Thursday 5 April 2012

bringajóga

Hát persze!
Mer az jó. Kilégzés belégzés lehetőleg hegynek felfelé. Jól kitisztítja a tüdőt. No meg a tudatot.
No ja. Hát nagyképű beszólásokból még nem tanult a szarházik serege. De semmi gond. Mindig van egy ára a türelemnek. Nem tanultátok még meg?
Ha a lokodót lelőttük szerintetek az EU csnedőrség akadály lesz? Na ne vieljünk kérem. Mielőtt a fegyverükhöz kapnának fasírozott lesz belőlük, tegyenek zsebre pirospaprikát, meg sót megetetjük veletek. Beosztjátok őket, más nemigen lesz a börtönben a politikai maffia tagjainak.
A botnak két vége van. Ugye?
Nagyképű én is tudok lenni.
Csak türelem.
Nekem is nehéz ennyit várni, de a jó munkához úgy tűnik idő kell. Persze de ennyi? 
Francba.
Na mindegy. MindEgy. A jövönk.infósok még mindig oroszországról meg Ilyen meg olyan országról írnak, néha még én is elhiszem, hogy van ilyen. Persze látszólag van, de a valóságban nem itt vannak a határok. Az oroszok sem egységesek. Betiltják a csientológiát, holott a tiltás csak a fekete terjesztést segíti. Mint a heroinnál. Tiltott drog, mert így van pénz benne. Gondoljunk csak bele, ha legálisan lehetne fogyasztani hamar kiderülne, hogy az egészségre totál ártalmas és mindenki belehal a fogyasztásába vagy belerokkan - úgy lecsökkenne a kereslet iránta, hogy senki nem használná kivéve egy-két kamikázét. A maffia meg hoppon maradna. Nem véletlen, hogy egyetlen maffiaállam sem szeretné legálissá tenni. Úgy nincs benne pénz.
A cion jegyzőkönyv is így terjedt el. Ohó. Pont az is az oroszoktól indult világkörüli útjára. Hogy hogynem. Nahát?!
Nem mind arany ami fénylik, Putyinnal szerencséjük van most, meg van ott egy-két józanabb katonatiszt is tán. Valami csak lesz belőle.
Érdekes volna magyarul olvasni azt a tanulmányt, amit az Uljanovszki szervezkedés kapcsán készítettek. Meg mindent ami a felforgatásról ott megjelenik.
Hiszen ők csak tudják.
Lassan melegszik az olvasztótégely. A bili ki fog borulni, a természet fogja kiborítani. Nagyon durva lesz. A média meg nemhogy próbálna ébresztgetni az emberek tudatát, még rátesz egy lapáttal.
A háború is készülődik egyenlőre az erőeltolódás miatt az amerikai gépezet befékezett, de mindkét oldalon szép számban jelen vannak a háborút támogató szarházik. Sajna nem gondolták végig a dolgot eléggé. De mindegy legyen így vagy úgy.
Írom amit kell. Amit jónak látok, még ha nem is jó. És nem mindig jó. Nem mindig találom el a megfelelő sorrendet a billentyűk között. Ez is egy művészet volna valahol.
Jó ez a szünet féleség. Bár cselekdni kellene inkább, mert ezzel a szünettel is sak robog tovább ez a gép, mely végül eltörli az emberi történelmet. Nemsokára.
A nap elképesztő erővel éget. Elmaradt a zöldár. Nincs víz szárazság van. Egyenlőre csak nyavajgás lesz emiatt, később éhség. És elégedetlenség. Komoly elégedetlenség. Akkor meg fog mozdulni a nép. A gyomra meg fogja mozdítani őket. Addig meg tépheti a száját bárki.
A magyarságról akartam írni most.
Mit is jelent nekem a magyarság?
Mostanra talán letisztult bennem valami.
Semmiképpen vérségi vagy testalkati ügyet. Hiszen a hét törzs sem volt egy nép ilyen szempontból, ezért kellett a vérszerződés. Inkább egy gondolkodásmódot, és az arra épülő nyelvet. A magyar gondokodásmódot és a magyar nyelvet. Milyen is ez? A Csillagösvényen című kis film egészen érdekesen közelíti meg a kérdést. Mindenképpen az egymásért való életet. Az a diplomáciai érzéket, hogy nem akartak háborúzni, de ha kellett odacsaptak keményen. A magyar népmesékben megjeleink a háborúra való felkészítés egészen korai változata. Viccesen még a sötét spirituális hatalmakkal való megküzdésre is felkészítették a gyermekeket. A humoros visszaszólások az ördögnek, a gonosz szellemek kigúnyolása néphagyományokban megjelenik és felkészítette a magyarokat az ártó hatalmakkal való szembenézésre is. Befogadtak mindenkit maguk közé, akik pedig hamar felismerték a gondolkodásmód lelki örömét és nagyszerűségét. Erről nem is érdemes írni. Olyan tudásról van szó, melyet a lexikális műveltségben járatlan is könnyen megért. Józan paraszti ész. De több is annál. Népmese és mondakör. Népzene. Mély és egészséges spirituális tudással rendelkeztünk.
Múlt időben. Megvannak a nyomai ennek a tudásnak még a nyelvben és egy-két magyarszívűben - de katasztrófális hatással volt a folyamatos felforgató tevékenység, mely bennünket ért több száz éve. Ezer éve. Istvánnal kezdve. A kereszténységgel kezdve.
De akkor is fennmaradt a gyökereink spirituális tudása. És ha visszatérünk hozzá, az anyagi világ gondjait könnyszerrel megoldjuk.

No comments: