Tuesday 24 March 2015

full rehab a kiscsajnak

Az volt a dolga hogy Hilaryt emgpuhítsa, feltörje és beavassa. Ehhez három layert kellett felépíteni és futtatnia real time a fejében, miközben el kellett merülnie a pornó, a sátánizmus és egyéb mocsok szemetében. Ráadásul eléggé meggyőzően kellett vezetnie Hilaryt ahhoz hogy egy ilyen mersterelmét begyűjtsön a kaptárba. Megoldotta. Közben nekem végig azt kellett játszanom, hogy üldözöm és ellene vagyok, miközben én készítettem fel és szeretem és aggódtam érte. Hihetetlen munkát végzett. Egyszerűen semmihez sem mérhető amin keresztülment és amit elért. A többi nem rajta múlik. Minden támogatást megérdemel. Persze romeltakarítás közben és alatt. És bocsánattal tartozom, nem emlékeztem. bár ez... mindegy utálom azt a fost már nagyon.
---

---
Egy szál végetért. Kicsit olyan hiányérzettel és adósnak érzem magam legalább egy pár jó szót elejthettem volna, de a program megy a fejemben, késleltetés van - még akkor is ha most éppen úgy érzem már nem is lenne rá szükség. Bár ezt is a külső körülményekhez állítottam be - szóval még ha a tudatomat el is altatják valami mesével, alul a mélyben ébren marad a gondos tervezéssel felépített program. Meg időnként hallom is a súgó hangját. Ennek a szerepnek lassan vége, mehetek valami mást csinálni vagy a kitudja merre... Hát elég is volt. Pedig még kornánt sincs vége. Üres vagyok. Fáradt. Csalódott.
---
S most szállj ki és nézd meg mit csináltál.
Úgy tudjátok leelenőrizni hogy mit csináltatok odafenn ha kiszálltok és megnézitek a legaljáról. És ha nem teszitek meg önként akkor ki lesztek repítve onnan a legaljára. A kettő között van némi különbség.
---
feltéve hogy végzett és kiszállt...

No comments: