Monday 14 March 2011

Titkosszolgálati technikák: információs háború és közösségrombolás

Két technikáról írok csak úgy karcolatként.
Az információk manipulálása és a közösségrombolás összefüggenek egymással.
Ma a PsyOp típusú alakulatok működése (public affairs, agymosás-hipnózis, tudatalatti befolyásolás) több hatékony területre kiterjed.
Az egyik terület tágabb - világméretű - a másik pedig kis és tágabb közösségeink rombolására befolyásolására törekszik. Az információk manipulációja az első és a közösségek rombolása, szétzüllesztése a második.
A hírcsatornák teljes mértékben manipuláltak. Amit mainstream médiának nevezünk az nem más, mint a Bankster-ek, a tolvajlelketlen oligarchia propaganda eszköze, kiszolgálója. Erre az emberek világszerte kezdenek ráeszmélni. Elsősorban amerikában indult meg ez a folyamat. Kialakultak az alternatív média szolgáltatók. Ide tartozik például Alex Jones. A nagy manipulátorok tudták, hogy az eszmélés folyamatát megállítani nem, de talán elébe sietve - és később a megfelelő pillanatban - módosítani tudják majd. A folyamat szervesen összefügg a individum, az egyén informálódásának a taktikájával.
Minden egyén a számára megbízható források híreit fogadja el valóságnak olyan információs területekkel kapcsolatban, amire nincs rálátása, személyes tapasztalata. Ezek a források lehetnek: egy referencia személytől, médiaportáltól, hírforrásból származók. A referencia személy, olyan személy, akiben a hallgató megbízik, mert hitelesnek tűnik, mert hiteles, mert régóta ismeri, mert szimpatikus stb.
A jelenlegi modern ECHELON rendszer lehetővé teszi, hogy egy egyén teljes kapcsolati hálóját feltérképezze az oligarchiát kiszolgáló személyzet. A kulcspozícióban levő egyének azok, akik rendelkeznek a hitelesség hatalmával. Mi a hitelesség? A hitelesség abból fakad, hogy valaki azt kommunikálja, amit gondol és ezt hosszú távon teszi (életen át, mondjuk). Ez még akkor is hiteles, ha az egyén sokszor hibázik. Ha túl sokszor hibázik, akkor az nagyon zavaró, de még mindíg hiteles lehet, ha az életét hosszabb távon vizsgálva tudatosan vagy tudattalan intelligenciával megállapíthatjuk, hogy a fő hajtóerő, ami működteti és az életerejét adja: a szeretet, a kíváncsiság, az előítélet mentesség... stb Az emberi (univerzális) élet alapjainak számító értékek.
Ezek a kulcs-személyek nem a médiákban majomkodók, nem a hazudozó politikusok, hanem azok, akik életükben nem tekintik célnak a meggazdagodást és a hatalom megszerzését mások felett. Szolgálnak ők. Tudnak szolgálni. Az ilyen ember nem manipulálható csak ideig óráig - ezért az ő manipulálásukra más technikát dolgoztak ki.
A modern titkosszolgálat az ECHELON - HAARP technológiákkal megtámogatva, a kulcs-személyek kapcsolati hálóját feltérképezi. Ez az első lépés. Ezután a kulcs-személy információ forrásait kezdi manipulálni eleinte csak finoman. A lényeg, hogy egy esetleges vészhelyzetben (ahol nincs idő gondolkodni, figyelni az érzéseinkre, meditálni a kérdésen és odafigyelni) bedobnak egy két félrevezető információt. Ilyenor a képzetlen és a titkosszolgálati módszerekben járatlan egyén az addig megbízhatónak gondolt információforrás híreit is elfogadhatja, sőt döntését is alapozhatja erre. Ez a manipuláció célja. Ha a kulcs személyt sikerül manipulálni, és a számukra kedvező döntésbe kényszeríteni - nyertek egy csatát. Gondoljunk csak arra, hány embert kell megfigyelni és befolyásolni, egy állam hitelfelvételi döntésével kapcsolatban. 10-et? Nem ügy.
A közösség rombolása is hasonlóan megy végbe. A beépülés folyamata során a célközösségbe előre programozott vagy tudatosan megbízott ügynököt küldenek. A bomlasztó kezdetben szimpatikus, megnyerő, vagy a célcsoporttól függően beállított valamilyen a csoport számára vonzó helyzetű, tulajdonságú egyén(ek).
Bizonyos idő kell az ismeretség, ismerősség majd a barátság érzelmeinek és kötődésnek a kialakulásához. Az ismerősség csökkenti a bizalmatlanságot. A beépülő a régi agymanipulációs technikák létezése előtt tudatosan félrevezette a célcsoportot. Ennek volt némi veszélye, mert lebukás esetén kínzással sok információt veszíthettek a beépülő csoportok. Erre nyújtott megoldást a hipnózis, a memória törlése és a trigger-kapcsolók alkalmazása. A beépülőt hipnotizálták, hogy felejtse el az eredeti célját - majd természetes módon beépült a célcsoportba. miután sikerült, egy trigger (szó, szag, hang, érzés az üzenet bármely formája) bekapcsolta az emlékeit és beindult a roombológépezet.
Ez a technika a hipnózis fejlődésével odáig eljutott, hogy már a rombolás akcióját is ki-be tudták kapcsolni különböző triggerekkel. A jelenség kutatása amerikában az MK ULTRA ernyő fedőnév alatt futott. Miután eljutottak az elektronikus gondolatmódosításhoz és gondolatolvasáshoz az amerikai-orosz-kínai kutatók - elszabadult a pokol.
Ennek látjuk a következményeit ma, amikor például az észak-afrikai országok népeinek sorozatos "ébredését" és a forradalmak kitörését figyeljük. Egyszerre, láncban és egy triggerre.
A közösségek szérombolásának technikája is megváltozott valamelyest. Ma már nem kell évekig mosni valakinek az agyát egy titkos katonai bázison ahhoz, hogy agymosott ki-be kapcsolható ügynökünk legyen. Az ilyen öreg technika felderíthető így az évek munkája és anyagi ráfordítása nem térül meg. A szatellit agymosórendszerrel egy látszólag átlagos életvitelű embert is "ki lehet képezni", miközben az doktor, mérnök, vizvezetékszerelő, vagy politikus. A kiképzés gyermekkorban kezdődik és sok éven át tart.
Az ügynök megtanulja, hogyan kell egy rendellenesen működő családban túlélni.Felszed magára egy olyan adatbázist az érzelmi manipuláció és őrületbe kergető vislekdésmódok tárházából, mely klinikailag bármikor besorolható. Egy idő után kriminalizálják az ügynökjelöltet, vagy a gyermekkoron át tartó frusztráció után, gazdagságot, hatalmat, nőt, autót, kiképzést "ajánlanak". Ha nem megy bele, megy a börtönbe, vagy lassú kínhalálra ítélik. A porgram már a 70-es évek óta működik. A "kiképzett ügynök" semmiben nem megkülönböztethető egy rossz családi körülmények között felnőtt sérült embertől. A célcsoporttól függően ez lehet Gyurkacsáni típusú megrögzött hazudozó, Orbánc típusú hidegvérű gyilkos, akik látszólag kedves, szerető családapák.
Egy ilyen embernek látszó valaki jut be a célközösségbe. Bevonódik, akitív, lelkes. Eleinte. Azután működésbe lép. Eleinte kényszerből, majd élvezetből. A kisebb közösségekben hamis bosszantó és érzelmileg felzaklató információkat ejt el a többi tagról. Itt ott egy elejtett egjegyzés, mely heves konfliktusokat szül, miközben az ügyes ügynök látszólag részt sem vesz a konfliktusban - sőt békéltetőként is felléphet. Ezek az érzelmi triggerek társadalmi méretekben vannak jelen az agymosott közönségen. A mintá a Való Világ, a Big Brother és a fiataloknak nyújtott szórakozóhelyek, iskola agymosásának a következménye. A trükkök: ellpo valamit a munkahelyen, de nem azért, mert neki kell a tárgy, hanem hogy gyanúba keverjen valaki mást. Az akciót előkészíti. Azt mondja pár kollégának, hogy "neki ez a Feri gyanús" - "jaj, maradj már, 20 éve ismerem. Nem lopott el egy kiskanalat sem." majd megejti az akciót, és a gyanúja beigazolódik. S teszi ezt annyi ideig, ameddig csak kell. Az ügynök meghajtója itt nem emberi érték. Nem a hazaszeretet, vagy az emberi értékek szeretete. A rossz és abusive, a helytelen és beteg működésformák és a tudat alatti "üzenetek" adják a hajtóerőt és az irányítást.
Hála istennek nem járnak tökéletes sikerrel. A valódi szeretet és az emberség még ezen a mocskon át is kihajt az emberekben, világszerte. Mert hiszek abban - hogy az ember alaptermészete jó és harmóniára törekvő.
A rosszul működő családokban felnőtt "rombolók" a túlélésükért küzdenek az alacsony szinten, a több pénzért és hatalomért a felsőbbeken.
A por ott került a rendszerükbe, hogy sokan felébredtek.

No comments: