Tuesday 4 June 2013

A birodalomnak lőttek

Abban a pillanatban rábasztatok amikor ujjat húztatok velünk. :-P Pig Facts.
---
Pomplamoose - játék, emlékeztető, emléktár: pszichikai gondolkodási struktúrák, felépülési program, kísérlet az internet kihasználására a zenei terepre való kijutásra a zenei diktatúra kikerülésével; teamépítési gyakorlatok, érzés gyakorlatok, obstacle course, gyakorlati akadályok leküzdési stratégiái, lelki, gondolkodásbeli akadályok leküzdési stratégiái, a hozzáállás tudatos szabályozása, a beszéd megváltoztatása a légkör tudatos javítása érdekében stb. Sok minden van benne nekem. És rengeteg szeretet, valódi szeretet. Love. Barátság. A tudatosan cselekvő szeretet. Figyelem, megértés, és tettek. A szint ahol voltam épp akkor. Amit feladtam azért, hogy előrébb tudjunk lépni. A sok szemét amin keresztülmentem a nagy többség értetlensége és ostobasága miatt és amitől ma is szenvedek.
---
A birodalom hullik szét. A növekvő terrornyomással próbálják kétségbeesetten menteni a hatalmukat a rejtőzködő szarházik, de ezzel középtávon gyorsítják a felbomlás folyamatát. Nem tudnak más megoldást, hiszen a mocsok amit kreáltak nem képes hosszú távon életképes rendszerré változni. A szar szar marad. Most kezdenek (most fognak elkezdeni rádöbbenni) a középrétegek is rádöbbenni, hogy ők ugyanolyan sárosak ennek a rendszernek a működtetésében, mint a hatalmi piramis tetején pózoló szarházik. Sajnos nagyon úgy tűnik, hogy akkora pszihikai ellenállást fejtenek ki, hogy önmaguk megteremtik a "nagy vérengzés" eljövetelét. Ha lenyomják a kitüremkedő feszültségeket az egyik helyen akkor kibukkan  a másikon. Állandó tűzoltásra kényszerülnek és ez egyre keményebb és egyre reménytelenebb üggyé fog válni egyre gyorsuló tempóban.
---
I've got the power... csak épp élni nem tudsz vele. Szar van a fejetekben és akármihez értek hozzá minden szaros lesz emiatt. Sőt sajnos nem csak szaros lesz.

No comments: