Tuesday 8 February 2011

Project: Soul Chatcher - Volume 2 by Robert Duncan

Projekt: Lélekbörtön

(Project: Soul Catcher)

Második Kötet
A cyber és a cybernetic hadviselés titkai feltárva
Titkosítás alól feloldva

Robert Duncen

és a The Mind Hacking Strategy Group
(Az elme-feltörés stratégiáit vizsgáló csoport)

Egy bevezetés a komputerizált (cybernetic) hadviselés elméletébe, technológiák, és a gyakorlat.
Szerzők:
Robert Duncen, B.A., M.S., M.B.A., Ph.D.
És a The Mind Hacking Strategy Group

"Az emberiség megfigyelője,
az ember tetteinek rögzítője,
és a lelkiismeretének őrzője."
A szerzőkről:
Az elme-feltörés stratégiáit vizsgáló csoport egy tudatos tudósokból álló társulás, mely jelentéseket készít a tudományokkal kapcsolatos visszaélésekről. Robert Duncen több diplomával rendelkezik a Harvard Egyetemről és a Darthmouth College-től az alkalmazott tudományok és az üzlet területein. Dolgozott az amerikai védelmi hivatalnak (DOD), a CIA-nek, és a Bíróságnak a pályafutása során.
A második kötet a CIA vallatási gyakorlatát írja le, és az elektronikus elme-manipulációs módszereket, melyek fegyverként használják a neuropszichológiát. Átfedi a boilógiai kommunikáció területén folytatott háború művészetét. Az emberi lény egy összetett gép, de a belső működése digitálisan teljesen feltérképezett. Az elme-manipuláció és az agymosás csúcstechnikává fejlődött az elmúlt 60 évben. A számítógépeket és az emberi elmét feltörni hasonló. A 21-ik századot úgy fogjuk emlegetni, mint a spirituális gépek és a lelketlen ember korszakát.
Copyright: © 2010 Higher Order Thinkers Publishing
Boise, Idaho, USA
ISBN 1452804087
EAN-13 9781452804088
About the author:
The Mind Hacking Strategy Group is a consortium of conscientious scientists who report the abuses of science. ROBERT DUNCAN holds multiple degrees from Harvard University and Dartmouth College in Applied Sciences and Business. He has worked on projects for the Department of Defense, CIA and Justice Department in his career.
Volume 2 details the CIA's practices of interrogation and cybernetic mind control in their pursuit to weaponize neuropsychology. It covers the art of bio-communication war. Human beings are complex machines but their inner workings have been deciphered. Mind control and brainwashing have been perfected in the last 60 years. Hacking computers and hacking into individual minds are similar. The 21st century will be known as the age of spiritual machines and soulless men.

No comments: