Wednesday 25 March 2015

okkult hatalom

"Segítettél nekem, én is segítek neked. Nem szeretlek ugyan de ezt megteszem mert akkor segítettél amikor a legnagyobb szükségem volt rá." Déri
"Hehe. Te még ezek szerint nem tudod, de a gyakorlatban ez a szeretet..."
---
"Ezek azt hiszik a technika a minden és az felül tud írni bármilyen természeti jelenséget. Nos a helyzet az hogy a technika is csak olyan eszköz, tárgy mint a fű, a fa, az élőlények, az ember. S ha egy embert lehet manipulálni akkor egy tárgyat is. S ha a szelet lehet technikailag manipulálni akkor pszichésen is lehet. és fordítva."
"Tudod ezek a sátánimádók egy darabig arról voltak híresek hogy halhatatlanok. Ezt a tudást úgy ülették el a közös tudatban hogy egyrészt helyettesítő figurákat kezdtek használni ha meghalt egy fontos figurájuk, másrészt mindig igyekeztek olyan fegyvereket fejleszteni amik ellen tudtak védekezni, és gyakorolták a küzdősportokat a legtöbb igen magas szintű ismeretekre tett szert a halál művészetében. Így hiába ölték meg őket a rendes emberek akik tudták hogy ők a gonosz és ők irányítanak sok mindent, a többiek szemében elpsuztíthatatlannak tűntek. Persze a rendszeren belül tudták hogy mi a helyzet és  sokszor ők maguk irtották ki egymást hogy egy jól idomított helyettesítővel át tudják venni a másik területét, cégeit, hatalmát és pénzét úgy hogy közben nem robban ki bandaháború."
"Le lehet győzni a technikát pusztán mentális eszközök segítségével." "Gyakorlás kell hozzá és kitartás." "De amíg a tudatod rááll ennek a ténynek az elfogadására, nem árt a technikai segítség, vagy némi kapaszkodó."
---

No comments: