Monday 14 June 2010

Elektromágneses fegyver, MDD1, mikrohullámú fegyver, Hangokat hallasz? Hangokat hallok a fejemben. Lehet hogy innen jön?


A Navy SBIR program által bonyolított Phase I projekt egy ideiglenesen lebénító rendszer fejlesztését tűzte ki célul, a MEDUSA kódnévvel (Mob Excess Deterrent Using Silent Audio). Találjátok ki a megrendelő: Igen! Az USA kormányzata. A projekt 11/19/2003 - 05/19/2004  tartott.
Ez a nem-halálos fegyver a jól ismert mikrohullámú hallás1 jelenségén alapul. A mikrohullám sugárzása erős hangérzetet kelt az emberi fejben, gondosan kiválasztott alacsony energiájú pulzusokban. A lüktetés energiája és tulajdonságainak kombinálásán keresztül lehetőség adódik olyan hangérzet elérésére, amely átlép a kényelmetlen szinten, elrettentve egy személyt bizonyos területre való belépéstől – és ha szükséges – ideiglenesen lebéníthat konkrét személyt.
A lehetséges előnyei és alkalmazása tekintetében a területvédő elrettentés és érzékelés ipari és nemzeti területeken, más rendszerekkel együtt hallássérültekkel való kommunikáció segítésére, az arra feljogosított és katonai személyek tömeg kontrollálására és a vagyon2 védelmére.
A rendszer hordozható, alacsony energia fogyasztású, állítható nagyságú területet tud besugározni, átkapcsolhatóan képes tömegre és egyénre fókuszálni, ideiglenesen le tud bénítani, a halálokozás és tartós sérülés esélye alacsony, nem okoz kárt a tulajdonban, a barátságos személyekre hatás alacsony.








Contract #
M67854-04-C-1012 
Topic
N03-163 
Solicitation
03.2 
SYSCOM
MARCOR 
Award Amount
99965.00 
Phase
Program
Navy SBIR 
Start / End Date
11/19/2003 - 05/19/2004 
FY Reported
2004 

Contact Information
Government Contact
Mr. George Gibbs
Email: george.gibbs@usmc.milPhone: (703)432-3676Fax:   
Point of Contact
Dr. Lev Sadovnik
Email: lsadovnik@waveband.comPhone: (949)253-4019Fax: (949)253-4089  




Firm Information
WaveBand Corporation
17152 Armstrong Avenue
Irvine, California 92614-5718
United States
http://www.wavebandcorp.com

A Pandora projekt pedig a Walter Reed Army Institute of Research által fejlesztett egy eszközt, aminek célja: kívülről gerjesztett hang bevitele, szavak pulzált mikrohullámú hallásgörbéje vagy beszédhang – amik olyan hangérzékelést keltenek, amik nem a befogadó saját gondolkodási folyamatai. A mikrohullámú pulzusok hathatnak a bőrre (epidermis) és a bőr alatti rétegekre (dermis), ahol a vért, nyirokcsomókat, izzadságmirigyet, idegvégződéseket égetheti meg akár 700 yardról is3.
Mind Lev Sadovnik és a WRAIR fejlesztői CIA projecteket támogatnak. A szerkezet ördögi. Kikerüli a hallórendszert és megfelelően beállítva saját gondolataidként hallhatod (ez az úgynevezett belő hallás) más mikrofonba mondott utasításait.
Ha azt még megfejeljuk egy hangmodulátorral, ami képes bárkinek a hangkarektisztikáját reprodukálni, akkor már csak a megfelelő hangminta mennyiségre van szükség és a saját hangodat hallhatod a saját fejedben. Egy jól képzett hipnotizőr pedig bármire rá tud venni.
Mark Phillips azt mondta nem tudunk ez ellen az eszöz ellen védekezni. A hanghatást nem tudjuk kivédeni ugyan, de elménk karbantartásával és a tudatosságunk saját valódi hajtóerőink ismeretében erőlködhetnek ahogy akarnak. Minden manipulatív szándék ellenére élhetünk erős, össztaró és őszinte emberi közösségekben. Szabad elmével.
1Microwave auditory effect MAE
2Asset: tőke, vagyon, kintlevőség, követelés
3“Non-Lethal Weapons - Just Short of a Miracle"; by Hwaa Irfan; 06/19/2002; Health & Science; Islam Online

No comments: