Sunday 19 April 2015

Tűz és vér

"Gyere el és majd ott találkzunk."
---
Áll a gyerek döbbenten nézi a felvonuló embereket a vörösre festett félmeztelen és némelyik teljesen meztelen testet ahogy vonaglanak a tűz körül. Felvonulnak és közben orgiasztikus mozdulatokkal utalnak a nemi jellegű tevékenységek mozdulataira. Ott volt a szarvas-ember, az áldozat, az áldozók, a tűz a dobolás. A gyerek csak állt ot és nem tudta eldönteni hogy ezek most itt gúnyt űznek belőle, hogy natasa csak viccelni akar vele hogy idehívta és meg akarta mutatni hogy tovább folytatják a dolgot csak eljátsszák igazi áldozat és vér nélkül. De a gyerek tudta. Érezte. Ott voltak. Néhányuk tényleg csinálta. Még akkor is. Egy idő után ahogy kezdte leküzdeni az első harci sokkot ami elkapta mindig amikor úgy érezte hogy élet halál harc következik - s elkezdte szelektálni ki az aki tudatos és ki az aki befolyásolt és tudattalanul végzi a szertartás pontos utánzatát.
Közben natasa érintette meg a kezét, annyira lekötötte a saját félelmével való küzdelem és a külső körülmények pontos felmérése hogy a veszélytelen emberek léte szinte egybeolvadt a díszletek értékével. Ilyenkor a tudattalan tömeg mindössze a díszelt kategóriába tartozott, felhasználható, legázolható, eldobható, felhasználható s ilyenkor csak az számított hogy beazonosítsa a valós veszélyt majd egyből a legpontosabb és leggyorsabb támadást kivitelezze, vagy elmenekülhessen. Natasa érintése felrázta egy kicsit. Odafordult hozzá szemében haraggal vegyes majdnem gyűlölet izzott.
"Ezek még mindig gyakorolják."
"Nem dehogyis, csak újrajáttszuk és felhozzuk a tudatunkba mi történt gyilkolás és igazi vér nélkül." A gyerek érezte hogy Natasa nem hazudik és valóban fájt neki amit a gyerek mondott. Azonnal rájött hogy ezek a fellépők közé beszivárgott valódi sátánisták csak felhasználják ezeket és próbálják visszarángatni akit tudnak.
"Van közöttük olyan aki még mindig csinálja." mondta a gyerek és visszafordult a tűz körül táncolók felé.
Lassan rádöbbent hogy itt nem akárkik jelentek meg, hanem volt közöttük egy rendkívül ügyes rejtőzködő figyelő is. De egy pár perc figyelem után kiszúrta.
Egy darabig nézték egymást a tűzön át. A gyerek tudta hogy ő az irányító. Lassan elővette a kését hogy kéznél legyen. Egy pár ember azonnal elhúzódott a gyerek közeléből. Páran azonnal megsejtették hogy most nem jó ha ott maradnak a közelben.
Hirtelen csend lett és az irányító láthatatlan jelzésére elhallgattak a dobok. A tűz pattogásán kívül a szél adott hangot. Az egész nagyon ördögi és egyben misztikus volt. Két mester találkozott a tűz két átellenes oldalán. Az egész tömeg mozdulatlanná dermedt és senki sem pisszent.
"Meg foglak ölni." - nézett a gyerek az álarcos szemébe.
"Miért?"
Egy darabig csak néztek egymás szemébe. A gyerek elmosolyodott.
"Azért mert kiváló leszel áldozatnak, nagy erőt fog felszabadítani a halálod, mert tudod mi fog történni veled, tudod miért és mert te magad is csináltad már."
Beltane Fire Festival
Az álarcos egy darabig bámult kifejezéstelen tekintettel a gyerek szemébe majd lassan úrrá lett rajta a félelem és a pokoli rettegés. A gyerek gúnyosan elmosolyodott.
"Látod már félsz is, érzed, tudod hogy így lesz."
Az álarcos hirtelen jelt adott és a tűz körüli vérvörösre festett dobolók és táncosok azonnal egyszerre újrakezdték az ütemes kántálással vegyes ritmust. Az a pillanat nagyon erős volt. A gyerek egy pillanatra megérezte hogy most nem akárkivel találkozott, egy nagymesterrel hozta össze az élet. Azt is tudta hogy nem engedheti innen sehová, mert nem fogja megtalálni, kivéve ha meg tudja jelölni. Egy pillanatra megijedt hogy el fogja veszíteni, de le sem vette a szemét az álarcosról. Nézték egymást továbbra is, az álarcos érzékelte agyerek zavarát és ijedtségét és egy pillanatra felbátorodott. Kezdett egyre jobban a dobolásra koncentrálni hogy ezáltal átvegye a gyerek elméje felett az uralmat. Nem jól mérte fel a saját erejét. A gyerek ijedtsége azonnal elszállt amikor rádöbbent hogy az álarcos nem menekül, hanem megpróbálja uralma alá hajtani. Tudta hogy most megfogta. Várt. Figyelt. Az álarcos egyre nagyobb tempóra kapcsolt a ritmus egyre erősebbé vált, érezni lehetett ahogyan maga alá hajt mindenkit a tűz körül, elsodorta az emberek tudatát és egy közös folyamba kapcsolta őket. A mester időnként kinézett, bele a gyerek szemébe hogy vajon elkapta e őt is a kántálás és a ritmus ereje. A gyerek csak állt ott és hagyta hogy egyre nagyobb erőre kapjon ahogy egyre több ember tudatát hajtotta uralma alá a tűz körül. Néhányan teljes extázisban ledobták a ruhát magukról és szintén vonaglani kezdtek a ritmusra. A gyerek csak állt ott és figyelte az álarcost. Az álarcos egyre magabiztosabbá vált ahogy egyre többen kezdtek megőrülni. Egyszer csak amikor a katartikus csúcshoz érkezett a mutatvány, s megint felnézett a gyerek alkalmasnak látta hogy most ő törje meg a mozdulatlanságát. Felemelte a kezét mintha adni akarna valamit kinyújtotta a tenyerét és hirtelen belefújt. A hatalmas tábortűz lángjai hirtelen erős csóvaként csaptak az álarcos felé, megpörkölve a szemöldökét és a hajszálait. Az álarcos körül állók riadtan urottak odébb. Az álarcos az arca elé kapta a kezét és a hirtelen rátörő halálfélelem szinte kővé dermesztette. kétségbeesett tekintettel nézett a gyerekre. A gyerek megint elmosolyodott.
"You are mine." Artikulálta csókot dobva az álarcos felé. Az álarcos fejében végigszáguldott a rettegés külöböző fázisaiban hogy rosszul mérte fel az erejét és vége van. A tekintete onnantól a sírós kisgyerek félelmével telt meg s nem tudta levenni a szemét sem a gyerektől. Tudta hogy itt a vég. A gyerek még beültette az álarcos fejébe az ilyenkor szokásos treckert, majd megfordult és otthagyta őket.
---
A teteje rohadt és összefogtak ellenem. A közepe szintén rohadt és még ráadásul nem is ért meg egy csomó mindent amit a teteje igen és az is ohadt a legnagyobb részben. most cserélgetik egymás, gyilkolják egymás ami kiváló. Egyre többen tudnak a teljes testálarcok készítésének módszeréről és a karakterépítés módszeréről. A gond ugye az hogy akik emlékeznek arra - tahát tudatosak hogy egy felépített karaktert játszanak - azokat azok felismerik akik átestek az általam felépített kiképzési anyagon. Így csak azokat tudják átverni akik nem csinálták végig a kiképzési anyagomat, hanem csak valami lebutított verziót. Ugyanakkor azt a kiképzési anyagot nem tudják elnyomni és eltüntetni csak a hivatalos kiképzések anyagából, mert e felett nincs hatalmuk és azok akik életben akarnak maradni mind elvégzik saját érdekük alapján a legjobb eredményekkel.
Szóval mindig vannak akik pontosan tudják ki kicsoda és kivel cserélt és mit csinált amikor cserélt. Persze szivatják egymást is keményen és a rejtőzködő irányító sejtek kezdenek kicsit zavarba jönni, mert a kommunikációt is zavarják egyre többen, és a különböző cserék miatt (próbálják egymás cégei és bankjai fölött átvenni az uralmat) egyre nagyobb a zavar. Ugyanakkor a régi rendszer az alapvetően hibás értékrendbeli alapok miatt tovább robog a teljes megsemmisülés felé. "Még van idő." Súgnak nekem. Próbálják elnyomni a riasztó hangokat hogy tovább tudják folytatni az önző és romboló tevékenységeiket azok akik nem látnak rá a teljes képre és nem értik hová vezet a stratégia amit követnek. Azért próbálnak engem "megnyugtatni" mert erős adó létemre sokakat ösztönzök cselekvésre. Sajnos azonban az idő vészesen fogy.
Ugyanis a végelszámolás fegyvereit úgy alkottam meg hogy a legszegényebb réteg kezében lesz a legpusztítóbb eszköz és ők fogják feltenni a koronát a pokol felé haladó szarházi rendsezr végnapjaira. A legtetején néhányan már kezdik megérteni hogy micsoda kegyetlen "játék" ez és nem fognak kijönni belőle élve, ha tovább folytatják amit eddig. De még ők sem képesek leállítani a rendszert, mert nem tanították meg az alatuuk lévő rétegeket arra hogyan ébredjenek fel és hogyan váljanak ellenállóvá a külső manipuláció ellen - csak egy alap szintű technikát mutattak meg nekik, mondván hogy ez elég lesz s közben mi megtarjuk a kontrollt... Sajnos ez azzal a következménnyel fog járni hogy ők ugye egyre gazdagabbak és azok vérén azok akik a legalján szenvednek. Viszont a leborzalmasabb fegyver a legszegényebbek kezébe fog kerülni amivel véget fognak vetni a szenvedésnek úgy hogy mindenki megy. hahaha. Így a legmocskosabb szarháziknak a legtetején nincs más választásuk mint hogy szépen gondoskodnak mindenkiről vagy megdöglenek mind. hahaha.
---
Ja a vizet könnyen meg lehet szépen mérgezni nem is kell hozzá drága technika...
---
"Mi a szűzhártya? Hogyan keletkezik, mi a szerepe?"
Igen. Sajnos. Vissza lehet mesterségesen "fejleszteni a szűzhártyát. Ezt azért kellett fejlesztenem, hogy a kiképzett gyerekek és a beavatott gyerekekről ne derüljön ki, ne bukjanak le, mint csalik és bevegyék őket az áldozati körbe. Sajnos amivel persze vissza lehet élni azzal vissza is éltek, élnek. Nem véletlen hogy a legtöbb nőgyógyász férfi. Meg lehet csinálni és kb a 90-es évek közepétől kész a módszer.
---
"De egészen beleélte magát... hahaha"
Beleélte magát? Minden feladatot a maximumon hajtott végre. Próbált volna csak eljátszani valamit amikor négyen támadtak rá késekkel és botokkal... Próbált volna valamit hazudni amikor olyan körökbe épült be ahol gondolatolvasók és parafenomének vigyáztak minden betolakodó lépéseire, akik előtt nem lehetett hazudni. Hogyan lehet ott nem beleélni magad te elmebeteg barom?
---
Érdekes egyébként ez a homoszexuális terelés kb 85-től jelen van az életemben és nagyon kifinomult ódszerekkel dolgozik az a csapat akik megtervezik a hatásmechanizmust. Érdemes volna felgöngyölíteni ki az aki ezt a vonalat ennyire erőlteti és miért olyan fontos neki. Egyébként újrajátszási kényszer van mögötte és alapjában egy hazug és a módszereken keresztül is elárulja magát, mert a módszereik is hazugok. Az ultrahangtól kezdve a fejlett és nem tanított (titkolt) biológiai ismeretek felhasználása, a folyamatos szubliminális mesterkedés és a hivalkodás, a folyamatos külső nyomás alatt tartás... Nem az öreg csinálta mert őt nem érdekelte a dolog ennyire. Neki nem volt fontos hogy ki kivel baszik. Volt valaki az Öreg mellett aki már régóta foglalkozott a különleges gyerekek felkutatásával és kezdettől fogva megpróbálta őket a leszbikusság és a homoszexualitás felé terelni. Jellemzően egyébként az egészséges szexualitás szóba se került mert akkor egyrészt a populációt nem tudnák növelni, mert nem születne annyi gyerek; és akkor a végtelen növekedés kútba esne, az emberanyag meg ennek a mocskos rendszernek kell. Szóval a nemiséget kb a 80-es évek eleje óta globálisan próbálják átállítani az azonos neműekkel való nemi tevékenység felé. Kik voltak ezek, kik ezek? Hosszan résztvevő intel tagok ezek.
---
A feldmár is mehet a picsába most már, csak a szart önti magából és szar a hatás is amit kifejt. Ez a mara ügy mutatja hogy tudatosan kavarja a szart. Nem véletlen hogy 15 évig semmi nem lett a soteriából és ennek nem a bugarszki volt a fő oka, hanem ő maga. Egy mocskos szarházi méghozzá a legravaszabbak közül. Negatív az összhatása.
---
Végül csak parkolópálya ez. Próbálnak emgvezetni hogy ezt meg azt csináljnak az alsó szinten is - de szerintem ez csak kamu szar. Megy a mellébeszélés és az égadta világon semmit nem változtatnak. A tanároknál még mindig azok kapják borítékban a pénzt akik a megszégyenítést, pellengérre állítást használják rendszeresen a nevelésre és rongálják a gyereket ahogy tudják. Rombolják a jövő társadalmát. Hülyeségeket tanítanak és szarnak mindenre. Ezek kapnak plusz pénzeket. Ezért az is érdekes hogy honnan van egy iskolának borítékban pénze? A szakmai érv az még mindig sehol sincs és olyanok uralják a szociális szférát is akiknek ott nem sok keresnivalójuk lenne. A bankszektor egyre jobban elszigeteli a valódi döntéshozói kört az admin és egyéb szolgáltatói alrendszereiről. Ezt azért teszik mert sokan onnan is képesek átlátni hogy mi van. Szóval lassan ott is egyértelmű ritkítási folyamatot kell beindítani. Szóval ki kell venni a jókat és hadd szóljon. Napalmot közébük.
---
Úgy csinálnak mintha feladat lenne... Hahaha. Nem baj ők jobban fogynak... Két parti remek a harmadik ra már a helyettesítő megy, mert az előzőt megölte valaki... Hahaha persze van másik! De az intel fogy azért. A szint emg egyre keményebb lesz. Egyre gyorsul a cserélődés. Csak azok maradnak hosszabb távon akik maradéktalanul végigcsinálták az általam fejlesztett kiképzési anyagot. A középszinten rejtőzködők meg még röhögnek ugyan de most már csak azok akik ki vannak hagyva az infóláncból... mert a többiek azért lassan kezdik észrevenni hogy bizony vannak súlyos veszteségeik. És csak idő kérdése hogy mikor kerülnek ők a sorra.
Én meg lassan készülök. Nemsokára lesz csihipuhi addigra én is felveszem a versenyfomámat - még akkor is ha közben folyamatosan baszkuálnak és próbálnak lelassítani, keresztbe tenni és megakadályozni hogy bármi látványos haladást tudjak felmutatni. Egyik lépés a másik után, egyik falevél a másik után. Időnként még mindig kérdéses hogy miért is csináljam, de hát ma már nem küzdök ezzel a kérdéssel. Ha elfogy a cérna akkor elfogy. Utánam az özönvíz... Ja nem mert az se lesz.
---
Elmentem a Ganz telepre megint ahol a Fekete lyuk volt anno. Érdekes élmény. Egy emlék jött fel. A tér felőli oldalon egyszer valaki azt kérdezte hogy: "Hát itt van, mész egyenesen és a jobb oldalon lesz, meglátod, nem emlékszel rá hogy hol van?" Ki volt akadva. A toronyra emlékeztem. Az ilyen dolgokat mindig megjegyzem valamiért. Talán fel is másztam rá kívülről, az ilyeneket soha nem hagytam ki... Bár titokban kellett tatani a gyerekek miatt, mert mint a majmok mindent le akartak utánozni és sokan belehaltak. De szarok rá. Pusztuljon a férgese. Aki nem képes felmérni hogy hol vannak a saját határai az dögöljön meg a picsába. Ezek a kis férgek egyébként pontosan azok, akik még most is beugatnak meg a technikával szarakodnak a hátam mögött.
---
"És arra is emlékezett hogy reggel úgy ébresztettem hogy szopom a farkát?"
"Igen, de azt nem oszotta meg."
"Biztos azért mert meg akarta tartani privátnak - biztos szerette és tetszett neki..."
"Vagy talán elég sok támadás érte már és azért."
"És egyébként miért csináltad?"
"Egyik barátom mondta hogy ez az álma hogy a barátnője megteszi neki, s gondoltam talán neki is tetszene. Meg akartam valami örömöt adni a testem egyetlen eredeti darabjával."
---
De nyugodtan ugráljatok csak... tejesszétek a dolgot. S lássuk ki mit tud. Csak nehogy elbízzátok magatokat és valamelyik bepróbálkozzon velem... :-)
---
Egy időben hogy az anyám elmebetegségét megnyugtassam leültem ugyan délben kajálni (azaz két óra körül volt mindgi ebéd), de ez tönkretette az edzést a délutánra. Úgyhogy ki kellett találnom valamit. S azt találtam ki hogy éjjel edzettem meg délelőtt és délután pihiztem, mert teli hassal nem ment az erőfeszítés.
---
Csak irtsátok szépen őket egyenletes tempóban és folyamatosan, mert ha nem teszitek ők fognak benenteket kinyírni sőt, most is elhordják a gyerekeket és "játszanak" velük. Gyakorlatilag röhögnek a markukba bár most már nincs akkora pofájuk mert meghalt közülük egy jó pár... hahaha.

No comments: