Wednesday 17 December 2014

stratégia

Látjátok. Hiába erőlködnek a saját szűklátókörűségük meggátolja őket abban, hogy hatásosan tudjanak fellépni. Nem tudják megállítani a folyamatot, amit elindítottam. A legjobbak attól lesznek a legjobbak, hogy elengedik a kontrollt és megtanulnak gyógyítani. Vagy kinek milyen sorrendben. Azok akik csak a gyilkolásra figylenek SOHA nem érik el azt a szintet amit mi. Ez az univerzum törvénye. Azok akik nem értik meg ennek az "erőnek" a működését azok kizárják önmagukat belőle.
Ilyenkor kerülnek abba a helyzetbe amibe a többi szabadkőműves, fekete mágus, parafenomén, sámán - hívjuk őket akárhogy - hogy a "saját" erő kevés vagy nem működik egyáltalán és kénytelenek a technikai segítséget igénybevenni. Ilyenkor kerülnek elő a bűvésztrükkök, a csalás, a lehallgatás, a hullámtechnológiák és mindenféle még titokként őrzött technika, technológia és módszer.
Ezért kellett Uri Gellernek is megtanulnia bűvészkedni. A képességei valósak, de nem tudja mindig irányítani és időnként elzárja saját magát az "erő" forrásától, mert szarházikkal dolgozik, mert gyilkol bérbe, mert letér arról az útról ami a képességeit lehetővé teszi. Uri egyébiránt hazudott a malacról. Az a műsor amikor olyan csúnyán lebőgőtt, közvetlenül az után történt, amikor a malac szívét megállította. Ugye azt hazudja ezzel kapcsolatban, hogy (az SRI-ben elvégzett kísérleti feladatnál a tudós elment ebédszünetre és meghagyta neki, hogy mire visszaér a malac legyen döglött) kiszaladt az épületből, mert Ő nem tud ilyet megtenni. Nos ez nem igaz. Megtette. És utána beégett a műsorban és pontosan azért égett be, mert a gyilkolás annyit kivett belőle - azaz elzárta magát a forrástól, hogy képtelen volt a műsorban teljesíteni. Kiüresedett. És nem értette, hogy mi a baj. Ezután megkértek - pontosabban ő kért meg - hogy elemezzek és segítsek neki. Megtettem. Erre azt a megoldást választotta, hogy ezek után ő maga közvetlenül nem vett rész gyilkolásban, hanem csak elemzéseket végzett az elvégzéséhez, majd amikor ez sem működött, akkor áttért az olajiparra, meg a bányászati felmérések elvégzésére. De ez a terület sem ártatlan és mivel ő maga is okos és az általam leleplezett valós összefüggést nem tudta végleg elfelejteni (voltak akik emlékeztették rá) ezért ott is kezdte elveszíteni az "erejét" és a pontosságát. Mert ezek az üzletek is mocskosak, sőt egy sokkal mélyebb és nagyobb területen mérgezik ennek a bolygónak a létezését. Ezért mindenféle hülyeségekkel próbálja a mai napig is pótolni a természetes "erőt" amit elveszít a mocsokban való hentergőzés során; pl kristálykoponyát szeretne...
Honnan tudom mindezt? Hát onnan, hogy első kézből való tapasztalatom van erről. Saját tapasztalatom is az, hogy amikor folyamatosan támadtak és utcáról utcára, kontinensről kontinensre kellett menekülnöm, úgy hogy néhány órára tudtam csak leszakítani az üldözőimet egészen addig amíg meg nem öltem őket jöttek utánam - ilyenkor mindig beszűkült a tudatom és egyre kegyetlenebbé váltam. Egyre érzéketlenebbé váltam és olyan döntéseket is meghoztam nemtörődömségből, gyűlöletből, átgondolatlanságból, kapkodásból amit egyébként nem tettem volna meg. Ez is volt az egyik céljuk azzal, hogy tulajdonképpen folyamatos nyomás alatt tartottak, életveszélyes helyzetekbe sodorva engem, ahol szinte csak rossz döntések közül választhatsz. S ha hoztam egy rossz döntést persze azt azonnal nagydobra verték.
Mivel kevés ember van aki ismeri ennek a különleges területnek a tudományos igénnyel és nyelven megfogalmazott szabályait, ezért nagyon könnyű eltévedni. Azok akik pedig ismerik a területet és mestereivé váltak, nem a tudományos nyelvezetet használják, hanem általában valamilyen mitológiai, csillagászati, szimbolikai rendszerben fejezik ki őket - ami nagyon könnyen félreérthető önmagában - nem beszélve arról hogy hibák is vannak benne, sőt általában tudatosan beleépített buktatópontok is vannak bennük amik arra szolgálnak hogy a gyanútlan áldozat nyakát a hurokba dugják, ami azután eleinte pórázként majd akasztó-folytó kivgzőeszközzé válik.
Némi késleltetéssel ugyan de a jogtalan ésszerűtlen gyilkolás például csökkenti a hozzáférést a "végtelen forráshoz". Elszakít ugyanis a valódi önmagadtól való jó kapcsolattól. Az érzékenység ugyanis szükséges, de ha helytelenül cselekszünk (és a pénzért kért megrendelés gyakorlatilag 999%ban helytelen, ostoba és önző) a történtek miatt jelentkező "zavaró" érzések megjelennek. Amikor megjelennek a zavaró, kellemetlen érzések, akkor kezdeni kell velük valamit, mert zavarják a figyelmet és bizonyos helyzetekben ez életekbe kerülhet vagy a saját életed kerülhet veszélybe. Ilyenkor ezekkel az érzésekkel kezdeni kell valamit. Többféle stratégia lehetséges különböző eredménnyel és következménnyel rövid és hosszú távon.
Néhányat felsorolok. Egyik lehetséges stratégia, hogy önvédelem esetén túlélő üzemmódba váltasz és csak arra figyelsz hogy minnél hamarabb kikerüldd az életveszélyt és valamilyen biztonságos helyre érj. Ilyenkor is nyitva kell tartanod az érzékenységet ahhoz hogy érzékeld a különböző rejtett és fizikailag nem látható veszélyeket. Viszont ilyen helyzetben nyitva tartani az érzékelés ezen csatornáit nagyon romboló, szóval nagyon gyorsan kell kierülni a helyzetből. Ezért vagyunk mi iszonyú gyorsak. Részben kényszer tulajdonképpen. Teljesen nyitott érzékenységben, iszonyú gyorsan reagálva.
A rövid távú hatás az életben maradás. Viszont nem minden helyzetben ez a cél, nem lehet a puszta életben maradás a cél, mert sokszor olyan helyzetbe kényszeríthetnek, amikor nincs jó választás. Vannak ilyen helyzetek és azok akik meg akarják törni a pszichédet, azok megpróbálnak ilyen helyzeteket kialakítani körülötted és belekényszeríteni. Miért? Mert ők is pontosan tudják, hogy amikor rossz döntést hozol, akkor sérül a pszichéd, gyengülsz - azért, mert a zavaró érzések megjelennek - és igyekeznek nem hagyni időt sem arra hogy végig tudd gondolni.
Ezt tették pl velem közvetlen azután, hogy az infra-érzékeléssel foglalkoztunk. Célba vettek egy rpg-vel Monaco-ban (a herceg területén és az ő tudtával és beleegyezésével, egy no kill zone!-ban). Ugye csak friss volt a tudatalatti reflex amit az infra érzékeléséhez kialakítottam. Érzékeltem, hogy a kocsisor lassan rámzár. Nem messze egy zebra volt és egy babakocsis nő lépett le. Gyakorlatilag nem volt más választásom: azonnal át kellett vágnom mielőtt elzárják az utamat és ehhez keresztül kellett hajtanom a babakocsis nőn. Nagyon pontosan kellett tervezniük, időzíteniük az akciót. Az időzítésben ugyanakkor egy kis hiba csúszott, mert ők nem mondják el egymásnak mit miért csinálnak. A végrehajtó utasításba kapta, hogy ne kapcsolja be a célzót csak közvetlenül lövés előtt 4(?) másodperccel. Nem mondták meg neki hogy miért, de azért nem mondták el mert akkor kiderült volna hogy lehetséges érzékelni az infratartományt amit a célzóberendezés használt a célzáshoz. Gyakorlatilag akkor kikerült volna a rendszerbe egy titok amit nem akartak hogy a végrehajtók tudjanak. Ezért nem akarták hogy kikerüljön, mert az elmocskolódott lelkiismeretük miatt elgyengültek és csak a technikai eszközök és tudás választotta el őket attól hogy a saját mocsokrendszerük széttépje őket is. A végrehajtókat viszont úgy képezték ki, hogy mindent készítsenek el idejekorán. A srác csak követte a kiképzésen tanultakat és megfeledkezett a külön parancsról. 10 másodperccel előbb kapcsolta be korábban, mert tudta, hogy kell idő amíg "bemelegszik" a cucc. Így előbb érzékeltem a veszélyt és nem tudták idejében lezárni az utamat. Teljes gázzal egykerékre kaptam a motort és még kisebb ijseztéssel (csontorássel? de az életük nem került veszélybe) át tudtam a babakocsis nő előtt hajtani. Ha 1mp-el később érzékelek már nem tudtam volna semmit tenni, mint áthajtani rajta. És akkor még muszály volt életben maradnom a feladatom miatt. Ezt a helyzetet több okból alakították így. 1. ha tudtak volna megöltek volna. 2. ha megölni nem tudnak, akkor legalább a pszichémet megtörik azzal hogy ilyen helyzetekbe kénysezrítenek plusz 3. az ilyen helyzetekbe kényszerítés után mutogathattak rám, hogy látod ő is pszichopata, kegyetlen gyilkos és így a rendszer többi tagja előtt karaktergyilkosságot követhettek el (próbálták rontani a kialakult tiszteletet ami engem övezett, és övez a rendszeren belül).
Ez a helyzet jól illusztrálja hogy a rendszerük bukásra van ítélve mégpedig egy alapvető szerkezeti hiba miatt, amit nem akarnak kijavítani.
Szóval amikor elhanyagolod a kellemetlen zavaró érzések okainak felderítését és a helyes következtetéseket nem vonod le; és jóvátételt sem gyakorolsz, ha helytelen döntést hoztál (ami mindenkivel előfordul, de a jóvátétellel a zavaró érzések elmúlnak és a kiváló jóvátétellel egyben a hiba ismételt elkövetése is elkerülhető, ergo fejlődsz és visszatér az erő) akkor negatív irányba mozdul az érzékenységed és veszítesz a pszichés képességeidből, gyengülsz és veszítesz a kontrollból is. Hiteltelenné válsz a többi tisztán látni képes szemében, mert érzékelik a zavart. Ilyenkor nyúltak a rendszer tagjai a technika segítsége után és bűvésztrükkökkel helyettesítették be a valódi de gyengülű képességeiket. Azt hogy ezt tették az is indokolta, hogy mivel elnyomták és betegesen visszaélő módon kontrollálták a többieket, maguk alatt, ezért a gyengülő képességeik felett elveszített kontrollt, mindenképpen el kellett rejteniük - hiszen ugyanazt kapták vissza amit lefelé közvetítettek. Amint az elnyomott és eltaposott alsóbb szintek megszimatolták hogy gyengülnek, lecsaptak rájuk. Szóval a paranoia nem volt indokolatlan. Viszont ez a fajta hiánypótlás megindít egy végleges lepusztulást.
Eszembe jut egyébként az öreg suszter itt a Parti utcán. Ő is szabadkőműves volt. Egyszer elmentem hozzá segítséget kérni. Tanácstalan voltam valamivel kapcsolatban és érdekelt a véleménye. Valami fedőszotival elmentem hozzá (anyu magassarkúját újrasarkaztatni) hogy válaszoljon. Ezt mondta: "Öreg vagyok én már. Nem látok. Valamit nagyon rosszul csináltam, és az Isten elvette a látásomat." Ez kiváltotta a tiszteletemet. Legalább felismerte, hogy hibázott mégha jóvátenni nem is tudta. mostanában túrják el a házának a maradékát. Szomorú emlék ez is. De menjünk tovább.
A technikai oldalról ugyanis mi bebizonyítottuk (végigjártuk) a lehetőségeket és kiderítettük, hogy pl lehetséges mindenféle technika ellen hatásosan védekezni. Tehát pl lehallgatásról beszélve lehetséges mindenféle technikai jellegű lehallgatást kivédeni. Tehát lehetséges bizonyos időhatárok között leszigetelni egy jól behatárolható területet a technikai jellegű lehallgatás kivédésére. Viszont nem lehetséges szigetelni a valódi telepaták ellen. :-) És van más módja is annak hogy egy emberek által tudott titkot, megtudjon egy másik ember. Pontosabban: amit egy ember tud, azt már nem lehet titokban tartani csak egy ideig. És ez az idő exponenciálisan csökken ahogy haladunk előre az időben. Nemsokára órákról lesz csak szó. Bár a megértés legfelső szintjein már most is csak ennyi idő kell gyakorlatilag. más kérdés hogy a mostani irányítók még mindig szarházi módon gondolkodnak. De már nem maradnak ott sokáig. Jön az alattuk levő réteg és kivégzi őket. Azután azokat is kivégzi az alattuk lévő réteg...
De említhetném pl a bankok szervereit. Lehetséges olyan technikai alapú védelmet építeni, aminek olyan hosszú időt vesz igénybe a feltörése, hogy nem érdemes ezzel foglalkozni. Ugyanakkor nincs olyan banki védelmi rendszer amit ne emberek hoztak volna létre, ne emberek működtetnék és ne emberekhez kötödne a létezésük, működésük. Így nincs olyan banki titok amit ne lehetne ellopni, feltörni, nincs olyan számla amit tuti biztonságosan meg lehet védeni...
Szóval mivel a technika határai végesek, de a spirituális határok gyakorlatilag végtelenek (mi nem találtuk meg a pontos határait a létezésnek, ergo ez a kérdés nyitva marad - ugyanakkor nem keverendők ide az emberi psziché határai, ezek nagyon is jól meghatározhatóak) - így azok akik a helytelen döntéseket hozzák, bukásra vannak ítélve.
Mivel a saját rendszerük a fosztogatásra és a megértés alacsonyabb szintjein lévők elnyomására, megnyomorítására, kihasználására épül, ezért a pusztítóerők és kényszerítőerők folyamatos fejlesztése, kényszer a rendszer ilyen tagjai számára. Félnek a rendszer kifosztott és elnyomott részeitől azok bosszújától és attól, hogy a rendszer-béli szövetségesek alkalomadtán élnek a nagyobb szelet csábításával és kivégzik őket. Ezért a bizalmatlanság állandó. Csak az érezheti magát biztonságban akinél a nagyobb fegyver van. Tehát kénytelenek fejleszteni. Ezt megállítani sem tudják, mert a rendszert feldarabolták és a horizontális és vertikális tikolózás lehetetlenné teszi a megállítását. Minden sejt túlélni akar, és nagyon sok sejt van amelyik a léte szintjén is az életbenmaradásért küzd. E miatt azok akik a legtetején vannak és birtokolják a javakat és erőforrásokat és a fejlesztéseket irányítják, finanszírozzák - kénytelenek fejleszteni, de egyre drágább az ébredező rendszertagok és csoportok éberségének kijátszása. A szivárogtatás azért is fontos, mert így gyorsul a fejlődés üteme - így hamarabb elérjük a technikai fejlesztések végső határát.
És onnan jön az ember-ember ellen küzdelem. És abban pedig csak azok maradnak életben akik képesek követni azt az utat, amit én megfogalmaztam és az univerzum törvényei jelöltek ki. Ez lesz a rendszer változtatni nem hajlandó tagjainak a végső pusztulása.
Ez a folyamat addig fog tartani amíg végül kizárólag azok maradnak életben, akik képesek megérteni és elfogadni az univerzum törvényeit. Ha nem lesz ilyen, akkor az a bolygó végét jelenti.
Megfogalmaztam ezeket egyszerű nyelven, ráadásul nem is kellett feltalálnom a spanyolviaszt, a legtöbb törvényszerűség és segítség már jól meg lett fogalmazva, csak össze kellett szedni a kirakós darabjait. Persze ehhez viszont kellettem én. Ráadásul el is magyaráztam sokaknak az egészet, s letöröltem az emlékezetemet hogy megvizsgáljam, ki mit értett meg belőle, s kiderült hogy kurvára nincs meg a képességetek arra, hogy tényleg megértsétek és kövessétek. Ha pedig nem lesz aki helyes tanácsot adjon akkor ez az egyre gyorsuló ütemű fejlesztés maga alá fogja darálni az egész bolygót mindenestül, mert a rendszer jelenlegi (félre)-vezetői nem képesek erre. Fel sem fogják mi van.
Szóval sok szerencsét. Kezdem kurvára megunni a dolgot.aa

No comments: