Monday 24 October 2011

S, hogy mi van most?

A rendszer olyan átláthatatlanná vált az állandó megtévesztés jelenléte miatt (dupla, tripla-ügynökök tízezrei, akik már maguk sem tudják mikor mit is csinálnak; a nyelv felforgatottsága a különböző szakterületeken, a tudományokban, a hétköznapokban; az álcázott ügyek, nevek miatt), hogy alig van valaki, aki átlátja.
Csak remélni merem, hogy azért van ilyen.
Ha nincs akkor vége szakad az emberiség egymást öldöklő ciklusainak egy végső vérengzésben.
"You are eating your ticket." - mondta nekem valaki. Nem kell a ticket. Nem óhajtok részt venni egy olyan öngyilkosságban melyet egy óriási vérengzés előz meg.
Már kíváncsi sem vagyok. Ez köszönhető a sok éves kínzásnak, amit az értékes emberi kapcsolataimtől való mesterséges elszigetelés okozott. Megpróbálnak körbevenni mesterségesen irányított kapcsolatokkal, akik bizonyos idő után igyekeznek valamerre terelni (irányítani). Ahogyan az egész rendszer felépül. Tovább a pusztulás útján.
Látom ugyanakkor, hogy vannak emberek, akik értik és érzik a rendszer hiányosságait. Sőt beszélnek is róla. Bogár László az egyik ilyen Magyarországon. Sajnos vállalniuk kell az agymosás céltáblájának szerepét, mert mindenki, aki szóhoz jut ilyen téren - céltábla lesz. Hagyják egy ideig beszélni, mert talán már felismerték a "fékek és ellensúlyok" fontosságának szerepét (vagy csak szajkózzák valami befolyásos irányító szavait, miközben szarnak az egész irányváltásra) és megpróbálják finoman terelni. Először csak az időhatárokat szabják meg, amennyi idő alatt össze kell foglalnia a mondandóját - majd jön a "mi szempontjainkat is értsd meg" kérlek. S lassan a beszélő elveszti a józan eredeti hierarchikus szemlélet és gondolkodás kereteit. Hiszen a hipnotizálás ilyen egyszerű. Értsd meg az én szempontjaimat, amiket elmagyarázok és, ha ezek érthetőek netán néhány komoly érv is kapcsolódik hozzájuk (és ilyen mindig van, hiszen a humán relativitás elmélete szerint mindenkinek igaza van a saját szempontjai szerint) - máris beléptél az ÉN világomba. Azaz meghipnotizáltalak. Ha nem tudsz kilépni és visszatérni a nagy többség (akik általában nem tudják egységesen és magas szellemi színvonalon megfogalmazni céljaikat) és a spirituális hierarchikus társadalomredszer elveihez és az abból következő tennivalókhoz, máris hipnotizálva maradtál - ergo nem tudsz felébredni.
Ergo a nép elbukott egy jó vezetőt.
Hát így megy ez.
Így történt ez a jobbikkal is, az MDF legtöbb tagjával is, és a többivel is - kivéve a kezdetektől ál és kettős hátsó szándékokat követőket.

No comments: