Friday 18 November 2011

Mátrix - háború az értelmedért és a lelkedért

Hol is kezdjem? Megpróbálom leírni, hogy éppen meddig jutottam a nagy öszkép rajzolásával.

Hitler a Rotchildok egy mellékági leszármazottja volt. A háborút elvesztette, de ebben az angliai rokonok döntöttek - mintsem ő maga. Hogyan? Tisztázandó. Hitler már készen volt - vagy legalábbis közel volt az atombombához. Kutatói olyan fegyverek fejlesztésén dolgoztak, melyek sokkal később váltak realitássá. Nyitott gondolkodás ember volt, kreatív. A háború végén az angolok kimenekítették a tudósait amerikába (Operation Paperclip - OSS a CIA előszervezete). Hitler is vizsgáltatta a gondolatolvasás ügyét (Mengelev ikrei). És talált is valamit, de ennek szigorúan titokban kellett maradnia - így Mengelev kutatásához is hozzárendeltek egy propagandát (fedőtörténetet).
"There must be somewhere a central intelligence."
1947-ben megalakult a CIA. Elindítottak több kutatást, melynek a célja az ember, a természet (időjárás, föld) feletti tökéletes kontroll megszerzése, a technikai feltételek kidolgozása és a tökéletes titokbn tartása volt.
A CIA sokféle kódnevet használt sokszor váltogatták is őket. Az egyik ernyőprogramot MK-ULTRA névvel indították el. Több alprogramra oszlott: Artichoke - a drogokkal való emberkísérletek főként; Monarch - a szexuális abúzusokkal programozott elme, a szexrabszolgák gyártása, a sátánizmus és hasonlók lehetőségei a trauma alapú agyprogramozásra; Montauk - az időutazás lehetőségei és eszközei, a levitáció, az ESP, az anyagalakítás lehetőségei (philadephia kísérlet); stb. Nem sorolom fel őket, akit érdekel az talál erről irodalmat. 1973-től semmilyen dokumentációt nem vezettek a programokról, mert a JFK gyilkosság után a titkosszolgálatok egy része nyomozni kezdett (a becsületesebb fele). Mindegyiknek az a közös vonása, hogy a világ feletti tökéletes kontrollt elérjék.
A kutatások hatalmas horderej felfedezésekkel jártak. Időközben Nikola Tesla is meghalt (tisztázatlan körülmények között) és az FBI és a CIA emberei lefoglalták az összes jegyzetét. Tesla már a 20-as 30-as években space-shield (űr-pajzs) technológiákról írt, és csilagháborús fegyverekről - amit akkor senki nem értett (kivéve néhány tudóst a fent említett titkos kutatásokból). A kutatásba bekapcsolódtak amerikai kutatók is, de szerte a világból mások is (angolok pl a kezdetektől).
Már az 50-60-as években kifejlesztették a gondolatolvasás technológiáit és a gondolatbeültetés lehetőségeit. Vizsgálták azokat az embereket akik rendelkeztek az átlagostól eltérő paranormális képességekkel. És megölték őket, vagy a kísérletek során meghaltak. Nagyon kevés túlélője volt (van) ezeknek a programoknak.

A technológia ma készen van. Titokban tartják, mert a hagyományos kutatások annyira lemaradtak ettől a titkos kutatástól, hogy a hátrányuk kb 70-80 év. A holdraszállás programja dollár trilliókat emészetett fel és ennek a pénznek a nagy része ezekre a programokra lett elköltve. A "fehér ház" lett a drogmaffia egyik központja a Bush család és a Clinton család vezetésével. G.W.Bush volt a CIA vezetője (és még most is az, bár a nevek ma már nem jelentenek semmit).
A technológiát használják.
A világszerte egyre több Targeted Individual, TI-ként magát leírók, igen különös tüneteggyüttesei jelzik enzeknek a technikáknak a jelenlétét. ezer és ezer beszámolót lehet találni. A tünetek tökéletesen mutatják a használt eszközöket és, hogy milyen hatást váltanak ki (ala Breivik). Ezek az eszközök és a hozzá szükséges tudás több színvonalon és formában, minőségben került ki a feketepiacra. A különböző felhasználók megpróbálták továbbfejleszteni ezeket a technológiákat és a többségük minden etikai megfontolást figyelmen kívül hagy.
Csak emlékeztetni szeretnék Nail Armstrong szavaira, amit a jövő asztronautáinak mondott 1994 július 20-án az Apolló űrprogram 25-ik évfordulóján:
… „Ma itt van néhány tanuló – amerika legjobbjai közül. Nektek mi azt mondjuk: ma mi csak a kezdetet teljesítettük. Sokat hagyunk nektek, ami rejtett. Vannak nagyszerű felfedezetlen elgondolások, remek eszközök azok számára, akik el tudják távolítani az igazságot fedő rétegeket. Vannak hitünk mögötti területek, ahová eljuthatunk. Ezek a kalandok rátok várnak, sok területen – nem csak az űrben. Mert ott fekszik az emberiség sorsa.
 Sok sikert a felfedezéshez annak, aki bátor!

No comments: