Monday 26 October 2015

Still hunting...

Nos a legtöbb a legjobbak közül, már akik felismerték a legmélyebb réteg alapigazságait és tulajdonságait, akik tudták hogy ez AZ a réteg amelyik rendelkezik azzal a hatalommal, ami képes a fémet vajként alakítani, a legnehezebb sziklát elmozdítani, levitálni, jövőben látni, vízen járni, tárgyakat mozgatni, gravitációt manipulálni, láthatatlanná tenni, olyan hipnotikus erőt adni aminek nem képes ellenállni csak egy másik aki elérte ennek arétegnek a bölcsességét.
Nos ezek közül nagyon sokan váltak remetévé, távol kivonulva a társadalomból valami félreeső helyre. Maradtak fenn róluk emlékek, leírva mint például a kopt szerzetes aki megérezte telepatikusan tudta hogy a hozzá érkező másik fiatal szerzetes milyen problémával küszködik és mikor odaért azonnal a válasszal vagy valami oda mutató igazítással látta el. Vagy Yubainkan. Vagy más egyéb bölcsek. De akkor még voltak területek ahová félre lehetett vonulni. Hegyek, erdők mélyére elbújni. Ma már nem lehet.
Haragudtam sokáig azokra akik ilyen módon kivonultak a társadalomból, elrejtőztek és többnyire csak az okoskodásukkal lehetett találkozni. Ők valamiért félrecsúsztak. Az igazi szerzetes nem kerülheti el a beavatkozás tettét ma már. Rákényszerítettem én azaz inkább a történeti sorsszerűség azaz mondhatnám isten akarata, rákényszeríti őket arra hogy állást foglaljanak. Rákényszeríti őket arra hogy öljenek. Ha ölsz felborul benned az egyensúly, de ölni kell. Ma már nem ússzhatja meg egyik sem. Mennyi de mennyi kritikát kaptam és hányszor utáltak és átkoztak és nehezítették meg az életem olyanok akiknek volt már ereje, mert jók voltak, mert valamit megértettek de még nem látták át az egészet úgy ahogy van.
Mert ahhoz hogy átlásd az egészet le kell merülnöd a pokolba is és visszajönni. E nélkül nem lehet, nem tudod meglátni a valódi problémát és e miatt valódi megoldást sem tudsz létrehozni.
Viszont ha emerülsz a pokolba ott megtörik a lelked és onnan nagyon nehéz visszajönni. ma a pokol bugyra annyira mély hogy ott egy pont utn mér nem lehetséges a visszatérés. Azaz mégis, de csak ha megszabadulsz minden emlékedtől és visszatérsz a legelejére. És ez is csak akkor lehetséges ha az egsézet egy olyan karakterben csinálod végig ami nem te vagy, hanem egy felépített mesterséges tákolmány ami a célnak megfelel. Védelem. Esély a felépülésre.
Tehát ölni kell. Nem ússzátok meg ma ti sem. Eleddig ütöttétek vertétek azokat akik ölnek, átkoztátok őket, most mi visszavonulunk és vagy ti veszitek át a helyünket vagy meghaltok mind.
Az élet kegyetlen. A gyilkolás az élet része. Az egyensúly élet és halál között nagyon csúszós pálya. Ki élhet és ki nem? A döntés mindig nagyon nehéz. Ezért vonultak a legtöbben az erdőbe. Remetének. mert ezt a döntést nem szereti senki sem meghozni aki megtanulta tisztelni az életet. De ölni kell, vagy el kell pusztulni. Ma már nincs erdő. Nincs remete barlang. Nincs hova mennetek. Vagy öltök vagy meghaltok. És az élet tiszteletét megtanulva saját életetetket is tisztelni muszály. Az élet törvénye: az élet él és élni akar. Aki meghal az nem vesz részt tovább. Aki él annak vállalnia kell a döntést: ki élhet és kinek kell meghalnia. De ebbe a helyzetbe is el kell jutni. És addig sokat kell tanulni. Életről és halálról. A gyilkolásról és az életről. meg kell tanulnotok hogy a közös sors azon múlik hogy kiket hagytok életben. Ha azokat hagyjátok életben akik fosztogatnak és túllépik folyamatosan a természet szabta korlátokat: akkor nincs jövő, mind elpusztultok. Ha olyanokat hagytok életben akik meg tudják tartani a természet törvényeit, akik tisztelik az életet és határt szabnak önmaguknak, akkor van esély. Ha olyanokat hagytok életben akik a pénz és a hatalom bűvöletében élnek: mind meghaltok. Ha olyanokat hagytok csak életben akik tudnak egyensúlyban élni a környezetükkel és önmagukkal: akkor van lehetőség az életbenmaradásra. A saját rokonaitokat és barátaitokat fogjátok megölni, mert ha nem akkor ők fognak benneteket kivégezni. A bosszúm utolér benneteket mind, azaz nem is az én bosszúm ez hanem a saját mocskos rendszeretek hátoldala amit eleddig csak rémtörténetekben ismertetek és csak úgy hogy ezt csak az ellenség (az oroszok, a cia, a zsidók, az arabok, a mittudoménkik) csinálják 'MI" nem. Rá fogtok döbbenni hogy micsoda férgekkel isztok és esztek együtt és hogy egyikükben sem bízhattok meg egy pillanatra sem. És ott eszetekbe fog jutni hogy én megmondtam nektek hogy ha én nem akkor ti sem. Mert én azokat az alapértékeket képviselem amik a kizárólagos esélyt jelentik a túléléshez, ti pedig tévúton jártok azt gondolva magatokról hogy ti vagytok a "jók" meg az erősek.
A foszotgatóknak menniük kell. Minnél előbb annál nagyobb az esély a túlélésre. A környezet szempontjából is van egy pont ahonnan már nincs visszatérés. Nem véletlen hogy az egyik emberhez hasonló faj után mindössze olyan eszközök maradtak fenn amik még a szülést is megpóbálták egy erőszakmentes könnyű és simogató élménnyé tenni. Ők tudták hogy hol rontották el. Persze már későn. Kihaltak. Háromlemezes koponyájuk mutatja hogy egy másik fajt képviseltek.
Ez a faj úgy tűnik szintén pusztulásra van ítélve. Valami éberedezés féle zajlik, de kevés és azok vannak még mindig túlsúlyban akik rohasztanak és rongálnak. A középréteg is el van rohadva. Ugyanazt csinálják mint az őrült és megkínzott, az agyának képességeit kihasználó, de az egész és teljes megértést nélkülöző tulajdonképpen végletekig ostoba irányítók: fosztogatva élnek és öncentrikusan. A közép rétege ugyanazt teszi némi különbséggel ami ráadásul még felmentést is ad a számukra: azt képzelik ők különbek és mások. Mert ők nem lopnak annyit, nem annyira telhetetlenek, és ők igenis gondoskodank az elesettekről a gyengékről. Egyik sem igaz. A legjobbakat ők is megpróbálják eltaposni, mert a legjobbak felhívják a figyelmüket az önbecsapó képmutató viselkedésükre - és ezt nem szeretik. Nem szeretnek tükörbe nézni amikor meglátják saját véres hozzájárulásukat a rohasztáshoz és a katasztrófához ami közeleg. Hiszen a gázpedált ők is nyomják, a szart ők is árulják, és a vizet ők is mérgezik - mert ebből van a pénzük amiből jótékonykodnak és ebből vesznek a karácsonyfa alá ajándékot és ebből van a jó ruha, meg ebből lehet bulizni. Nos nekik is menniük kell.
Természetesen először meg kell nézni van-e lehetőség az éberségük növelésére és van a hajlandóság bennük a változtatásra. Ha nincs akkor tiló. Ha van akkor maradhatnak. Ilyen szempontokat kell követnie azoknak aki élni szeretnének. Az olajról le kell állni de sürgősen. A népességnövekedést meg kell állítnai.
---
Döntenetek kell és persze ez nehéz. Nehéz úgy dönteni hogy akkor most ez meg ez maradhat és ennek meg ennek mennie kell. De muszály. Én sem akartam meghozni ezeket a döntéseket és e miatt most szívok. Még nem annyira, de mégis az emberi élet lehetőségeit azok veszik el tőlem akiket életben hagytam.
Ne kövessétek el ezt a hibát.

No comments: