Tuesday 28 May 2013

emlék s feledés

Ha komolyan végiggondolod, akkor az életedről alkotott emlékeid alapján állítasz mérleget - s mondod: ez vagyok én. Feltéve, hogy felmerült benned és valamilyen szintű gyakorlattá vált a mérlegkészítés gyakorlata.
Nos mi van akkor, ha nem emlékszel? Például, ha filmszakadásod volt (blackout) vagy ne adj Isten részt vettél katonai hírszerzői akciókban, elemzői-tervezői-fejlesztői műhelyeken (think-tank) amelyek a legmodernebb nemzetközi stratégiák és fejlesztések irányait határozta meg - s ennek titokban maradása érdekében az emlékeidet mind ki kellett törölni az emlékezetedből.
Aki azt gondolja a módszerről, hogy nem létezik, az ne olvasson tovább.
Az egész blog nem neki szól. Nem képes alapvető dolgok megértésére és innentől inkább csak bosszantani fogja amit itt olvashat. Aki már eljutott Ewen Cameron kíséreteig és ismeri a hírszerzői közösség működését az tovább böngészhet itt, találni fog használható iránymutatást. A technológia sokat fejlődött és aki bele került az tudja milyen nehézségeket jelent az alkalmazásának kivédése.
Gyakorlatilag törvényszerűvé, kényszerré tette azt, hogy a hírszerzők az emlékezetüket az agyukon kívül tárolják. Ennek többféle megoldási módszere lehetséges. A legjobb megbízható társakat találni, akik tényleg a legbensőbb lényegüknél fogva ugyanazon cél felé törnek. Ők azok, akik emlékezettörlés után is, tudat-alatt vagy Hamvas Béla után, tudat-felett is ugyanazon értékrendszerhez térnek vissza, bármilyen post-hipnotikus szuggesztióval manipulálják is az emléknyomok törlése után. Merthogy itt jelentkezik a probléma lényege.
Az emlékezettörlés pusztán hipnotikus eszközökkel való kivitelezése kivédhető, a hipnózisból való felébredés képességének fejlesztésével és gyakorlásával. De kiben bízhat meg egy hírszerző abban a korban amikor már semmilyen értékrend nem számít és a híírszerzői közösségek egy dologban közösek: a hatalom és a hatalomra váltható dolgok, főképpen a pénz, a matéria hajszolásában bármi áron.
Egy ilyen környezetben kiben bízhatsz meg? Senkiben. De mégis az emlékezet törlés fegyverét muszály használni, ha titkolni akarják a fejlesztéseiket, a stratégiáikat - és akarják, mert kénytelenek az árnyékban a sötétben mozogni, hiszen ha napfényre lépnének az emberek többsége azonnal felkötné őket az első fára. Miért, mert a céljaik mocskosak a legnagyobb többség esetében. És itt külön tisztelet azoknak, akik szándékai nemesek.
Az emlékezet törlése tehát hosszú távon a hírszerzői közösségek szorosabb együttműködését hozza magával kényszerűségből. Ezen közösségek tagjai kénytelenek együttműködni másokkal. Máskülönben elveszítik a részletek feletti uralmukat.
Ennek a technológiának és módszernek az elkalmazása egyéb komoly problémákat is felvet. Erre most itt nincs kedvem kitérni.
Személyes szinten az emlékezet törlés élménye olyan élményt jelent, amit nehéz a külvilág számára elmagyarázni. A tisztán hipnotikus törlés a legapróbb részletekig visszaidézhető sok munkával, kitartással és tudással a módszer jellegét tekintve. A lézeres és hipnotikus vagy kémiai-hipnotikus azaz vegyes módszerek alkalmazása már odáig fejlődött, hogy ezek után az emléknyomok restaurációja már nem lehetséges teljes terjedelemben vagy pontos részletességgel - pusztán az egyén tudatára támaszkodva. Igen. Itt jelenik meg a kollektív vagy csoportos tudat és emlékezet lehetősége. Tökéletes törlést ugyanis csak akkor lehet véghez vinni, ha a teljes közösségi tudatalattit töröljük, sőt a spirituális ujjlenyomatokat is a örnyező tárgyakról. Ami gyakorlatilag nem lehetséges.
Elég szerteágazó ez a problémakör, jó volna erről beszélgetni - de a magyar közösség gyáva és talán nagyobb részben még ostoba is ehhez. Ezért érzem egyedül magam és nincs kedvem részt venni a jelenleg folyó eseményekben. Ezen problémakör megértése nélkül itt hatásos honvédelemről nem beszélhetünk. És a rejtett utalások és üzenetátadás módszere mára nem jelent utat a számomra. Se támogatás, se nyílt beszélgetés, se személyes felelősségvállalás - kinyalhatjátok a seggem. Kemény árat fogtok fizetni ezért az ostobaságért. Sajnos szívfájdalom ide vagy oda ez a probléma a kihívásoknak csak egy kis szelete s ezen kívül ott van még a távoli befolyásolás (remote influencing) az elektronikus és természetes telepátiára alapuló bonyolult rendszere és módszere, amiről még csak szó se ejtettünk.
Annyira dedós szinten próbáltunk rávilágítani a technológia és módszer jelenlétére és valóságosságára, hogy ennél dedósabb módon már nem tudunk működni, s mégsem tesztek semmit? Nem léptek?

No comments: