Monday 4 June 2012

safe house

sok kijárat, kettő a tenger felé, zegzugos utcák, könnyű eltűnni, sok átjárható udvar, kavicságyak, az albakon tükröződik a bejárat felé vezető út, észreveszem, ha jön valaki - mindig a tenger felől közelítettem meg a házat, a kavicságyat kikerültem, útvonal a lehető leghalkabb, nehogy észrevegyék amikor megérkezem, a szomszédok nézik az órájukat, a tenger ütemesen békésen mossa a partot, a kreativitás! ki akarják ölni belőlem a kreativitást... ha valaki sokáig él ebben a rohadt félelemben, akkor megőrül, az egyetlen lehetséges válasz leszakadni róla ölni és ölni, hatalmat szerezni felette, neked kell a legjobbnak lenned, tréning folyamatosan, mert az életed múlik rajta, mindent alá kell rendelni a túlélésnek, - de mindent nem lehet. E miatt váltak ők is ilyen kegyetlenné, és ezért függetlenítették magukat. Ezt nem lehet sokáig csinálni anélkül, hogy meg ne őrülnél. "Igen. Kiképeztük őket, egy ideig minden jól ment, és azután önállósították magukat." gondolj bele egy különlegesen képzett ügynököt (bérgyilkost) kivel tetetsz el láb alól? minden trükköt ismernek, mindenre van válaszuk ők a legjobbak. szerinted ki vállalná a melót? ezért lassan önálló kis csapattá szervezték magukat. kialakult a rothadt réteg.
A CIA kezdetekben nem így indult. Az eredeti cél a harmadik világháború elkerülése volt, hiszen már akkor látszott, hogy ez ember képes elpusztítani önmagát. Ezért kellett ledobni az atombombát. Muszály volt megmutatni vérrel és halállal, hogy tényleg elpusztítjuk magunkat. Hirosima és Nagaszaki voltak a felkiáltójelek.
9-11 is az, de már a távvezérelt emberi tudatról adtak hírt. Az MI5 is ott volt. A bombát keresték. Persze nem találták, hiszen nanotechnológiával készült nanotermit volt a gyújtóanyag. Új, ismeretlen. Hatalom. És a szervezettség. Bemutató volt. Manipulációból.
9-11 Zrínyi. Néhány tanulmány felejthető nevű elemzőktől. Líbia, Breivik. A lényegről egy pisszenés se. Tudatos kavarás. Az ellenség belül van. Hibák? Szhakmai hibák? tú sok ahhoz, hogy igaz legyen. tíz hívás - nulla reagálás. semmi gyanú belső szervezésre, ellenőrzött parkoló ahol más autó próbálna megállni elszállítanák, nem is az autó robbant, nato érdekeltségek elvesztése pl távközlési szórás bérlete, speciális táborok, amit az MI6 pénzelt miközben szervezték K megölését. Az ellenség belül van. Túl sok adat, semmi irányzék. Értéktelenség. Elemzés az elemzésért. Szarrágás. Sok érdekes információ és sok elhallgatott.
Ráment az életem. Minek? mit minek... köpni kell... pű
1920 mikrohullámú fejlesztés M.O.D. site - lábadozás megint. "You are a legend." Elfogadta. Azt mondta a saját halálára, hogy jó. Csak azért, hogy legyen ilyen tapasztalat is. Korábban halt meg. nem most. L. Az egyetlen ember akit nagyon szerettem. Azt hittem megőrülök. Ordítottam csak. a legfájdalmasabb az a felismerés volt, hogy én rendeltem el. Ő meg beleegyezett. Értette. Bassza meg. Elküldhette volna a csapatot a kurva anyjukba.
És így is tanított. Nem a túlélés az első.
"Ha Isten azt akarja, hogy még cselekedjek itt a világban, akkor tesz érte, hogy életben maradjak. Másképpen örömmel pusztulok el."
fájdalom, történet, zsenialitás, terv, a hatalom és az emberi psziché
"I had to infiltrate to the CIA."
"There is no such thing as to infiltrate to the CIA."
"Why do you think that?"
"Because they are using mind reading technics. You can controll your behavior, you can controll your mood, amotions but no one can controll it's thoughts for longer period. If you ar in it you are the same bustard as them because they are carefully selecting their bustards. And so we are enemies."
"How did you know if they are using mind reading?"
"Well...I figured it out by losing many of my best friends who tried to get into it."
"Believe it or not - I have done it. And I am going to prove it by time."
Specially designed for the job. Formed personality. Shortcomings. Abilities. Delayed understanding, high intelligence. leaking of thoughts. kihelyezett memóriák. légzéstechnikák. minden a végcél érdekében: to and the war - így vagy úgy.
A CIA olyan mint egy hagyma. Rothadt sok rétege belül, de kívül és legbelül még ép. Legbelül még velünk vannak, csak elvesztették a reményt.
"Fiam 7 év tapasztalatával nem tudsz vitatkozni. kipróbáltunk feketét, nőt gyereket, neveltük szeretetben, kínoztunk magzatkortól - semmi sem működött. Nincs olyan módszer ami olyan vezetőket eredményezne, akik szeretetben tudnak irányítani még akkor is ha folyamatosan támadják őket. Mind megőrül ha ilyen óriási hatalomhoz jut, bosszút akar állni a veszteségeiért, a szeretteiért a kutyájáért és elúszik."
---
...
---
...
---
...
Shorecroft
romok, törmelék, csak már legyen vége... "érdekes, hogy az árnyékot lilával festetted" Rossz helyen vannak az árnyékok a betűkön, pedig ebben jó voltam. Egyre durvábban basszák szét az agyamat.
"fel tudsz idézni bármilyen dallamot, akármilyen rövid is jó? Van itt egy zenész aki segíteni szeretne neked. Ír egy dallt belőle. Bármilyen töredék is jó."
"nana nana nana ho nana nana nana - jajj, ne ez valami téli szar, pont ez a szar jutott eszembe, legyen ikább csak a tenger, figyelj a tenger hullámzására az legyen. Thanks Pat for all.

No comments: