Sunday 12 February 2012

Spiritualitás

Ippeg válságba kerültem. Dolgomat végezvén lehetőségeknek híján, kínlódom a saját tehetetlenségemmel. lenne mit tenni, de az elnyomottság és az elszigeteltség élménye elnyomaszt. Ezért teszem, amit tudok magam. Próbálok túlélni és gondolkodni.
Gondolkodtam.
A második lépés járt a fejemben. Milyen Isten képe van az én fejemben? Mi az az Isten? Létezik? A sok igazságtalan és érthetetlen vacakság, amit a világban látok megkérdőjelezte bennem az igazságos szerető Isten - mint felsőbbrendű hatalom - bölcsességét és létezését is. De valami azért létezik nem? Azután lassan eljutottam oda, hogy a spirituális erő, energia létezik. Ezt már Colin Ross amerikai pszichiáter vizsgálata óta bizonyítottnak tekintem. Ő az, aki mérhetővé tette a szemünkből távozó jelet (energiát) s rámutatott, hogy van ilyen energia.
"Ahol ketten ősszejönnek a nevemben ott én is megjelenek."
Mi van akkor, ha Istent mi csináljuk?
Néha a felsőbb hatalom retardált hülyének tűnik a számomra, néha egyenesen gonosznak. Azután eszembe jutnak a CIA-KGB-Tavistock kísérletek, a média manipulációk tudományos tervezettsége. A magnetizmus. A sátánizmus és a wodoo vallások valós spirituális hatalma. Johnstown. Az összefogás ereje. A csoportok spirituális hatalma. Ez mind valós. És akkor itt jön a kérdés: Vajon nem mi hozzuk-e létre azt a spirituális erőt, energiát, mely önálló tevékeny résztvevőként segíti - vagy rombolja életünket?
Ez megmagyarázná az összes létező negatív ügyet a világban.
Mi hozzuk ezt létre. Ezt titkolják az egyházak előlünk. Istent mi csináljuk. A mi energiáinkból létezik és ott jelenik meg, úgy segít ahogyan mi állunk a világhoz. hiszen van az ÉN van a TE és kialakul a kettő között egy önálló identitás: a kapcsolat. Egy spirituális csoport ereje valóságos és tevékeny részesévé válik a csoportnak.
A család-állítás. A morphogenetikus mező. Az empátia. A megértés. A magnetizmus. A vonzás. A kollektív tudattalan. A látomások. A valós jövőbelátás. A távolba-látás. A gondolatolvasás. A telepátia.Mutatják mind a jelenség létét. A hipnózisról való hallgatás. Félrebeszélés.
Ezért verik szét a spirituális közösségeket, de ha nem akkor irányítani akarják a spirituális energia (a gondolataink) irányát. "Bűnös vagy!" mondja a katolikus egyház. Nem vagyok. Nem úgy születtem. A bűneim megbocsáthatóak, jóvá tehetőek. Az Isten olyan, amilyennek én megalkotom. Pontosabban amilyennek MI alkotjuk meg. 
Megint a magyar nyelv bölcsessége: "neki ilyen olyan Istene van". A magyarok Istene. A mi istenünk erős, bátor, egyenes és kiáll a spirituális, szakrális rend mellett. Mert létezik ilyen. A magyarok Istene egyenesen beszél, amit mond az azt jelenti, amit mondani akart. Megfogalmazza tömören és lényeglátóan amit üzenni akar. Ha valaki eltér a rendtől azt akár erőszakkal is megfékezi. Ha kell öl. Ha kell szeret. Szeretni a kötetlenséget. A szabadságot. "Ahol a szabadság a rend, mindig érzem a végtelent." mondja József Attila.
A magyarok Istene szembeszáll bárkivel, bármivel a rend megóvása érdekében. Mert tudja, hogy e rend nélkül nincs közösségi élet, de túlélés sem. A magyarok Istene szeret. A magyarok Istene befogad, átölel, szeret vendégül látni. Éltet és táplál. Bátorít. Amíg betartod a rend szabályait. ha nem lázad, ha kell öl is.
Mi alkotjuk, belőlünk táplálkozik, de tőlünk független létező. Akkor is jelen van, amikor már az egyénben esetleg elfogyott a hit, az erő. Visszatérőben a hitem. Így érthetővé válik számomra az Isten.
Az Isten nem tőlünk függetlenül létező dolog. Dolgoznunk kell a létéért. Nekünk kell megalkotnunk az Istent minden nap. Ha nem dolgozunk rajta, akkor a kívülről belénk injekciózott "agymosás alakítja". Abban nincs köszönet. Ha elfordulunk tőle, ő is elveszíti az erejét. Nekünk kell megteremtenünk az Istenünket.
Isten léte ilyen fogalmakkal - tudományosan létező energia és valóságos erő. Ezért mossák az uralkodó rétegek az agyunkat az egyház marhaságaival, legyártott Isten képeivel. Nehogy erőre kapjon saját Istenünk. A magyarok Istene.

No comments: