Friday 20 February 2015

Vízzel hajtott autó

Leírom hogyan lehet megoldani, csak hogy tudjátok.
Baromi egyszerű. Fel kell forralni a vizet addig a pontig ahol gázzá válik. A gáz állapotú víz ugyanis a szétbontott H2 és oxigén atomok. A hidrogén és az oxigén különböző súlyúak tehát miután felfelé szállnak az oxigén nehezebb így azt lehet előbb kiengedni majd a hidrogént fel kell fogni egy tartályban. Ezt nem magyarázom el, akinek van annyi esze hogy megérti, az össze is tudja rakni. A kinyert hidrogént pedig fel lehet használni autóhajtásra, géphajtásra. Ennyi. Ja és a hidrogén égésterméke a víz. Tehát amikor elég nem szennyezed a környezetet. Mellesleg.
A víz felforralására, elpárologtatására is van nagyon gyors és kis energiaigényű megoldás.
Az indukciós forralóval pillanatok alatt - szó szerint pár másodperc alatt meg lehet oldani. Az indukciós melgítés egyébként kiválóan használható a radiátorokban áramló víz fűtésére is. Az országban néhány helyen egy darabig lehetett is hallani mikrohullámú kazánról, de azután eltűnt... Miért? Mert
ha elterjedne akkor az EDF és a russzki gázmaffia bezárhatná a boltot... És be is fogja. Mert a tudás terjedni fog. És egyre kevesebb gázra lesz szükség. És már vannak indukciós tűzhelyek - mikhez vas alapanyagú edényeket kell haználni ugyan, de pillanatok alatt megoldják azt amit a gázon 10-20 perc alatt tudtál csak megoldani, sokkal kevesebb energia felhasználásával.
---
Miért hát a sok rejtély és félreinformálás a vízzel hajtott autó kapcsán? Na vajon miért? Mert néhány szarházi nem fogja tudni megtömni a zsebét ha az emberek végre a sarkukra állnak. Ráadásul ezek a szarházik elég sok pénzzel rendelkeznek ahhoz hogy megvegyék akit meg tudnak venni. Sajnos a társadalom nagyobb része elrohadt emberileg - és megérett a sorsára.

No comments: