Saturday 31 October 2015

Az igazi irányítók

Nos kik is azok? Ahhoz hogy bármit hosszabb távra és jól működő rendszerben tudj megtervezni ismerned kell a rendszered összetevőit. Ha emberi rendszerről beszélünk, akkor ismerned kell azokat. Tehát minden emberi rendszer legyen az munkahely, család, iskola - ismerned kell az összetevőket. Szokták ezt a főzéshez is hasonlítani az alanyokat serpenyőknek nevezve (pan).
Szóval ismerned kell az összetevőket, meg kell határoznod hogy mit akarsz elérni, hogyan akarod elérni és ehez mérten meg kell határoznod a szerkezet struktúráját. Egy emberi rendszer esetében - figyelem így gondolkodnak a társadalom szervező vagy társadalom mérnököknek titulált elmeháborodottak. Vagy ki tudja. lehet hogy van némi igazióuk és létjogosultságuk mam ár nem is tudom eldönteni - bár egy természetes társadalomban nincs rájuk szükség és nem is kapnának helyet se létjogosultságot, csak ebben a magától és a természeti gyökereitől elszakított tömegmasszában van szerepük, itt viszont lehet hogy muszály a fejükkel gondolkodni egy kicsit. legalább ezért hogy megértsük mit miért csináltak. Merthogy pontosan ők verték szét az embereknek a természettel való kapcsolatukat és szorították őket iskolákba ami megint csak egy természetellenes intézmény gondoljunk csak bele hol volt iskola a prérin élő amerikai őslakosoknak, a mohavéknak vagy a cserokiknak vagy a nagy orosz sztyeppéken amikor oroszország még sehol se létezett a hantiknak vagy a mongoloknak hol volt iskola? A természetben. Az életben. Ott tanultak meg mindent.
Persze nem azt mondom hogy az sikola rossz dolog. Nem. Azt mondom hogy az iskola abban a formájában ahogyan ma létezik: úgy rossz. Erre is születtek alternatívák, amiket szintén kifordítottak a helyes medréből és viccet csináltak a legjobb elképzelésből is mint a Rudolf Steiner féle ötlet vagy hozhatnék itt most példákat garmadával. Belekényszerítették őket ugyanazok a tervezők ugyanabba a présbe amit minden más területen is felépítettek.
Szóval egy ilyen szerkezet megépítése hogyan zajlik.
Nézzük példaként egy kávézó felépítését. Azért ezt mert száz és száz ilyet segítettem felépíteni olyanoknak akik ma ülnek a jólétbe és szarnak mindenhova ahova tundak. Nos tisztázni kell hogy mi a célod és mit akarsz elérni! Röhej mi?
A következő a képlet:
Meg kell határoznod hogy mit akarsz elérni. Ennél a lépésnél a legtöbben elhasaltak és azt mondták hogy pénzt akarnak. Igen igen, de minek neked a pénz? Na jó pénz ma már szinte mindenkinek kell akinek nincs földje és akinek van annak is néhány dologra. Persze azt is érteni kellene hogy mi az a pénz és hogyan alakult ki. Mi a csalás mögötte... stb. De ez egy másik lecke. Másik óra.
Szóval pénz kell, bevétel, profit, megélhetés a családomnak, és itt jönnek az egyéni szinteken meghatározott jövedelemek meghatározásai. És a terv elkészítésénél meg kiderül a valóság hogy mit lehet egy kávézóból kihozni. És itt kell meghatározni hogy az üzlet működtetéséhez szükséges emberek mennyi és mekkora részt kapnak az elvégzendő munkából és a bevételből. Ugye itt jelentkezik azonal a kapzsiság a legjobban. Az "dolgozók" bérét ugyanis mindenki le akarja nyomni a saját oldalán meg a maximumot akarja kivenni. Na jó nem mindenki ilyen van egy két kivétel százmilliókból.
Szóval ez a zsarházik rendszerének is a lényege és ezért fogtok milliószám megdögleni. De ez megint egy másik lecke, ezt majd az életben megtapasztaljátok. Azt úgy hívják hogy a fosztogatás rendszere. Egy rabszolgatartó rendszer tulajdonképpen.
Nos ha megvan hogy mit akarsz csinálni és hogyan akkor elkezdhetsz számolgatni. Pl meg kell határozni hogy hány kávét kell eladnod és milyen áron ahhoz hogy például egy két főt foglalkoztató vállalkozásból ki tudj termelni egy családra  való "megélhetést" azaz egy kiszámolható pénzmennyiséget. Ezt két oldalról is meg lehet közelíteni.
Egyik oldal hogy meghatározod a környezedet - amiben élsz és élni akarsz - áraihoz képest hogy mennyi jövedelmet akarsz. Pl nekem ma igenis kell félmillió forint havonta ahhoz hogy kényelmesen megéljek a családommal és el tudjunk menni nyaralni stb... Vagy mittudomén kell egymillió havonta. Minden mi az összeg ez csak egy munkacél. Ezután jönnek a realitások. Ki kell számolni hogy azt az összeget hány kávé árából lehet kitermelni milyen árszint mellett havonta. Le kell bontani hogy hány kávét kell eladnod naponta ahhoz hogy összejöjjön a pénzmennyiség és le kell vonnod természetesen a költségeket is. A költségeket az alapanyagok jelentik és a működtetéssel kapcsolatos kiadások és minden egyéb kiadás. Ezek tehát szintén összetevők ebben a  levesben. Amikor kijön hogy pl ha havi egymillió forint bevételt akarsz akkor az - most a költségek nélkül az egyszerűsítés kedvéért - az 1millió osztva 400Ft-os kávé árral számolva az 84 kávé eladását jelenti naponta. Tehát el kell adnod minimum 84 kávét naponta ahhoz hogy összejöjjön az a jövedelmi szint amit el akarsz érni. Természetesen ez nem reális hiszen sokkal több kávét kell eladni ahhoz hogy összejöjjön ez az összeg hiszen a költségeket most nem számoltam bele.
Nos innen egyébként lehet azt is számolni ugyanezzel a logikával hogy a sok kis butik meg kávézó hogyan termel akkora hasznot mint amit jól láthatóan észre lehet venni ezek tualjdonosainak kiadásain... Erős kérdőjel vagyon ott és ezt a titkolt országos bevételek titkos elosztási rendszerén lehet majd nyakoncsípni főleg plusz az illegális üzleti tevékenységek pénzposodáinak számlaátutalásaiból... de ez megint egy másik mese.
Nos megvan hogy milyen összetevők kellenek.
1.tárgyi feltételek (alapanyagok, helyszín, berendezés fuvar egyéb stb)
2. emberi feltételek (kik vesznek részt benne, alkalmazottak)
A második összetevő csoportnál ugye meg kell határozni hogy milyen jövedelmet fizetsz az alkalmazottaknak és ez gyakorlatilag minden egyéb kifizetendő vonzatával a költségek kategóriába kerül.
És itt a második megközelítési mód. A realitások felől. Meg kell nézni hogy egy kinézett helyszínen mennyi ember megy el naponta és abból mennyi embert lehet kb egy kávéra (sütire, innivalóra mindegy a példa kávé) becsábítani. Persze az üzlet típusa szerint más más helyzsínt és megközelítés kíván de ez a cél és a hogyan meghatározásán múlik. Ezt most nem tárgyalom. Bár nagyon fontos kérdés, mert már itt fel kell tenni magadban azt a kérdést hogy hogyan akarsz, hogyan akarod becsatlakoztatni, beleilleszteni az üzletedet a természeti környezetbe, aminek ugye az ember is része.
Szóval a második számtani megközelítés hogy a kinézett helyszínen hány kávé adható el körülbelül és abból mekkora bevételre lehet számítani milyen árfekvés szerint. Tehát pl egy belvárosi sétálóutacai kávézóban el lehet adni napi átlag 50 kávét. Ez naponta 50 szer 400Ft per darab áron összesen 20ezer Ft és havi összesítésben 500ezerFt forgalmat jelent. (megint jelzem hogy nincs beleszámolva a kiadás, a bérek, az alapanyag, az adók stb).
Szóval amikor leülsz számolgatni és megfigyeled visszafelé felderítő logikával hogy egy üzletben mekkora bevétel lehetséges akkor rádöbbensz hogy magyarországon az üzletek 70%-a kamu azaz soha nem termel annyi bevételt mint amennyi a tulajdonosaik bankszámláján megjelenik. Érdekes nem? Üljetek csak le szépen és nézzétek meg!
Szóval a tervezés tulajdonképpen az eredeti személyes elképzelés és a realitások egymáshoz való közelítése a cél függvényében. Tehát ha pénz bevétel a cél - mint a jelen esetben - akkor ez egy egyszerű számtani példa.
Nos ezt a mintát követi minden társadalmi tervező is.
Az emberi összetevők szerepét határozzák meg egy ilyen üzleti tervben tulajdonképpen. És itt a bökkenő.
De nézzük ő hogyan határozzák meg az emberi szerepeket ezen a példán keresztül.
Tehát tegyük fel hogy tudom hogy el tudok adni 100 kávét egy nap amiből van egymillió forintnyi forgalmam. Az alkalmazottak bérénél - ha nem veszem figyelembe az alkalmazott szükségleteit akkor - a költségek minimumra szorítása a cél a profit irányultságú célnál így a béreket a lehetséges minimumra akarja a legtöbb szarházi szorítani a legnagyobb profit érdekében. A szarházik rendszere ugyanis így működik.
Tehát ezért alacsonyak a bérek például a szarházik rendszerében rabszolgaként dolgozók számára.
A szerep meghatározása pedig az hogy az összes tennivalót megpróbálják az alkalmazott nyakába varrni és meghatározzák a tevékenységi köröket. Tehát jól átgondoltam meghatározzák és megfogalmazzák a szerep feladatait. Ez nagyon egyszerű: pl az asztaloknak tisztának kell lennie (több okból, nem elemzem)
 ezért az asztalt lek ell törölni rendszeresen. Ez egy lista ami elég hosszú nincs sok dolog nincs részletezve de ki van vesézve a profik tudják hogy mi mennyi idő alatt végezhető el hol vannak a végső határai. Sok patkány zet is feszegeti különböző módszerekkel ezért is díjazták pl Haraszti Miklós Darabbér című regényét annyira nyugaton..
Szóval a jelenlegi irányítók magasról szernak mindenféle emberi tényezőkre ha nem valami haverról vagy egy másik hálózati tagról van szó - de azt is csak ezért nem szarják le mert tartanak egymástól. Persze van egy álságos szolidaritásra és családiasságra épülő hálózat is amiről azt hiszik hogy a szeretet tartja össze de abban a pillanatban amikor valamelyikük elgyengül, kiderül hogy micsoda féregrendszerről van szó.
Tehát kik irányítják összegészében ezt a folyamatot?
Azok akik az ilyen jellegű tervezési folyamatot befolyásolni tudják sokféle szinten, területen. Például képesek átlátni egy katonai rendszert, egy vállalkozást, kicsit nagyot mérettől függetlenül, képesek egy meghatározott egyénre nézve pszichikai hatásfolyamatot leírni és megtervezni. Ez mit jelent?
Azt jelenti hogy meg tudják tervezni ezt is hogy az alkalmazott aki pl a pénztárgépnél ül milyen pszichikai hatásnak van kitéve nap mint nap és hosszú távon, és az milyen változásokat okoz az egyéni életében - sőt a legjobbak az egész társadalmora való hatását is számítani tudják. Tehát pl Marcsi néni egy véleményformáló nagyhangú, közkedvelt személy ezért fontos hogy milyen véleménnyel van a nagyáruházról ahol pénztárosként dolgozik. Ezért a Marcsit érő hatásokat úgy tervezik meg a VALÓDI IRÁNYÍTÓK hogy pozitív véleménye legyen és mindenki felé azt közvetítse amit ők szeretnének. Ez egy rendőri vezetői pozícióval vagy egy admirális esetében is meg lehet tervezni. A valódi irányítók tehát azok akik erre képesek.
Ehhez az emberi pszichét kell jól ismerni és jól kell tudni felmérni ki milyen hatásokra milyen válaszokat produkál. Ehhez sokféle emberi életutat kell megismerni és az emberi lélek és psziché törvényszerűségeit PONTOSAN KELL ISMERNI.
Ezen kívül azonban kellenek azok a végrehajtók is akik a hivatalos nagy számbeli méretű emberi közösségeket irányítják. Ezek a kapitányok, igazgatók, cégvezetők, managerek, boltvezetők, párttitkárok stb. Ők azok akik az aktuális irányítást végrehajtják. Sokszor meg is képesek tervezni ezeket a dolgokat de ezek már nem feltétlenül kell hogy valódi irányítók legyenek- gondoljunk csak azokra a multi milliárdos cégekre amiket hajléktalanok "irányítanak" mint igazgatók pár üveg borért... Ezek a strómanok csak végrehajtók cserélhető, elhanagolható leváltható figurák. Ilyenek a politikusok többsége is.
De mögöttük ott lapulnak a valódi irányítók.
És akkor itt halkan megjegyzem, hogy vajon miért olyan sok a zsidó származása és vallású a pszichológusok között, az iskolaigazgatók között és miért van akkora túlsúlya a zsidóknak a szociális ellátórendszer kulcs fontosságú pozícióban (ugye a legszegényebbek közül kerülnek ki a legjobbak).
Szóval nem olyan könnyű megtalálni őket.
De nem lehetetlen. Végül is leegyszerűsíthető a dolog azzal hogy aki olyan elvek mentén irányít - akár strómannként akár valódi irányítóként - ami nem felel meg az élni és élni hagyni, spirituális szmerednszerének, vagy fosztogatásra épülő rendszert hajt a végtelenségig kizsigerelve azokat mind érdemes megnyuvasztani kivétel nélkül.
Ennek két hatása lesz: az ilyen pozíciókban nagy lesz a cserélődés és a szint egyre lejjebb szorul - így az ilyen közösségek elsatnyulnak és kiszorulnak a piacokról és eltűnnek a lefolyóban, mint az irányítóik. De ehhez folyamatosan újra és újra tisztítani kell.
A másik megoldás hogy behelyettesíted a stróanjukat a saját strómanra. Ez lehet egy megoldás, de rá fogsz jönni hogy egy jó iránytó se tud semmit se tenni ha alulról elszigetelik és általában azokat a profittermelő gyárakat pontosan úgy tervezik meg hogy ilyen esetben az alvezérek és a középvezérek szigetelik el a jól gondolkodó tetejét. Gyakorlatilag lehetetlenné tudják tenni a munkályát egy igazgatónak a folyamatosan verbuvált beosztottak. Ugye itt is a felvételt irányítónak megint kiemelt szerepe van (HR, pszchológus, felvételiztető stb).
Szóval a legjobb megoldás megtalálni a valódi irányítókat - ami nem egyszerű - és őket vagy rávenni vagy meg kell ölni. Addig amíg ezek élnek nem lesz semmilyen pozitív változás.
Ma ezeknek a szarházi típusú valódi irányítóknak az aggregált azaz összesített akarata érvényeül.
Olyan ez mint ahogyan a tenger hullámzik. Pszichikai tengerfelület. Vannak áramlatok is, van cunami is. A cunami akkor történik amikor sok véleményformáló valódi irányító (hangember) egy irányba fordítja a szekeret azaz egy véleményre jut egy célért kezd cselekedni.
Ma az aggregált pszichikai irány azt mutatja hogy megyünk még mindig a gödörbe és haladunk önmagunk min emberi faj végső elpusztítása felé a bolygóval együtt ahol élünk. Történik mindez azért, mert a legtetejétől a legaljáig - szinte - mindenki a pénzt hajtja és a profitot meg a nagyobb hatalmat akarja elérni. Ez okozza azt a folyamatot ami a folyamatos egymás öldöklésést fenntartó és a környezetet semmibe vevő, azt a végletekig kifosztó öngyilkos psuztításörvényt fenntartja. Ez a jelenlegi emberi faji összesített akarat. Ez akkor fog megváltozni amikor a pénzt és hatalmat hajszolók kevesebben lesznek és azok jutnak többségbe akik meg akarják őrizni a környezetüket is épségben és egsézségben, akik nem akarnak a végletekik minden és mindenkit kifosztani. De ez azért nem változik, mert a rendszerben a tudatlanság egy hatalmas tehetetlenségi lendületet tart fenn. Közben pedig olan fegyverrendszerek birtokában vagyunk amik bámelyik pillanatban megsemmisíthetik a bolygónkat és közben a maszkírozás és karakterépítési módszerek miatt az ezeket kezelők és ezekhez hozzáférők tudatszintje és hozzáértése, felelőssége egyre csökken...
Nem szeretek így írni mert olyan nagy a téma és szerteágazó hogy jobb ha van visszajelzés és kérdés.
Na majd folyt köv.
Ja igen. "Apróság" de azok akik képesek egy többszörös emberáttételen kersztüli hatást megtervezni és végrehajtani, nos azok, azaz ott már a közös tudat és tudatalatti azaz az úgynezvezett okkult területekre érkezünk. Merthogy ott a tudataink közös területeiről is szó van. It persze van egy tudatos tervezési folyamat is és van egy rejtett a tudat alatti tervezési folyamat. A kettő szinkronja esetén megvalósul a környezetébe jól illeszkedő sikeres emberi közösség, vagy ellenkező esetben egy akármilyen jó vagy rossz "arculatú" azaz külső megjelenésű közösség rendkívül romboló jelenlétéről van szó, akármennyi profitot termel vagy jók a statisztikái.
Ezért ezen a szinten azok tudnak labdába rúgni akik mind a tudatos mind a tudattalan mezején kiválóan szét tudják válogatni a külső és a belső valóságot, a maniulációt a valódi történésektől. A fiataloknak ez lehet hogy nehéz mert ma ugye már magzatkortól fogantatástól tervezik a létüket a barátaikon keresztül, minden jeentős hatást tervezetten beültetnek sokak úgy nőnek fel hogy a valódi testi érzeteiket nem is ismerik, mert állandóan manipulálják a testüket különböző hullámtechnológiákkal. Nos ha ilyenek kerülnek túlsúyba akkor vége a dalnak.
Hála az univerzum teremtőjének ez a kérdés nyitva marad és mi fogjuk eldönteni összesen. Végül is olyan emberi társadalomban nincs kedvem élni ahol mindenki azt csinálja amit mondok, viszont ennek így vége kell hogy legyen. Népességcsökentésre szükség van. Ezért ez a rejtett pusztítási mechanizmus úgy fogja biztosítani a népességhullást hogy azok lesznek kiszelektálva akik az életük során - akármelyik szinten - a pénzt és a hatalmat imádják istenükként és ezt teszik a legelső helyre a döntéseik meghozatalakor. Ezt minden szinten képviselniük kell  azoknak akik egészséges társadalomban és környezetben akarnak élni. És azokat akik nem e szerint irányítanak azokat meg kell semmisíteni. Így igazságosan és bölcsen zajlik le a népességcsökkentés.
A másik hatása persze ennek az hogy a szarházik akik felismerik hogy megdöglenek ha a tetején maradnak a birtoklási és a hatalmi piramison, mert nem elég jók ahhoz hogy sokáig életben és helyzetben maradjanak - nos ők lejjebb adják és lejjeb ereszkednek megelégedve fogcsikorgatva vagy időnkénti "partik" "bulik" szervezésével sökkentve a frusztrálságukat, vagy kisebb időkre kirándulásokat szervezve ahol aztán egy időre megint kiélik gyilkos, hedonista és sátánista hajlamaikat (embervadászat, emberevés, csoportos szex, gyerekáldozat, kínzás, stb csak néhány ilyen szokásukat említsem). Ezeket is meg kell keresni és meg kell tőlük szabadulni. Ők nem fognak megváltozni soha. Nekem ez a véleményem.
Aztán ott vannak azok aki tulajdonképpen rendelkeznek ezekkel a képességekkel, de nem irányítanak mert nincs rá igényük nincs hatalmi késztetésük, vagy egyszerűen egészségesek és nem tudnak részt venni e miatt a patkányok viadalában, nem akarnak mert felfordul a gyomruk tőle. Nos amíg az ilyenek a kispadon ünek addig az öldöklés tejes gőzzel kell hogy folytatódjon. Mert addig rohanunk a szakadékba. Amikor elkezdődik az a folyamat hogy egészséges és valódi ilyen iránytók kerülnek a látható pozíciókba a látható struktúrák élére akkor lesz egy kis enyhülés, mert ezek alatt a rendszer élhetővé válik és elfogadhatóvá. A többiek alatt tovább folyik az öldöklé, mert a rendszer egésze így épül fel és a valódi irányítók a céljaik a változást nem teszik lehetővé. Csak a foglár-réteg szélesítésével tudják egy kicsit enyhíteni afeszültséget de az meg azzal jár hogy fent megint megnő a feszültség és a megnővekedett bevételekhez szokott patkányhorda még többet fog követelni ami a legtetején iszonyú tempójú cserélődéssel fog járni. hahaha vágod? Sokszor a kevsebb a több, meg karaván halad ugye? csak épp a kocsis lereült már de sebaj, van másik! hahaha hisz ott tolong a sok idióta hogy odaülhessen a kocsis hejére... és persze semmit sem tudnak arról hogy hogyan működik ez az egész. De ezért nekünk az a dolgunk hogy elmondjuk nekik. Ha megértik akkor kezdik átlátni a helyzetet. kezdenek egyre jobban felkészülni. EGyre nehezebbé válik a valódi irányítók számra a hozzájuk vezető nyomok eltüntetése. Egyre többször hangzik el a kérdés hogy, ki hoza ezt vagy azt a döntést? Ki döntötte el hogy itt ilyen és olyan törvényt kell megfogalmaznunk. Vagy ki fogalmazta meg ezt vagy azt a szabályt amit rákényszerítünk egy területen mindenkire. Vagy ki mondta ezt vagy azt az információt amire egy fontos döntést alapoztunk? És kezdenek kiderülni hogy valaki olysvalakitől származik és vezethető vissza a dolog aki nem is "hivatalos irányító" azaz nem miniszter, nem CEO, nem igazgató, nem párttitkár, hanem csak egy egyszerű ember aki megfogalmazta a valóságot és elmondta azután azt egy másik a feje tetejére állította hogy épp ellenkező hatást érjen el a közösség egészére nézve...
Nos ez volna alapból az "intelligencia" feladata hogy az ilyen hatásokat felismerje, észrevegye és helyes irányba fordítsa, de nem ezt teszi hiszen pont ellenkezőleg ők is a profitot és a hataloméhséget szolgálják, mert ők is "csak parancsot hajtanak végre"?
Nos dióhéjban ennyit a valódi irányítókról. Akinek több kell az keressen meg személyesen.

No comments: