Thursday 26 December 2013

Teruleti vezetok es dontesek

Az "Oreg" nem akrata elengedni az iranyitokat vagyis inkabb a kulcsembereit. Jo oka volt vegul is ra, mert sok ember elete fuggott toluk. Kolunleges kepessegu emberek voltak ok. Olyan kepessegekkel rendelkeztek amik miatt nem lehetett oket konnyuszerrel potolni. Nem lehetett ilyen kepessegu emberanyagot talalni minden bokorban. Ezert az Oreg ugy gondolkodott, hogy nem engedi el oket, amikor eloszer merult fel a kilepes kerdese. Ugyanakkor a poziciok amikert ezek az emberek voltak felelosek - kikezdtek az iranyitok pszichejet is. Sokuk tonkrement, elfasult, kiegett, kegyetlenne valt es maga is kegyetlenkedett. Sokuk perverziokat kezdett gyakorolni, nemi gyonyoroket hajszolt, embereket kinzott meg, hogy le tudja vezetni a feszultseget. Az Oreg mindent megengedett nekik - azert, hogy meg tudja oket tartani a poziciokban. De ugyanakkor ez a dontese az egesz rendszerre kihatott es ez volt az egyik dontese, ami a rendszert a kegyetlenseg es az embertelenseg iranyaba tolta el.
Azok viszont akik talatak valami emberi es a spiritualitas iranyasba mutato teevekenyseget (kreativitas, muveszet, extrem - nem rombolo - sport, meditacio, kozosseg, zene stb) azok tovabb meg tudtak maradni vagy tovabb tudtak megmaradni embernek es a donteseik is sokkal kozelebb alltak az univerzum torvenyeibol kiolvashasto iranynak. De volt akit a kurvak mentettek meg. Es itt jelenik meg az MK-ULTRA tipusu kiszolgalok szerepe - Caty O'Brian es a tobbiek. Ezert kellett egy projektet elinditanom a szex-ipar teruleten, hogy abbol az iranybol is megtalaljunk mindenkit - foleg azokat az alvo es rejtozkodo sejteket akik kivalo rejtozkodesi kepessegeik reven nem voltak megtalalhatok es elerhetok. A kilepo iranyitok meg nem emlekeztek mindenkire, es mindenki kodjara a kilepes pillanataban (voltak olyan alvo reszek, melyekre nem emlekeztek egyaltalan, ezeket nem tudtuk elerni es lehetetlen volt elerni az iranyito nelkul - ezert kiszallas utan magukra maradtak es sokszor el is pusztultak a beepitett onmegsemmisito programozas miatt).
A masik dontes ami a kegyetlenseg fele tolta a rendszert az volt, hogy az Oreg nem gondoskodott arrol, hogy az emberek hogyan eljenek meg a civil (alca) eletukben. Aki egyebkent olyan csaladban szuletett, ahol a szulok gazdalkodtak, vagy vallalkoztak, vagy ertelmisegiek voltak...stb tehat rendelkeztek tudassal vagy jovedelemforrassal - ott ez nem volt gond. De pl egy katona aki gyilkolasra volt kikepezve es ebben volt jo, civil eleteben pedig komuveskent dolgozott, amikor elveszitette a munkajat azt tette amit tudott: abbol kezdett megelni amihez ertett. Gyilkolasbol.
Es mivel felporogtek az esemenyek a fejlesztesek miatt - a gazdasag is haborus frontta valtozott - igy egyre tobben hullottak ki a munkahelyeikrol. Ezert el kellett kezdeni olyan penzforrasokat, munkalehetosegeket teremteni amik fenn tudtak tartani azokat a rendszerelemeket, akik nem tudtak vagy nem volt lehetoseguk mashonnan forrasokhoz jutni, mint pl a munkaeropiac.
De ez mar az ujabb generacio kapzsisaga es tortetnivagyasa, az ujabb generaciok gyorsabb elettempoja es felemelt tudatszintje vagy inkabb tudasszintje miatt az o iranyitasuk ala kerult. A tudatszintjuk sajnos meg nem emelkedett annyit.
Szoval az Oreg ugy tervezte meg a rendszert hogy a civil eletben mindenki maganak teremtette meg a kenyeret. Nekem szembe kellett neznem azzal, hogy egy egesz alrendszert kell letrehozni azok szamara, akik nem kepesek valamilyen oknal fogva mar a letfentartasukhoz szukseges forrasok eloteremtesere sem. Ez volt vegul is az egyik legnagyobb gond.
Az Oreg egyszeruen oldotta volna meg a dolgot: O likvidalta volna a rendszer elavult elemeit. En erre nem voltam kepes es egy ilyen dontes ellene mondott volna a celjaimmal - amiert az egesz dolognak ertelmet lattam. Masreszt ebbe bele tartozott volna anyam is apam is es sokan azok kozul akik segitettek, valodi erdeklodest es szeretetet adtak nekem. Itt nem azokra a szarhazikra gondolok, akik vegig frusztraltsagban tartottak es belemrugtak ahol tudtak, hanem azokra, akik tenyleg segitettek (hosszu tavon). Nem sok ilyen van.
[igazatok volt a stockholm szindromaval]
...

No comments: