Sunday 29 December 2013

A félkarú rabló

Sokan panaszkodtak nekem az asszonyok kozul, hogy az ember a kocsmaba hordja a penzt es bedobalja a felkaru rabloba. Persze közben azokkal a technikákkal manipulálták az embereket amiket megosztottam, a honvédelem elősegítése érdekében. Érdekes módon a hipnózisról leírt és elmondott infókat mind benyelte a szarházi banda és arra használták, hogy kifosszák a legszegényebbeket is.
Hogyan alakult ki ez a helyzet? Hát úgy, hogy azok akiknek az lett volna a dolguk korulottem, hogy tovabbadjak az informaciokat az emberek java reszenek (aki kepesek megerteni es jora hasznalni) azok nem adtak tovabb az infokat es ha tovabbadtak valamit azt eltorzitottak. (Eleinte ez a bajai szarhazi bandat jelentette, majd kesobb tagult a kör.) A problemat a kovetkezokeppen oldottam meg:
Volt egy szegedi professzor aki a véletlenszámgenerátorokkal foglalkozott. A jatekgepek ugyanis beépitett veletlenszam generatorok segitsegevel allitottak elo a szilva-cseresznye jelrendszerre lefrditott sorokat. A veletlenszam generatorok algoritmusaibol nincs olyan sok. ketto vagy haromfele van (ma mar lehet, hogy van tobb is, de valodi veletlenszamot kristalygeneratorokkal lehet eloidezni es az nagyon draga). Szoval a sor amit a gepek hasznalnak nem veletlenszamok, csak a generalo algoritmus annyira bonyolult, hogy az egyszeru halando nem tudja felfedezni a torvenyszeruseget benne. Nos lautem ezzel a professzorral es az algoritmusokat leforditottam egy egyszeru nyelvre amit az ugynoksereg (besugok, informatorok, megfigyelok, orok) is kepes volt megerteni. Ehhez tanulniuk kellett valamennyit, de tenyleg mindenki meg tudta erteni. Azutan ezt a tudast elterjesztettem az also retegekben.
Ez azzal a kovetkezmennyel jart, hogy lassan terjedni kezdett ez az info es az alsobb retegekbol is, akik kepesek voltak valtoztatni (tanulni) penzhez jutottak a jatekgepekbol - kifosztottak a kifosztokat. Es egyben valamit tanultak is ami bonyolultabb volt mint amin altalaban gondolkodni szoktak. kicsit talan a matekot is megszerettek azok, akik jo penzeket vettek ki a felkarubol.
Amikor mar feltunove valt a veszteseg a jatekgepes maffia szamara is, akkor elkezdtek kamerakat felszerelni, hogy elkapjanak embereket akik kiveszik a lovet...
Nem jartak eredmennyel, a folyamatot nem tudtak leallitani. Amikor mar elviselhetetlenne valt a veszteseguk merteke egyszeruen szoltak a FONOKNEK hogy csinaljon valamit. Es lass csodat mi tortent: a magyar allam (AZAZ ANNAK TORVENYALKOTO SZERVE, AZON BELUL PEDIG A TORVENYEKET LEIRO ES MEGALKOTO EMBEREK, AKIKNEK VAN NEVE, CIME ES PENZTARCAJA) hivatalosan betiltotta a kocsmai jatekgepeket. Nos ez kozel sem azt jelenti hogy ok a fonokok. De azt jelzi, hogy szoros az osszefonodas es nehez eldonteni mi volt elobb: a tyuk vagy a tojas? De a szar igy is ugy is budos.
A szarhazik fosztogattak a szarhazikat...

No comments: