Wednesday 23 November 2011

hipnózis - lelki keretek - scientológiai egyház - államszerkezet

A Lafayett Ron Hubbard által indított Scientológiai Egyház sötét oldala mutatkozik meg ebben a kör-kórképben. Viszont nagyon tanulságos elemezni az áldozatot a végsőkig kizsigerelő rendszer pszichológiai jól szervezettségét, mely olyan hatalmat szerez néhány ember lelke és önálló döntési szabadsága fölött, hogy akár a lopásra is ráveszi őket az egyház bevételeinek biztosítása érdekében.
Mindenképpen figyelemre méltó egy ilyen hatásfokú elmebörtön vagy csapda, melyet tudományos támogatottséggal építettek fel - hiszen a CIA a kezdetektől bekapcsolódott a Hubbard féle kezdeményezésbe.
Rögtön az első pillanatok alkalmával rákérdeznek egy sor olyan személyes problémára (ami mindenkinek van) és jól bele is döngölik az áldozatot - de mindjárt fel is kínálnak egy megoldási lehetőséget is: az egyház által kínált közösség és a tudás, mellyel az életed szép lesz, sőt sok más embernek is segíteni tudsz majd, és az egész világot szebbé teszed.
Ennek megvan a maga lélektani hatása - az áldozat rögtön elköteleződik (egy brutálisan agresszív módszer) vagy feláll és otthagyja őket kapásból.
Nem fogom ezt most itt elemezgetni részletesen.
Vegyük csak észre a hasonlóságot az államszerkezet felépítésével kapcsolatban. Csak egy ilyen lélektani játszmát említenék: az IMF és a kormány közötti (látszat) huzavonát. Ugye ahogyan Bogár László többször elmondta ez olyan, mint amikor a védelmi pénzt szedő úr megjelenik és udvariasan közli, hogy ő nagyon szívesen segít nekünk. És ha nem kérnénk a segítségéből, akkor beinti a nehézfiúkat, akik tartanak egy bemutatót - s máris meggyőztek minket, hogy bizony kell a védelem. (egyébiránt Bogár is elbukott)
A hasonlat csak ott sántít, hogy itthon már nincs mit szétverni - legalábbis nem sok maradt. A nehézfiúkat pedig bizony el lehet páholni összefogással, mert ők sem golyóállók.
De visszatérve a scientológiai egyház lelki stratégiájára és ennek az államszervezeti rendszernek (a háttérhatalmi erők birodalma, vagy az új világrend - már ahogy azt ők elképzelik) a stratégiájára - észre kell vennünk a párhuzamot. S most akik lenézik azokat, akik bennragadnak ennek a magát egyháznak nevező csapda bűverejében - azok kapjanak a fejükhöz mert ők meg bizony a demokráciának nevezett struktúra bűvkörében esnek ugyanabba a csapdába a kilépéshez szükséges felismerés (felébredés) lehetősége nélkül.
A demokrácia alaphazugsága az, hogy  hatalmat gyakorló kevesek a nagy többség érdekeit tartják szem előtt és az ő felhatalmazásukkal gyakorolják a hatalmat. Ugyanakkor ez csak addig a pillanatig érvényes és csak azon a szinten, amikor a né fizikailag kényszeríti őket erre. Egyébként egy külön síkon - a kommunikáció síkján - csak egy színjátékot játszva valósában egy korporációs, banki helytartó elit és világuralmi pénzügyi spekulálók érdekeit szolgálják.
Tehát mi lenne a felébredés ebből a csapdából?
Az ál hatalmat gyakorlók (illegitim, hazug, a nép érdekeit leszaró) hatalomtól való megfosztása.
Igen ám, de pl hogyan ne fizessük be az adónkat, ha egyszer a bankszámlánkról letiltják? - mondja a reménytelen egyszerű ember.
Valóban. Nem most kezdődött ennek a rendszernek a kiépítése. A fizetésünket eleinte ugye kp-ban kaptuk. Azután valaki kötelezővé tette, hogy csak átutalással fizetnek a munkáltatók. Közben a bankok számlavezetési díjat kérnek tőlünk, amiért odatesszük a pénzünket.
Angliában van törvény arra, hogy ha valaki nem nyújt semmilyen szolgáltatást, akkor nem kérhet díjat. Márpedig, az hogy mi ott tartjuk a pénzünket az nekik jelent egy csomó pénzt és lehetőséget - és semmilyen szolgáltatást nem nyújtanak érte. Nekik kellene fizetni azért, hogy egyáltalán odavisszük a pénzünket, amit fedezetként használva ők azután újabb hitelek kiadására használhatnak.
Tehát ez a felébredési folyamat a gyökerekig való leásást igényel. Hol kezdődött a szabadságunk, a beleszólási jogunk elveszejtése? Oda kell visszamennünk és kitiltani a kamatlesőket a pénzrendszerünkből - a kamatszedést egyáltalán be kell tiltani - és egy a gazdasági fejlődést táogató átlátható rendszert létrehozni - olyat mint amilyen az Izlandi alkotmányos rendszer, mely megakadályozza a nyerészkedő tolvajokat a nemzet kifosztásában.
A felébredés ebből a hipnózisból tömegesen kell bekövetkezzen, mert egyébként súlyos következményei lesznek.
Azok, akik ma még azt gondolják, hogy nekük nem eshet semmi bajuk - gondolkodjanak csak el erősen: a Mossad és a CIA a kezdetektől az egyik legynagyobb bűnszervezet a világon. Mára az MI6-el és sok más egyéb szervezettel együtt (alapvetően az MI6 hozta létre ezeket) egy világméretű pszichopata uralmi csoporttá váltak, semmilyen meggyőződéshez nem ragaszkodva - mindössze egyhez: a mammon imádatához.
Azok, akik bennük bíznak reszeltek.

No comments: