Tuesday 23 December 2014

vágó

híd
Putyin és a mögötte álló fosztogtó erők kezdenek beszarni, mert az orosz nép is kezd egyre öntudatosabbá válni, s ez kiváltotta belőlük a védekező reakciót: idegen zsoldosokat toboroznak. Az idegen zsoldos előnye, hogy magasról szarik arra kik laknak a területen csak a pénz érdekli és megteszi amiért megfizetik. Putyin ezt nagyon jól látja is ezért rendezkedik be spanyolországban inkább... de van máshol is rezidenciája amit a legnagyobb titokban igyekszik tartani... Dehát egyikük sem bújhat el a sorsa elől.
Ez a zsoldos gárda lövöldözött a fákra is hátha valaki felmászott rá, a gyilkolóbrigád elől csecsenföldön, és ők szüreteltek ukrajnában is nemrédiben. A kgb kutyái lettek bevetve, mert mi az hogy az ukrán nép megelégelte az orosz fosztogatást, "nektek nyugati életszínvonal kell?" majd megmutatjuk nektek... a russzki elnyomás soha sem vonult ki ezeről a területekről, sőt tovább terjeszkedtek európa területén, afrikában és amerikában is csak nem nyíltan. Megmaradtak az országhatárok, a nevek - csak épp a legfontosabb döntéshozói pozíciókat tartották a saját irányításuk alatt (saját emberrel vagy kényszerített bábbal). Így fenn tudták tartani az a képet a köz tudatában, hogy ők nem agresszorok hiszen nem szálltak meg egy országot sem... legalábbis nem tankokkal, azok csak akkor jönnek amikor a bábozás már nem megy, mint most ukrajnában.
Tulajdonképpen az ukrán helyzetből látszik világosan, hogy miközben a legfelsőbb szinteken a rendszerben egyetértés van, azért ha lehetőségük van rá levágják egymás barmait és elveszik egymás fejőstehenét, sőt ki is nyírják egymást a circus tagjai is. Cz-re nemsokára szükség lesz - gyorsan jobban is lett hirtelen - hiszen a következő fázis a magyar birka lesz - ukrajna csak előkészítése volt ennek a fázisnak, néhányan pedzik is már a dolgot.
Most vizsgázik az a kör akik azt mondták, hogy ezt meg azt csinálják és büdös lófaszt sem csináltak vagy az ellenkezőjét. Kemény árat fizetnek a gyerekeik vére árán - dehát lehet egy vesével is élni. Az üzlet meg üzlet. milyen szép is a bosszú és a legszebb az benne, hogy ezt a mocskot azok fogják végrehajtani, akik a legkevésbé sem gondolnák... 
A sorozatos támadásokat nem hagyták abba, az ultrahangos rendszert indőnként tuningolják más hullámformákkal is - úgy támadnak. Lassan olyan lesz ez mint az eső-esernyő viszony. Fel kell tenni mindenkit a célpontlistákra. Ne féljetek akkor hamar fel fogják takarítani a szart maguk után... A célpontok listáit olyan kezelik, akiknek erről fogalmuk sincsen. Adatbeviteli tevékenységet végzők, akik többnyire álcázottan kapják meg a listákat és a melléjük rendelt számok sem keltenek gyanút. terméklista, logisztikai adatsor stb...
Tegnap megnéztem a Kecskebűvölők című filmet (The Man Who Stare At Goats). Rendkívül szórakoztató. A fő mondanivaló tényleg valós történetre alapul és a főhős Albert Stabblebine III valós figuráját figurázza. Aki az amerikai egyesített hírszerzői parancsnokság irányítója volt sokáig, nagy stratéga és miután a para-programot hivatalosan leállították maszek "tánciskolát" alapított. Ami egyébként megfelel a valóságnak. Ez a tánciskola azt a manipulációs műhelyt jelenti, amit az ultrahangos és egyéb telepata rendszerre épülő távirányítási biológiai-drón-módszertan kerül oktatásra és alkalmazásra.
Közben az amcsi oldalon is zajlik a tobzódás, sorra buknak be a kirakatfigurák. Kis kínai meg lassan észrevétlen lopakodik. A lábát már bedugta európába itt már a szerb-magyar gyorsvasutat építik. kitanulták ők is a kgb lopakodómódszerét: semmi látványos katonai akció csak settenkedés. A logisztikai hálózat a helyén, s persze egyben hírszerzői hálóként is funkcionál sok kis kínai ártatlan kajálda formájában.
Közben anglia déli partjainál már gátat kellett építeni 2006-ban, mint a hollandoknál a mélyföldön, csak anglia nem mélyföld - hogy ne öntse el az emelkedő tenger a városokat. Persze a néphülyítés megy továbbra is, az emebreket nyugtatgatják: "everything is under control". persze az aki ezt mondja az is under control, amíg meg nem hal.
A biológiai drónok itt a városban is el vannak szaporodva, majd jók lesznek donornak. Még vihorásznak, felhőtlen gyanútnalságban élvezik a technikát, meg amit ők ebből felfognak - szerintem valami félreértésben csalinkáznak az újmoszad egészség és gyengéd kizsákmányolása mentén, aminek ők még nem látták a sött oldalát. Mint ahogyan a sötét oldalnak is vannak haszonélvezői, akik nem a fájdalomból hanem a fájdalom okozásból kapnak csak ízelítőt. De sor kerül rájuk is - hajajj hogy fognak visítani, mint a vágás előtt a disznó.
Hiába Bert valóban nagy stratéga volt, ez még mindig az ő szara, pomplamoostól a homward dove-ig, a zongora srácoktól a sirling pornóig. Nem véletlen raktam ezeket a kirakatba. A munka dandárja még hátrvan - ezt a szemetet is el kell takarítani. Sajnos másképpen nem tudtam a szarházikat megjelölni, mint olyan jellel amit szivesen vettek magukra: pénzzel és gazdagsággal. A felfuvalkodottságuk miatt még most is úgy gondolják, hogy most milyen jó nekik - de már nem lesz olyan sokáig olyan jó nekik. A pénzük megmutatja kik azok akik ebben a mocsokrendzserben részt vesznek és miket kell neutralizálni. Ezért nincs az okosabbja nevén nagy vagyon, mint a pipitér bm-nek csak néhány ingatlan... mert ő tudja mi jön. Lámpavas. Egyszerre mindenhol. Persze szigorúan csak a beteg részeket fogjuk kivágni - pontosabban ezt is veletek a rendszer tagjaival fogom megcsináltatni - hiszen olyan jól irányíthatók vagytok.
A ciamosszad most megint azzal próbálkozik amivel már milliószor: "szeretlek, imádlak, cukivagy" s közben folyamatosan támad, s utána bedob valamit amiről úgy gondolja, hogy nekem fájhat... Gyengédek és közben forgatják a húsodban a forró vasat. Csak most én teszem velük ugyanezt. Néhányan már rájöttek közülük, de a most ők szopnak és kétségbe vannak esve mert a többiek nem hisznek nekik... :-) Imádlak benneteket cukikák! Pussz pussz, cup cup.
Ugye abban is megegyeztünk hogy lesz elérhető vákumos zacsi amivel védekezni lehet. Nos hol vannak? Ennek is lesz ára. És ez a mogyisok vállalása volt az emelesekkel együtt. Rohadt egy banda és el lesznek szépen takarítva.

No comments: