Tuesday 29 March 2011

HAARP magnetométer - Japán földrengés tektronikus fegyverrel

Magnetometer diagram Alaszkából
A tókiói egyetem által fejlesztett magnetométer mérései azt mutatják, hogy a földrengést a HAARP technológiával indított ionoszférás jel okozta.
Az amerikai légierő (US Air Force) és a tengerészet közösen segít betekintenünk a Japánban történt 9.0 erejű földrengés valódi okai mögé, mely 2011 március 11-én (05:46:23 UTC) rázta meg a világ azon részét.
A kép balra a High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) website-ról származik. Ez egy idő-frekvencia diagram, mely mutatja, hogy milyen frekvencia-tartalmat rögzített a HAARP-magnetometer. Ez a műszer - amit a tókiói egyetemen fejlesztettek - a föld mágneses mezejében keletkező ideiglenes változásokat rögzíti az ULF (ultra alacsony frekvenciák) tartományban 0-5 Hz-ig. A feliratok segítenek eligazodni a képen, mely mutatja mi is történt az ionoszférában a cunami és a földrengés napján.
folyt köv.
Jelzem: Amióta a HAARP alaszkai állomásának honlapján közzétették ezt a magnetométer diagramot, azóta a weboldal nem elérhető! (2011.04.14.)
A kanadai HAARP állomás hivatalos oldaláról eltüntették a magnetométer digaramját, az oldalt teljesen átalakították, és feltettek egy figyelmeztetést: miszerint mindenki, aki a programot használja és az oldalon keresztül belép megfigyelés tárgya! 2011.05.10
Ez elég egyértelmű. Azóta a facebook oldalon indult egy akció a kanadai állomás leállítására. megpróbálják kilőni azt az állomást, amelyiket nem tudják teljes mértékben kontrollálni.
Tudni kell, hogy ez a kanadai állomás csak az egyik ilyen technikával felszerelt állomás. Oroszország, Kína, Ausztrália és még ki tudja ki - szintén bírja a technikát. A kanadai állomást a DARPA (különleges katonai fejlesztéseket végző társulás) finanszírozta(za), de civil kutatóállomásként jelent meg a nagyközönség előtt. Ezzel próbálták meg eltakarni a fontosságát és ezt használta ki egy pár ügyes és becsületes hős, akik begyűjtötték a magnetometer jeleit és közzé is tették azt, a kutatóállomás honlapján. Remek munka. Sok ilyet!

No comments: