mivel belgiumban már nincs erdő és nincs természet sehol. Ott nyitott Chip vendéglőt a vasútállomáson. Pegasus névvel...
...
Egy beépülő járt a fejemben itt ebben a házban halt meg az egyik megbeszélés alatt. Befeketített egy embert akinek több karaktere volt, megígértem neki hogy én nem fogom megölni ha megadja a titkos számlájához tartozó belépési kódokat, és elveszem a pénzt én elengedem. Belement. De a helyiek egyik gondolkodni képes tagja ott helyben amikor megadta a kódjait és kiderült mennyi pénzért adta el egy másik társunkat... azonnal cselekedett. EGy másik langyos nő felháborodva rámmordult: "TE megígérted neki hogy elmehet és mégis megöltétek.... Ne mérzel semmi lelkiismeretfudalást?"
"Nem." Válaszoltam röviden. "Ez az ember eladta egy társunkat pénzért, aki e miatt meghalt, bemocskolta egy másik értékes ember profilját azzal hogy elhallgatta az egyik karakterét és egy csomó információt róla szelektíven kiválogatott, egyértelműen azért hogy mi öljük meg. Az ilyen semmi mást nem érdemel mint halált. Azt kapta a mit ő maga tett a mieinkkel. Becsapta őket és a halálba küldte őket. Semmi de semmi lelkiismeretfurdalásom nincs. És egyébként nem az ígértem neki hogy elmehet, hanem azt hogy én nem fogom megölni. És megmondom őszintén reménykedtem benne hogy lesz itt olyan penge elme aki megteszi amit meg kell tenni ilyenkor..."
---
Szomorú vagyok. Magányos.

No comments: